Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,,

היום הייתי בסוכנות מאזדה וקבלתי הצעה על מאזדה 3 2.0 ליטר דגם ספיריט,בהנחה של 7000 שקל,

אבל הקאץ' פה שהרכב משנת יצור 2014 יושב בנמל באילת כניראה יותר מחצי שנה ורציתי להבין עד כמה זה משפיע ואם כדאי לשלם מחיר מחירון ולקבל רכב חדש מהמפעל?

יכול להיות שהרכב ניזוק בכל הזמן הזה שהוא בנמל?הרי השמש של אילת יכולה לעשות נזק לצבע,צמיגים,גומי ופלסטיקים,לשלשת ציפורים וכו'...עזרה בבקשה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשנים האחרונות יש כיסויים על מרבית הרכבים שעומדים בנמל, על הדאש בורד והגג. הצמיגים זה פשוט להסתכל לפי תאריך ייצור, ואם אתה יכול לקבל הצעת מחיר על רכב ספציפי ולקבל מספר שלדה, אתה יכול לדעת בדיוק מתי הוא עזב את שערי המפעל. בדלק רכב לא סתם נותנים הנחות.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לדעתי זה לא כזה משנה שהוא יושב חצי שנה פחות או יותר מחוץ למפעל מה שאני רוצה לדעת אם זה שווה בכלל להתעסק בזה או לשלם מחיר מחירון ולהזמין חדש מהמפעל,יכול להיות שהמנוע ניזוק הטיימינג?המצבר? כדאי בכלל להתעסק בזה?

פורסם

הרכב "עלה על הכביש" באוקטובר 2014. יכול להיות שהוא עומד בנמל משהו כמו 11 חודשים נוספים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אין סיבה שיהיה נזק לטיימינג או נזק למנוע. אם המצבר לא תקין- הם יחליפו לך, ממילא מצבר מחליפים גם בתק' האחריות. אני לא רואה בזה בכלל בעיה.

אגב, בעבר, קניתי רכב שהיה בתצוגה באולם של פיג'ו וישב משהו כמו חצי שנה ולא היתה שום בעיה.

בהצלחה

פורסם

אם כספר אכן צודק אז גם בר72 אכן צודק.

אבל אם כספר צודק וזה רכב שיוצר ב-2014 (כלומר הוא יעלה לכביש כמודל 2015) - אז זאת אחלה הנחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני החלטתי שלא אזמין את הרכב הזה,בשביל שבע אלף שקל אני לא מוכן לקבל רכב שסיכוי גדול מאד שהמצבר גמור הצמיגים גמורים הגומי והפלסטיקים שלא לדבר על הצבע שעמד בשמש הישראלית ועוד באילת,אם כבר אז אזמין רכב חדש מהמפעל,בנתיים אמשיך לחשוב ולראות את המתחרות של ה3 החדשה,עדכונים בהמשך :)

פורסם

אני חושב שאתה מגזים מאוד. גם כשהרכב על הספינה הוא חשוף לפגעי מזג אוויר, נכון שכשהוא יוצא מהמפעל שמים עליו מדבקות של הגנה. אני חושב שבאילת כל עוד הרכב לא הוזמן, הוא נשאר עם ההגנות כפי שהגיע בספינה. אחד המגיבים גם כתב כאן שהם כן שמים כיסוי כדי להגן.

אני לא רואה בזה בעיה, אולי תנסה להתמקח איתם, שיורידו לך יותר

פורסם

איפה הם שמים הגנות?על כל הרכב?אני מאד פדנט בדברים האלו,במיוחד כשרכב חדש מגיע מהסוכנות אני מצפה שיהיה חדש לגמרי ולא בן שנה ולך תדע מה עבר עליו בכל הזמן הזה.

פורסם

בדרך כלל על המשטחים האופקיים, על הדלתות / כנפיים לא ממש תהיה שמש ישירה היות והרכבים עומדים צפופים בבונדד.

יש גם תחזוקה, כמו ניפוח צמיגים שלא יהפכו לשטוחים ובנוסף סבב הטענה כדי לשמור על המצבר.

M-TECH E46

פורסם

בסכום כזה,הרבה יותר מעדיף רכב חדש שרק יצא מהמפעל מאשר רכב בן שנה שאני לא יודע מה עבר עליו בכל התקופה הזו,פעם ראשונה שאני רוכש רכב מסוכנות ולכן אני מאד מתעקש לקבל חדש לגמרי ולא חדש בן שנה

פורסם (נערך)

ואתה חושב שאם תקנה רכב חדש בסוכנות הוא לא עמד באחסנה בבונדד ?

תתעורר.

אין לך דרך לדעת כמה זמן הרכב שכב בנמל אילת וגם אין לזה חשיבות מיוחדת ,רוב הרכבים היפנים ממתינים למובילית באילת כמה חודשים.

העניין הוא שרכב משנת יצור 2014 אמור להרשם כבר במשרד הרישוי בסוף 2014 ולהיות יד שניה

שניה,לדעתי ההנחה היא בגלל זה ולא בגלל שהוא עומד באחסנה.

עריכה אחרונה על ידי ניצן א
פורסם

מסכים עם ניצן. אבל זה אומר שיש סיכוי סביר שהרכב כבר בן שנה וחצי (11 חודש בנמל, רישום באוקטובר 2014)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...