Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

הסט גאנטים המקורי של הרכב שוכב לו במחסן, ואני רוצה לחזור למידה הזו "16 , (למרות שעכשיו מורכבים 18" והם יפייפיים).

כיוון שהגאנטים האלה כבר עברו כברת דרך חשבתי לעשות להם ריענון לפני הרכבה של צמיגים חדשים.

1. צריך צביעה די אגרסיבית כיוון שהרכב יורד לשטח מידי פעם, ועובר שטיפות דיי תכופות.

2. במידה והצביעה תדרוש "טיפול תקופתי" אז אני יורד מזה.

3. ואם נניח שאני הולך על זה, איך?, כמה?

4. על איזה צבע ללכת לדעתכם?, החוש העיצובי שלי חלש (חשבתי על שחור, או מקורי).

pajero.jpg

SCANSPEAK

• אחראי פורום
פורסם

אין צביעה שתהיה עמידה בפני מכות ממוקדות של אבנים או התחככות, שיפשוף חזק וכו'.

יש סוגי צביעה שיהיו עמידים יותר מסתם צביעה אם זה צביעה ע"ב אבקה או אפוקסי.

יש פה חבר פורום שזה עיסוקו, לצערי לא זוכר את היוזר.

לגבי גוון, לדעתי או מקורי או טיטניום, גאנמטאל שהם אפורים יותר. שחור אני אישית לא אוהב, הג'אנטים אצלך גם ככה לא גדולים

ומנגד יש להם שטח צלעות גדול, אז שחור ממש יבלע ויקטין אותם עוד יותר.

מחירים קשה לדעת, תלוי כמה צריך לנקות ואיך מנקים (חול או מדיה דומה, אל תיתן לכל אחד להתיז חול, זה יכול להיות הרסני).

ממה ששמעתי מפה ומשם, 1000-1500 ש"ח לכל התהליך זה מחיר מקובל.

היו כמה שהלכו למפעל חצם (שם מנקים כמו שצריך וצובעים באבקה), ראיתי בעיניי את התוצאה, נראה טוב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חשבתי על אבקה, אבל אם כן זו צריכה להיות עבודה סופר מקצועית כיוון שיש לאזן את הגלגלים אחר כך, וזה כבר בעייתי.

SCANSPEAK

• אחראי פורום
פורסם

לאזן את הג'אנט עצמו לא יצור נזק אלא אם יפילו או יתקינו אותו כמו חאפרים.

אם התכוונת לכיוון פרונט, אז כן - יש מכשירים שפוצעים את הג'אנטים ויש כאלה שלא וצריך לשים לזה לב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
...

יש פה חבר פורום שזה עיסוקו, לצערי לא זוכר את היוזר.

...

זה הבחור- אני זוכר אותו עוד כשנכנס לעניין כי רצה לצבוע חלקי אופנועים שלו ולא מצא מי שיעשה את זה כמו שצריך:

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?148921-Righter

וזה האתר של החברה שלו.

• תוכן חדש...