Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיריון - האם מחיר טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש כבר כמה שבועות רכב סיריון ורוב המכוניות שנמצאות בלוח יד2 הינן של מגרשים או של טרייד אין (שׁזה בעצם מגרשים עם שם יפה יותר לא?).

הנה המפרט

דייהטסו סיריון (לא ברור אם מהודר או בסיס)

שנת 2008

יד 2 - כל הידיים היו פרטיות

ק״מ 89000

עבר טסט לפני שבוע

עבר טיפול גדול במוסך מורשה לפני שבוע

המוכר טוען שהרכב היה מטופל במוסך מורשה מהיום הראשון

ללא תאונות (המוכר מתחייב בבדיקה)

המחיר: 42000

אז ככה - הנה השאלות שלי:

1. האם במידה וזה הדגם המהודר - זה מחיר סביר? לי נשמע די יקר יחסית

2. בדקתי מחירון של יד 2 והמחיר שמופיע שם עם שקלול הוא 37800 - מה ההבדל בין מחירון זה למחירון לוי יצחק?

3. איך בודקים אם זה מהודר או בסיס? על הרישיון רשום זה CX hatchback - מעבר לזה?

4. האם סוכנות טרייד אין הינן מגרשים והן כלולות באזהרות שלכם? (אני קורא כל הזמן לא לקנות ממגרשים).

תודה רבה!

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

1. זה כנראה הדגם הפשוט, הדגם המפואר די נדיר ( ניתן לזיהוי ע"י פנסי ערפל מקדימה וחישוקי מגנזיום ) המחיר די יקר גם יחסית למחירון וגם אבלסוטית.

2. אתה יכול לבדוק את מחירון לוי יצחק באתר

3. ראה סעיף מס' 1

4. עם כל אדם/סוחר יש להתנהג בכבדהו וחשדהו למגרשים מסודרים יש יתרון שלעיתים נתנת אחריות לתקופה של מעבר לשלשה חודשים שהם מחויבים בחוק.

הסיכוי לפול בקנייה בסוכנות טרייד-אין הוא קטן יותר מסתם מגרש - אך עדיין קיים, כי הם לא תמיד יודעים מה הם מוכרים.

רק כדי שתקבל פרספקטיבה על המחיר: חבר שלי שיש לו סוכנות למכירת מכוניות מוכר דייהטסו כזאת שנת 2011 ב-52000 ש"ח - והוא נחשב ליקרן...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי

תודה על ההמלצה. מה לדעתך יכול להיחשב מחיר הוגן עבור הרכב הזה? מחירון לוי יצחק משוקלל נותן 41500 שקלים עבור הרכב.

למרות שלא ברור לי האם יש בכלל הבדל במחיר בין המהודר לבסיס? ואם כן אז מהו? מחירון לוי יצחק לא ממש מפרט אותו ורק מראה מחיר אחיד.

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

אין הבדל מהותי בין הדגם הבסיסי למפואר, בטח לא כזה שיגרום לך להעדיף את המפואר (לדעתי) ההבדל הוא בסה"כ בחשוקים קלים. ופנסי ערפל בחזית.

בגדול אם המחירון הוא כמו שציינת 42000 ש"ח הוא לא מחיר מופרך למי שקונה כדי להשתמש.

א-ב-ל כשמסתכלים על מחיר השוק של יונדאי גטס מאובזרת מאותה שנה - מבינים את האבסורד ב-25000 ש"ח אתה קונה יונדאי גטס דומה.

נכון, היא צורכת קצת יותר דלק, אך לא בצורה המצדיקה (או שווה כלכלית) את ההפרש במחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא מזמן חברה של אשתי מכרה סיריון 2007 ב- 25K שהיתה במצב מכאני וקוסמטי מעולה.

ב 45K אפשר גם לרכוש יונדאי I20 שנת 2009 שלדעתי טובה יותר מהסיריון (ובטיחותית יותר- 5 כוכבי בטיחות ליונדאי לעומת 4 בסיריון), פיאט גראנדה פונטו 1.4...

פורסם

בתור אחד שיש לו סיריון,

בתקציב הזה כבר עדיף לך לפזול לכיוון מאזדה 2 או יונדאי i20,ולא סיריון שהוא אמנם רכב אמין אבל די מיושן ובסיסי.

את הסיריון שלי (06) קניתי לפני שנה ב32,000 עם 82 אלף קילומטר.

פורסם
ב 45K אפשר גם לרכוש יונדאי I20 שנת 2009 שלדעתי טובה יותר מהסיריון (ובטיחותית יותר- 5 כוכבי בטיחות ליונדאי לעומת 4 בסיריון), פיאט גראנדה פונטו 1.4...

ממליץ בחום על טויוטה יאריס. מניסיון.

פורסם

אני מתכוון להגיש לו הצעה. השאלה היא מה יהיה מחיר הוגן? מחיר משוקלל ביד 2 הוא 36. מחיק משוקלל בלוי יצחק הינו 42. חשבתי על משהו בסגנון 36, האם נשמע כמו עסקה משתלמת במחיר של 36-38?

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

איתמר

1. יש היסטוריית טיפולים - הבחור הראה לי קבלות והכל אבל בגלל שהוא טיפל במוסכים מורשים של דייהטסו אני מניח שאני יכול לבקש להוציא היסטוריה?

2. כל המכלולים עובדים לטענתו וגם לפי איך שזה נראה. הרכב עבר טיפול גדול לפני שבוע - אני אקח אותה לבדיקה אבל אני רוצה לוודא שהמחיר בכלל הגיוני ולקבל את הסכמתו

3. הרכב לא עבר שום תאונות או מכות בפח - יש כמה שריטות ושפשוף אחד.

4. דוח שמאי לא רלוונטי כי לא עבר תאונה

5. מצב טוב - יש כמה שריטת קטנות ושפשוף קל שכנראה הגיע ממצב שבו לקחו פנייה קרובה מדיי לרכב או קיר.

6. הרכב עבר טסט לפני שבוע-שבועיים ועבר טיפול גדול לפני שבוע גם

7. יש רדיו דיסק חדש לטענתו - הרכב עצמו הוא גרסא בסיסית ולא מהודר ולכן המחיר הרגיש לי גבוהה מדיי משמעותית

אני חושב שבגדול ההצעה שאני הולך להציע לו נמוכה משמעותית ממה שהוא מציע. הוא טוען שהשוק גרוע ושהשוק מוצף עם רכבים מליסינג ורכבים ממגרשי מכוניות. אני נוטה להסכים איתו שהשוק לא הכי להיט לסיריון אבל מצד שני זה לא אמור להשפיע יותר מדיי על המחיר. מקסימום הוא יכול לבקש מחיר מחירון. אבל השאלה היא האם להעדיף את מחירון יד2? האם זה מקובל בכלל?

תודה

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

לפני חצי שנה קניתי לאישתי סיריון 2008 יד 3 מהשכרה ב-30000 ש"ח במצב ממש מצוין ואחרי חודשיים מכרנו אותה ב-29,000 ש"ח כיד רביעית מהשכרה עם עוד 1000 ק"מ בסה"כ (מצאה עבודה במרחק 200 מטר מהבית), כך שניתן לדעתי למצוא מכוניות טובות בהרבה פחות כסף אם מתפשרים בנתונים מהנייר.

דגם יוקרתי אני מזהה לפי גלגלי מגנזיום או מאותתים על המראות.

אופנוען

פורסם

המחירים של הסיריון נורא גבוהים. וגם המוכרים מרשים לעצמם לבקש מחיר גבוה, כי לרכב הזה יש ביקוש, למרות שאין לי מושג באמת למה.

• תוכן חדש...