Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חושב על קניית גיטה 2015 חדשה ויש לי כמה התלבטיות

דבר ראשון כרגע נותנים לי הנחה של 10000 שח על דגם ה 1.2 tsi כי מגיע מחליף עם מתיחת פנים חדשה עוד חודש-חודשיים

ההצעה - גיטה 1.2tsi עם 105 כ״ס במחיר של 126,000 שקל

הצעה שנייה גיטה 1.4 tsi עם 122 כ״ס במחיר של 145000 שקל , לציין שבנוסף למנוע מקבלים גלגל הגה עם שליטה על טלפון/מערכת מולטימדיה שהבחלט יפה יותר

התלבטות ראשונה בין שני הדגמים? היום נסעתי בדגם ה 1.2 tai והיה מספק

אין להם כרגע את דגם ה 1.4tsi

מישהו מכיר את שני הדגמים ויכול לתת לי חוות דעת על השניים ?? צריכת דלק דומה פחות או יותר ?? אמינות של המנוע ?? בסוכנות כולם המליצו על דגם ה 1.2 ומציינים שיותר קל אפילו למכור את הדגם הזה

בנוסף עוד חודשיים מגיע דגם חדש עם מתחית פנים שהמחיר יהיה יותר יקר ב 8-10 אלפי שקלים

מדובר במתיחת פנים וגריל קדמי

כדאי לחכות ??

יש אולי עוד נקודות שאני מפספס ??

פורסם

ה-1.2 ליטר לחלוטין מספיק מבחינת ביצועים. אם תרצה אתה תהיה מהיר מכל המשפחתיות 1,600 סמ"ק הסטנדרטיות על הכביש גם בגרסה הזו. ה-1.4 ליטר כבר די מהיר, לא רק מספיק.

אל תדליק אותי לגבי אמינות המנועים האלו כי אני גם ככה דלוק. תעשה חיפוש בפורום על המילה TSI ותראה מה אנשים כותבים.

בסך הכל הג'טה היא מכונית משפחתית טובה אבל היום יש טובות ממנה. אם אתה חושב לחכות למתיחת הפנים תוכל לרכוש כבר היום סקודה אוקטביה שתיתן לך יותר ממה שהג'טה תיתן לך אחרי מתיחת הפנים (למעט שנה נוספת של אחריות).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

התמחור של הג'טה הוא בדיחה לא מוצלחת.

את הג'טה 1.2 חברות הליסינג מציעות כ-0 ק"מ ב-116. לא מדובר במלאי עומד בחברת הליסינג - אתה מבקש רכב והן מזמינות במיוחד בשבילך מצ'מפיון.

ג'טה 1.4 ב-145?! לא מאמין שאתה ברצינות שוקל את זה.

מדובר ברכב ישן, שלא מציע שום דבר מעבר למתחרות שלו, לא מבית ולא מחוץ.

או שתחכה לג'טה החדשה ותראה בכמה היא תתומחר. מקווה שבאופן מעט יותר אטרקטיבי. היום השולי רווח על הג'טה פשוט מפגרים.

פורסם

בתחרות של היום זה בסך הכל רכב בסדר, מתומחר גבוה מידי, לא כל כך נפוץ ועם יבואן שנוי במחלוקת.

באמת כבר עדיף לבדוק אופציות של יבואנים שנותנים רכבים מאוד מאובזרים עם אחריות הרבה יותר ארוכה ושרות עדיף.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לגבי אלטרנטביות בדקתי את הקורולה החדשה ואת האמת הרגשתי שסך הכל רכב נחמד, לא הרגשתי את היציבות של הגיטה או האוקטביה וזה חשוב לי בנוסף לבידוד שמצאתי בגיטה.

מה זאת אומרת גיטה לדשה ב 117 אלף , אני קונה עם טריד אין לרכב שיש לי (איביזה 2012) ומקבל מימיון פריים פלוס 0.01 , אפשר לקבל את זה בחברות הלייסנג תמורת מחיר של 117 אלף

מה לגבי אוקטביה ,1.2 tsi , מחר אני נגש לנסיעת מבחן , יש לי בעיה עם האחריות (שנתיים) וגם המחיר שדגם הבסיסי של האוקטביה 1.2 tsi ambition עולה 133 אלף

פורסם

עוד שאלה קטנה אם אני קונה מחברת לייסנג ב 116 אלף וארצה למכור לאחר מכן , האם ירידת הערך היא הרבה יותר גבוהה למרות שמדובר ברכב פרטי לצרכים רגילים (עושה 17km בשנה ) ?? ואם ארצה לעשות טרייד אין כמה זה משפיע ??

פורסם

בחברת הליסינג לא יעשו לך טרייד משתלם.

ואתה תצטרך להוריד במחיר בהמשך, לא יודע להגיד לך כמה.

כמה מורידים לך בטרייד תמורת הג'טה 1.2?

נותנים לך הג'טה ב-126 ועל האיביזה כמה מזכים? ומה המחירון המשקולל?

פורסם

אם יד ראשונה ליסינג, ההפחתה בהתאם לליסינג ממוני יד ראשונה ויד פרטית שניה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
עוד שאלה קטנה אם אני קונה מחברת לייסנג ב 116 אלף וארצה למכור לאחר מכן , האם ירידת הערך היא הרבה יותר גבוהה למרות שמדובר ברכב פרטי לצרכים רגילים (עושה 17km בשנה ) ?? ואם ארצה לעשות טרייד אין כמה זה משפיע ??

כמו שכתבו לך כאן, המחיר שאתה רואה באתרים של חברות הליסינג הוא "מחיר למזומן". על האיביזה שלך תקבל בטרייד אין הצעה לא טובה, זה לא רכב שטרייד אינים אוהבים. אני לא יודע להגיד לך בדיוק כמה זה ישפיע, לא בדקתי את הרכב שלך. אולי יש חורים של סיגריות בריפודים ודליפה של שמן מהגיר? אבל בגדול, בהנחה והרכב תקין, אצבע מול הרוח, מחירון מינוס 20-30 אחוז על הרכב שלך נשמע לי כמו הצעה סבירה לטרייד אין.

לגבי ההפחתה - לפי מחירון לוי יצחק הפחתה על רכב מ-0 קילומטר היא 8 אחוז, אחרי 3 שנים זה מתאפס לגמרי. מה יהיו כוחות השוק בעוד כמה שנים? אין לי מושג, יכול להיות שהג'טה תקבל מחירון ללא הפחתות למרות שהיא מליסינג כמו שפריוס מקבלת היום. ויכול להיות שלרכב לא יהיה שוק בכלל ואז ההפחתה תהיה מחירון מינוס 30 אחוז כמו שרנו פלואנס מקבלת היום.

פורסם

יש לי ג'טה "בת 5 חודשים" 1.2.

אחרי שבדקתי ונהגתי באי אלו רכבים חדשים - מזדה 3, I35, קרוסאובר, אופל

ועל הדרך נבדקו עוד כמה אופציות הג'טה נתנה את המענה הכי טוב לצרכים שלי.

רכב גדול עם הרבה מקום מאחור ובתא המטען.

מנוע שנותן תפוקה מכובדת, ב-3K סל"ד הוא מרגיש במיטבו ונותן מהירויות שיוט חביבות מאד.

אפרופו שיוט... זה מה שזה קרוזרית מצוינת, לא רכב ספורט שקר כלשהו.

את עניין הTSI + DSG (אחרי דילמות רבות) פתרתי בכך שיש 3 שנים ראשונות באחריות יבואן,

אני פשוט נוהג בכיף ונהנה מהרכב.

כן אימצתי ושימרתי כמה הרגלים שצברתי במשך 5 שנים עם קורולה רובוטית שהיתה לי,

אני רוצה להאמין שזה עוד עלול להיטיב עם הגיר בעתיד.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

יש לי איביזה 2012 ידני דגם בסיסי רפרנס עם מחירון של 46 אלף קבלתי בטרייד אן לגיטה 1.2 עבור האיביזה שלי 43 אלף ואם ארצה מול גיטה1.4 אז מקבל מחירון +5% שזה יוצא 48 אלף אבל כבר שכחתי מהאופציה של דגם ה 1.4 tsi (ההבדל לא משמעותי בביתועים)

ההצעה כרגע גיטה 1.2 tsi צבע שחור לא מיטלי 3 שנים אחריות - 126 אלף שקל עם אגרת רישוי ומקבל מתנה חיישני רוורס ומצלמה ואיביזה שלי מקבל 43אלף (לציין שמדובר ברכב שמור מאוד עם 45אלף קליומטר בלבד- רכב מרופא)

יש מישהו שיכול לעזור לי לגבי הצבע , אם מדובר בצבע שחור לא מיטלי מה ההשלכות ?? פחות מבריק ?? פחות יפה ??

יש אפשרות לקבל עוד הטבות ומה כדאי לבקש ??

הייתם מחכים לדגם החדש עוד חודשיים ומשלמים עוד 10 אלפי שקלים תמורת עיצוב חיצוני קל (מתיחה קלה של הפנסים+גריל קדמי+קצת קרום מסביב לפתח מזגן+הגה שהוא בצורת מרובע בחלק תחתון - של הגולף החדשה ) אין שינוי טכנים ברכב

מתלבט לגבי הסקודה 1.2 רמת אבזור אליגנס אבל מדובר ב 140 אלף שקל לפחות

פורסם (נערך)

בהנחה שלא עבדו עליך בחישוב המחירון של האיביזה, הצעת הטרייד שקיבלת אכן טובה מאוד. האיביזה ככל הנראה עם הנתונים האלו גם תימכר מהר יחסית. אין לי מושג מה ההבדל בין שחור ליסינג לשחור מטאלי אבל אני כן יכול להגיד שכשמדובר בצבעים כהים, הרבה יותר קשה לטפל בשריטות ושפשופים קלים בעזרת פוליש וכו'.

אם יש צבע כסוף זה גם יפה וגם קל לטיפול.

הדבר הכי טוב לנסות לשנורר זה 5 שנים אחריות על הגיר.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אי אפשר לדעת אם הצעת הטרייד אין שקיבל טובה או לא כיוון שפותח השרשור לא קיבל קודם הצעה למזומן.

כשאתה עושה טרייד אין אפשר להוריד את המחיר שמשלמים על הרכב שלך ואפשר לתת לך פחות הנחה על הרכב החדש. יכול מאוד להיות שרוכש שהיה מגיע עם מזומן וללא טרייד היה מקבל 15,000 ₪ הנחה, מה שכמובן משנה את כל החישוב.

פורסם

צביקה - הוא קיבל בערך 10+ הנחה על מחירון הרכב.

ואם חברות הליסינג משחררות ב116 בלי אגרת רישוי, מה שמעלה את מחיר הרכב ל118, לדעתי לא תהיה פה הנחת מזומן גדולה יותר.

אני יכול להגיד לך שריחרחתי אצלהם לפני כמה חודשים והם היו קשיחים לגבי מחיר הרכב החדש.

כנראה שהם באמת לחוצים להעיף את הרכבים האלה

• תוכן חדש...