Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה מגעילה שעשיתי :\

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה זה כשאני חושב שהסובארו DL שלי היא אוטו ראלי ואני נהג ראלי :[

נסעתי בכביש הזה שמוביל לסופרלנד, זה כביש סבבה וריק ממכוניות עם פניות ועיקולים שדורשים החלקות, וזה מה שעשיתי :|

לקחתי כמה פניות ממש יפות בהחלקה והצלחתי לעשות פרסה רחבה כשהאוטו כל הזמן החליק

אבל לכל דבר יש סוף ולפנייה שאחרי הפרסה נכנסתי מהר מדי וחבל... בנוסף גם לחצתי ברקס והאוטו המשיך לטוס ולא הצלחתי להשלים את הפנייה - המדרכה דאגה לשים קץ לפנאן שהייתי שרוי בו באותה נסיעה.

נתקעתי עם הצמיג הקדמי ימני במדרכה ב30 קמ"ש, אולי קצת פחות, מהר יצאתי לבדוק מה קרה. על פניו הכל היה נראה טוב ואז שמעתי פסססססססס, שמחתי שזה לא היה מאיזור המנוע אבל חבל על הג'נט שקיבל צורה חדשה וגרם לאוויר לצאת מהצמיג (באותה הזדמנות רציתי לשאול אם יש מצב שהצמיג יצא מהג'נט ובגלל זה יצא האוויר או שיש פנצ'ר בצמיג עצמו)

החלפתי פעם ראשונה בחיים שלי צמיג ונסעתי הבייתה, סך הכל הוא תיפקד יפה בנסיעה חוץ מרעשים שהופיעו ונעלמו במהלך הנסיעה, רעש של חיכוך כזה מתחת לאוטו. הרעש הוא לא תמידי הוא מגיע ומפסיק.

אני ייקח את האוטו למוסך בקרוב בתקווה שהבעיה לא רצינית :(

תגובות, עיצות והשערות מה קרה לאוטו יתקבלו בברכה

פורסם

לפי מה שאתה מתאר הרעשים יכולים להגיע כתוצאה ממשולש שהתעוות מהמכה

וגרם לגלגל לזוז קצת ולשפשף את בית הגלגל...(פרונט זז)

אל תיקח את זה ב-100% אני רק אומר את זה מנסיון שלי היה עם מפגש במדרכה

וההשלכות שהיו לאחר מכן. :oops:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

קרה לי דבר דומה, בכביש רטוב ופניה קצת מהירה מדי עשיתי הכרות עם מדרכה והלך הגאנט הימיני (וכמובן הצמיג) בנוסף הלך המשולש והוא איכשהו פגע באגן השמן של המנוע וכל השמן התנקז החוצה. ראיתי את השמן אז השארתי את האוטו וקראתי לגרר...

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אם המשולש הלך אז יש צורך להחליף אותו במשולש חדש או משומש...

ולהחליף את המקשר לבולם...

בראלי המשולש עולה כ-1000 שקל אחרי מע"מ ומקשר עולה 100 שקל.

אצלך אני מעריך שזה יותר זול אם אכן זו הבעיה.

תקווה שלא נדפקו עוד חלקים כמו תפוחים וכו'.

לי אישית הנזק הסתכם בכ-2500 שקל כולל ג'אנט חדש.

למזלי אני לא שילמתי פרוטה היות והפעלתי את הפוליסה 8)

משמע פרמייה גדולה יותר בביטוח הבא.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
בדקתי טוב ולא היו נזילות למזלי

אם קרה משהו למשולש זה רציני?

משולש עולה באיזור ה 300-400 שח, גם אם תצטרך להחליף אותו, לא מדובר בנזק כבד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חברים מה קרה לכם?

יש לי שאלה לבחור הנחמד:

אתה יודע שזה כביש ציבורי?

אתה יודע שיש מצב שעוד אנשים משתמשים בו?

דיי תפסיקו אם השטויות הללו זה לא עושה טוב לאף אחד (אוליי לנהג עצמו עד לרגע מסויים)

אתה לא רוצה לשלם בחייך נכון?

אז דבר אם דני או אם כל בית ספר לנהיגה מתקדמת תעשה קורס תלמד את הרכב שלך

וגם אחרי זה רצוי מאד לא להשתולל בכבישים ציבוריים.

נ.ב

אני יודע שהכביש הזה הוא דיי ריק בגלל שאין פעילות בסופרלנד או משהו כזה אבל תחשוב על זה שיכול להיות שמישהו נסע לטייל בחולות אם הג'יפ שלו......(ויש עוד הרבה אפשרויות).

חברים בבקשה ממכם אני לא רוצה לקרוא פה על מישהו שקרה לו משהו בגלל שטות כזאת

ובזמן האחרון אני קורא פה על הרבה דברים שקרובים לזה אז....

נסיעה טובה ובטוחה לכולם!!!

ול-Dissipate ההודעה הזאת היא לא בכוונה לפגוע בך אלה לתת לך חומר למחשבה

יום טוב.

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם
חברים מה קרה לכם?

יש לי שאלה לבחור הנחמד:

דיי תפסיקו אם השטויות הללו זה לא עושה טוב לאף אחד (אוליי לנהג עצמו עד לרגע מסויים)

נ.ב

אני יודע שהכביש הזה הוא דיי ריק בגלל שאין פעילות בסופרלנד או משהו כזה אבל תחשוב על זה שיכול להיות שמישהו נסע לטייל בחולות אם הג'יפ שלו......(ויש עוד הרבה אפשרויות).

יום טוב.

סוף סוף צדיק בסדום..

אני קורא את התגובות שלכם ואני נורא מתפלא איך עדין לא הערתם לבחור!

:evil:

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני אוהב להתפרע בכביש של הסופרלנד.... עוד מהימים שנסעתי על 2 גלגלים....

סיבובים כייפים ושדה ראיה גדול מאוד....

אבל אני לא מתפרע עד כדי כך.... מקסימום יורד את הקיר של החמרה עם האופנוע, עם האוטו קצת צלחות וזהו.... כיף חיים אבל הכי כיף זה בחניון של הסופרלנד בלילה...ריק מאוד ויש קצת חול על הכביש.

haters will hate

פורסם
חברים מה קרה לכם?

יש לי שאלה לבחור הנחמד:

נ.ב

יום טוב.

אתה צודק אבל לא במאה אחוזים.

את הסיכון הזה לקחתי אך ורק על עצמי. לא הייתי מעז לעשות כזה דבר בכביש כשיש מכוניות או אנשים שיכולים להיפגע מהמעשים שלי.

כל אחד עושה את השיקולים שלו... רציתי להנות ושילמתי על זה בנזק יחסית קטן

בדקתי לפני כן שאין אף אחד בכביש, האיזור היה ממש נטוש...

מכל דבר לומדים ובמיוחד מטעויות

ביום ראשון אני ייקח את האוטו למוסך ואני אגיד לכם כמה יצא הנזק

פורסם

הייתי במוסך היום. המשולש והתפוחים בסדר גמור וסביר להניח שהבעיה במייסב או בצלחת של הדיסק, או משהו בסגנון הזה :roll:

פורסם

תפסיקו להצתדק כל הזמן

אז מה אז הבחור רצה לעשות קצת כיף.

נכון זהוא כביש ציבורי אבל אני לא חושב שהוא היה מתפרע אם הייתה שם אפילו עוד מכונית אחת שחונה בצד

אז הוא עשה קצת כיף ויצא בנזק קל מזה (למזלו) אבל העיקר שהוא עשה את זה בכביש מבודד יחסית ולא סתם התחיל להתפרע בכביש כמו רוב הצעירים בימנו שחושבים שהם שומכאר

בקיצור אני לא מצדיק אותו אבל גם אין מקום לכעס רק צריך לבדוק שכל עוד שאין סיכון חיי אדם או רכוש ציבורי לפי דעתי אני לא חושב שהוא עשה מעשה חמור אם כי עדיף לעשות את זה במגרשי חניה גדולים ומבודדים שאין בהם עוד כלי רכב

אבל איך אומרים: מי שלא טועה לא לומד (ומי שלא לומד הוא חמור)

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם
תפסיקו להצתדק כל הזמן

נכון זהוא כביש ציבורי אבל אני לא חושב שהוא היה מתפרע אם הייתה שם אפילו עוד מכונית אחת שחונה בצד

אז הוא עשה קצת כיף ויצא בנזק קל מזה (למזלו) אבל העיקר שהוא עשה את זה בכביש מבודד יחסית ולא סתם התחיל להתפרע בכביש כמו רוב הצעירים בימנו שחושבים שהם שומכאר

בקיצור אני לא מצדיק אותו אבל גם אין מקום לכעס רק צריך לבדוק שכל עוד שאין סיכון חיי אדם או רכוש ציבורי לפי דעתי אני לא חושב שהוא עשה מעשה חמור אם כי עדיף לעשות את זה במגרשי חניה גדולים ומבודדים שאין בהם עוד כלי רכב

השאלה היא איך לומדים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כבר אמרתי את זה ואני אגיד שוב, ותודה לBMW שקלט את הדברים שלי

לקחתי את הסיכון הזה אך ורק על עצמי מבלי להעמיד בסכנה אף אחד אחר. הכביש היה שומם ממכוניות נוסעות וחונות ובטח שמהולכי רגל.

פורסם
תפסיקו להצתדק כל הזמן

מסכים איתך.

אם יש משהו שמעצבן אותי זה אנשים שמ***ים את השכל בצדקנות.

יש כביש בארץ הזו שהוא לא ציבורי?? יופי, אז כל נהיגה ספורטיבית היא השתוללות בכביש ציבורי...זהו, BMW כבר כתב את השאר..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...