Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע במאליבו 3.5 LT, 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אחרי יומיים נסיעה על רכב שנרכש, שמתי לב ששעון חום מנוע מראה על מעט מתחת לחצי סקאלה, במצב אחרי שהמנוע מתחמם.

בנוסף, בעת בדיקה לפני הסבה לגז, החזקתי סל"ד קבוע של 4000 למשך מעט יותר מדקה. בזמן הזה השעון הגיעה לחצי, עבר מעט את החצי וירד שוב לאמצע הסקאלה בדיוק. שהסל"ד חזר לסל"ד סרק, השעון שוב חזר אל מתחת לחצי.

זה אופן פעולה תקין או לחפש בעיה ? ( טרמוסטט)

עוד נקודה שמציקה לי, בזמן שהמכונאי החזיק את הסל"ד סביב ה3500, ראיתי שמי קירור נכנסים ממש בלחץ אל תוך מיכל העיבוי. עד עכשיו היו לי רק יפניות, ושם לא ראיתי את הבירקולציה של מי הקירור, זה מצב פעולה תקין של המערכת קירור?

ובהמשך לשאלה האחרונה, איך מבצעים החלפת נוזל קירור במערכות כאלה, עם רדיאטור ללא פקק,אלה פקק לחץ במיכל עיבוי בלבד.

תודה לעונים!

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

פורסם

היי,

לשאלתך הראשונה המצב הוא תקין וככה עובד הטרמוסטט ומערכת הקירור של המנוע עבודה תקינה לחלוטין לפי מה שאתה מתאר פה.

בקשר לשניה יש לרוקן את המים מהחיבור הכי נמוך במערכת, למלא מים ייעודיים ולבצע ניקוז אוויר מהנקודות המוגדרות שאותן אני לא מכיר ברכב שלך, אך לרוב יש נקודת ניקוז בדרך כלל על הרדיאטור ואחת מאחורי המנוע על הצנרת שהולכת לכיוון הרדיאטור הפנימי שקשור לחימום של הרכב מבפנים.

מקווה שעוזר לך.

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
  • תוכן חדש...