Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מנחת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כבר די הרבה זמן אני עם אותה מערכת ברכב והסאונד לא מספק אותי בלשון המעטה.

הרכיבים שלי הם: מגבר hertz hcp 4d שמחובר לקומפוננט הרץ אנרג׳י וסאב הרץ 300 עם התיבה המקורית.

הרכב הינו פיאט פונטו 2011, עם הרדיו דיסק המובנה, כן אני יודע שזה זוועה, אבל זה מה יש.

לאחרונה נתקלתי במוצר של רוקפורד שנקרא 3sixty, זהו לא הסאונד פרוססור המוכר אלא סוג של סאונד פרוססור פשוט/מנחת איכותי 2 ערוצים. קראתי עליו ביקורות שדי מהללות אותו ונותנות אחלה פידבקים.

מה שכן אשמח לחוות דעת שלכם לגבי המוצר ותרומתו לשיפור איכות הסאונד הנ״ל, ובנוסף טיפים להתקנה שלו.

תודה מראש, תומר

פורסם

כרגע לא ככ הן מבחינת עלויות והן מבחינת מראה ותאימות לשליטת ההגה וכו׳... לכן פתחתי את הפוסט על מנת לדעת האם המנחת הנ״ל יפיק יותר תועלת מאשר בלעדיו. אגב קישור למוצר:

http://www.rockfordfosgate.com/products/details/rf-bld

כמובן שלקחתי בחשבון גם את הסאונד פרוססורים היקרים יותר אך הם יקרים ותקציבית הזול מנצח:-(. לכן פה עוד הוא בטווח הזול

פורסם

זה לא עניין של תועלת. אתה חייב מנחת כלשהו בשביל לחבר יציאות רמקולים של HU למגבר. המנחת הזה הוא פשרה טובה למי שלא רוצה/יכול להשקיע בפרוססור. יש לו גם פתרון לבעיית הדלקת מגבר. הוא יוציא לך כבל רמוט שישלח סיגנל עם הדלקת הרדיו. קראתי עליו קצת והוא נחשב טוב מאד ביחס למחיר. בעניין ההתקנה אין כמעט מה לחשוב. לך עם הוראות ההתקנה. מה שכן, צריך מתקין שמבין בשביל להחליט על יציאה מאוזנת או לא וכיוון נכון של הגיין. אם מישהו כאן מוכן להרחיב בעניין - גם אני רוצה לדעת עוד על הנושא.

פורסם (נערך)

אתה לא צריך מנחת.

המגבר שלך תומך בכניסות Hi-Level, כולל הדלקה אוטומטית בכניסת סיגנל.

האם זו הצורה בה הוא מחובר כעת, או שיש מנחת זול אחר?

אגב, אני לא רואה יתרון עבורך בליין דריבר הזה לעומת מנחת רגיל שלהם (וזול יותר).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

המוצר הנ"ל הוא ליין דרייבר 2 ערוצים שמקבל גם כניסות "היילבל" ומסוגל לספק יציאות מיוצבות.

הוא יכול להועיל לך בכך שתקבל סיגנל חזק יותר למגברים ותוכל להוריד גיינים מה שיוריד את

ריצפת הרעש, בנוסף יציאות מיוצבות מבטלות רעשי Ground loop כך שבאופן כללי זה מוצר לא רע.

אבל ,זה לא מה שהייתי ממליץ לך לעשות.

אני ממליץ לך ללכת על רדיודסיק בסיסי עם מסגרת רדיו ומתאם שליטה לכפתורי ההגה.

זה אולי יעלה קצת יותר אבל זה פתרון הרבה יותר טוב מלעבוד עם המערכת המקורית הגרועה ברכב הנ"ל.

פורסם

כן בוודאי ,זו הייתה ביקורת על מה מציע המוצר עצמו.

באופן ספציפי המגבר שלו אינו מגיע עם כניסות מיוצבות,כך שהמוצר משמש עבורו רק כמנחת \ליין דרייבר.

ובאופן כללי אני מסכים ששימוש במכשיר הנ"ל הוא האופציה הפחות טובה בנסיבות העניין.

פורסם

כרגע המגבר מחובר לhu דרך הhigh level.

פעם היה מחובר לי מנחת סיני הכי זול שיש, ועם המנחת הסאונד היה טוב יותר לטעמי. לאחר זמן מה יציאות המנחת נשברו אז נאלצתי לחזור לכניסה ישירה למגבר בלי מנחת.

פורסם

האם ביצעת כיוון גיין מחדש לאחר המעבר בין המנחת לכניסות ההיי לבל?

מה חסר לך מבחינת הסאונד? האם כשהיה מנחת הוא היה לטעמך?

פורסם

ברור ששיחקתי שוב עם הגיין וכיוונתי את כל העסק מחדש כשהתקלקל המנחת.

כל מקרה, מה שמפריע לי, שזה סביר להניח בגלל הרדיו דיסק המובנה, שהסאונד לא נקי/מפורט במידת האפשר.

זה לא שלא שומעים טוב,פשוט אפשר הרבה יותר טוב עם הציוד הנל, ואת זה אני יכול לומר די בבטחון כי מערכות פשןטות בהרבה נשמעות יותר מפורטות בגלל רדיו דיסק עם יציאות למגבר, ואני די משוכנע שזאת הסיבה.

אגב, לגבי המנחת שציינתי(של רוקפורד),

הוא אמור לקבל מתח, אפשרי להוציא מהמגבר כבלי מתח+כבל חיווי הדלקה?

פורסם

אני לא רואה יתרון גדול במוצר שהצעת ולדעתי בענייני מנחתים אתה יכול להסתפק באחד "רגיל", גם של רוקפורד שיעלה שליש (גם 2 ערוצים).

בהצטרפות לדעתו של מלך האודיו, אומר כי לדעתי ניתן לסיים את הסיפור הזה עם מכשיר אפטרמרקט בסיסי וטוב ב-עד כ-1000 ש"ח (ברכישת מסגרת ומתאם שליטה מהגה באיביי וכד').

פורסם

לגבי כניסות מיוצבות, צירפתי ציטוט מהאתר של הרץ:

[h=3]HCP ELECTRONICS[/h]Special balanced input circuitry rejects electro-magnetic disturbances present on the Pre-amplified or Speaker level inputs.

על זה מדובר?

• תוכן חדש...