Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן II דיזל 1.5 ידני מודל 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מעוניין לקנות את הרכב הנ"ל עבור סטודנטית שתנוע על הקו ראש העיין - ירושלים במהלך השבוע .

הרכב עם 236k , חיצונית נראה יפה .

המחיר נמוך מאוד - 10000 שח .

מעוניין לשמוע חוות דעת על האמינות של הרכב , בעיות טיפוסיות, דברים שכדאי לבדוק לפני שלוקחים לבדיקה במכון .

לי נראה ש 236k זה יותר מידיי , אבל אני לא מכיר את הרכב ויתכן ואני טועה .

פורסם

איזה מנוע בדיוק זה? האם מדובר במנוע טורבו דיזל?

איזה יד הרכב?

האם ישנה היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת?

תבדקו את הקילומטראז, לרכב דיזל בן 10 זה לא הרבה, אפילו מעט מידי וקצת מחשיד.

במידה ויש היסטוריית טיפולים וחשבוניות ממוסך, ניתן להשוות לקילומטראז המופיע בחשבוניות המוסך

פורסם

אני לא בטוח שאתה צודק. זה רכב משנת 2005 ונדמה לי שהיו גרסאות של קנגו שהגיעו עם מנוע כזה ללא טורבו. מישהו אפילו פתח בחודשיים האחרונים פוסט על מנוע כזה ללא טורבו בפורום הטכני.

פורסם

אני חושב שזה הדגם ללא טורבו , אחרת המוכר היה מציין זאת .

1.5 דיזל ללא טורבו זה לא חלש מידיי ? עליות לירושליים כל יום ?

הרכב יד 2

לגבי היסטוריית טיפולים אני אבדוק .

פורסם

אם זה אכן ללא טורבו, התאוצות שלו לא מי יודע מה, אבל חוץ מזה יש לו עוצמה. לדעתי לא צריכה להיות לו בעיה עם העליות של ירושלים, אבל תוכל לבדוק את זה בנסיעת התרשמות.

פורסם

זה דיזל מודרני יחסית, יש לו מספיק מומנט גם בלי טורבו. וזה לא משנה כי גם רכב מיני עם 1.2 סמ"ק יכול לעלות את העליות האלה בצורה סבירה.

פורסם

המפתח זה לראות היסטוריית טיפולים מסודרת, לראות שהרכב הזה טופל כמו שצריך, אחרת אני לא חושב שכדאי לגעת ברכב כזה. אם הרכב טופל כמו שצריך, הרי שמדובר במנוע שיכול לגמוע קילומטראז רב, כמובן שחוץ ממנוע ישנם מכלולים נוספים שצריך לתת עליהם את הדעת כגון משאבת סולר, משאבת מים, בולמים, מערכת הגה וכו'

פורסם

רכב כזה צריך להכניס למוסך שמכיר את הדגם כדי לקבל תמונת מצב, מה צריך לתקן וכמה עולה, עם דגש למשאבת סולר, גיר, מזגן, בלמים, בולמים, נזילות מהמנוע, צמיגים, הגה.

יש סיבה שמוכרים את הרכב כאשר הוא שווה עשיריה.

והסיבה יכולה להיות שצריך להשקיע בו עוד עשיריה או אפילו יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני חושב שזה הדגם ללא טורבו , אחרת המוכר היה מציין זאת .

1.5 דיזל ללא טורבו זה לא חלש מידיי ? עליות לירושליים כל יום ?

לא קיים מנוע 1.5 דיזל ללא טורבו.

כולם עם טורבו.

זה שבמגאן 2 ידנית הוא עם 80 כ"ס.

הוא לא חלש, הוא סוחב מצויין והרבה יותר טוב מ 1.6 בנזין אוטומטית.

אם הרכב תקין, את העליה לירושליים הוא עולה בהילוך 5 עם 1/4 גז, ללא שום מאמץ.

לבדוק את האוטו ב 7 עיניים.

רכב כזה בדרך כלל מוכרים אחרי שלבעלים נמאס מתקלות.

אם הוא תקין, ממשיכים להחזיק אותו כיוון שאין סיבה למכור מכונית מודרנית ונוחה עם צריכת דלק 1 ל 18 ב 10.000 ש"ח.

אם זה אכן ללא טורבו, התאוצות שלו לא מי יודע מה, אבל חוץ מזה יש לו עוצמה. לדעתי לא צריכה להיות לו בעיה עם העליות של ירושלים,

סתם, בלי קשר לשירשור...

מנוע דיזל 1.5 ללא טורבו (נניח וקיים בתאוריה) יכול להיות בהספק 50 כ"ס במקרה הטוב ומומנט 10 קג"מ במקרה מאוד אופטימי.

מנוע כזה (בתאוריה) במרכב של מגאן 2 כן!!! יתקשה מאוד לעלות לירושיים. פול גז והילוך 3, 70 קמ"ש כל הדרך.

לא מבין על איזה עוצה אתה מדבר...

פורסם
זה דיזל מודרני יחסית, יש לו מספיק מומנט גם בלי טורבו.

ממש לא נכון. על סמך אתה רושם את זה?

פורסם

הרכב שלי כבר עבר את ה310K ק"מ. אין לי שום תלונה עליו.

עולה היטב לירושלים, וגם מים המלח לערד.

יש לציין שלדגמים שלפני 2007 יש הסטוריה של תקלות חשמל מעצבנות, לבדוק שהכל תקין.

בנוסף לבדוק היטב את הטורבו והאינג'קטורים.

• תוכן חדש...