Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

יש ברשותי סוזוקי בלנו שנת 1999 אני רוצה המלצה לסוג צמיגים איכותי במחיר סביר לקנייה מאזור רחובות והסביבה.

תודה ושבת שלום :)

פורסם

במקרה של בלנו, כל צמיג מחברה ידועה יהיה טוב.

במידות האלה פנצ'ריות מחזיקות בעיקר סחורה סינית.

בצומת בית עובד יש פנצ'ריה - תמצא אותה בדפי זהב, תתקשר ותשאל מה הם יכולים להזמין לך ( לא סיני) ומה המחיר.

אני רושם לך כמה שמות של חברות הצמיגים. מתוך כל זה אולי תמצא משהו:

Michelin

Pirelli

Continental

Goodyear

Kleber

Yokohama

Toyo

Falken

Bridgestone.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ולד, הרשימה הזו היא אומנם של יצרנים מוערכים, אבל יש לכל אחד מהם דגמים, בעיקר במידות המדוברות, שלא הייתי נוגע בהם.

אפשר כמעט בכל שרשור צמיגים לכתוב את השמות האלו, אבל הרעיון הוא הרי להכווין את פותה"ש דרך התקציב והדרישות שלו לדגמים המועדפים יותר.

פורסם

במידות האלה, כאשר בעלי רכבים מזדקנים מחפשים את הכי זול, למצוא חברה מוכרת במלאי זה כבר טוב. זה המצב בשטח.

מה עוד - במידות האלה לא מיוצרים דגמים מובילים.

לכן, גם אם יימצא Yokohama a.drive או Kleber hp3, זה מה שכדאי לקחת, גם אם זה לא שיא האיכות.

"לא הייתי נוגע" מתאים כאשר יש מבחר רחב בפועל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ולד, אני כמובן לא יודע מה מצב המלאי בשוק, והדגמים שציינת כעת הם בסדר גמור באופן יחסי.

ועדין יש שמות חברות עם דגמים שלא הייתי נוגע, כמו פאלקן SN828, דנלופ SP490, פירלי P4 ואולי עוד כמה.

עיקר הבעיה אגב רלוונטית יותר למידה הקטנה יותר שאיני בטוח שהיא הנכונה.

פורסם

מדובר במידה קצת יותר "ידידותית".

צמיגים שהייתי שוקל לחיוב:

פאלקן ZE914 (לטיירקלאב צמיגיה שהם עובדים איתה ברחובות), גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס (מספר צמיגיות ברחובות כולל זו המומלצת בבית עובד), קונטיננטל אקו-קונטקט 5 או פרימיום קונטקט 5, פירלי P1, יוקוהמה בלוארת' AE01 או C.Drive, דנלופ בלו-ריספונס או LM703 (בעדיפות נמוכה יותר), מישלין אנרג'י, קלבר דינקסר HP3.

הצמיגיה שהומלצה בבית עובד היא צמיגי מוריס, בתחנת דלק סונול.

• תוכן חדש...