Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קניית רכב משפחתי


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אנא עזרתכם בבחירת רכב משפחתי למשפחה עם 2 ילדים. דרישות עיקריות : גדול וחסכוני שישמש אותנו כמה שנים.

בהיותי אישה - כמה שיותר מכוניות ראיתי , ככה אני מבולבלת יותר:?

נכון לעכשיו אופציות :

- סיאט לאון חדש (0 קמ מליסינג 115K). מועדפת ע"י בעלי. לי זה נראה כמו צעצוע ללא יותר משנתיים ואבזור יתר לדעתי רק מייקר אותו. אבל מאוד חסכונית למימדיה.

- הונדה אינסייט היברידית שנת 2012 (80K). תא מטען נראה לי טיפה קטן ואין לי ניסיון עם היברידיות

- טויוטה אוריס סטיישן - קשה למצוא מ2012. לדעתי דומה להונדה

- מאזדה 6 (2.0) 2012 (80K). נראת לי גדולה . לא בטוחה לגבי חסכונית

 

אני מעדיפה בסביבות 80K תקציב (כי קיים גם רכב שני ישן). רכב עם ירידת ערך נמוכה ולא יקר באחזקה.

 

תודה רבה:roll:

פורסם
אם לא לאון 1.8 אז בעלך לא ממש ישים לב להבדל, בין האינסייט לאוריס הייתי הולך על האוריס( וכך גם עשיתי)

 

Leon ST1.2

פורסם

לפי דעתי שניהם פחות או יותר אותו גודל ההיבדלים בכוח יהיו מזעריים ולא מורגשים וללאון תהיה התנהגות כביש והגה קצת יותר מוצלחת למרות שיכוח בורות לוקה בחסר. לגבי הצריכת דלק הלאון תעשה בסביבות ה1-13 1-15 במקרה הטוב והאוריס תעשה 1-20 (מנסיון)

לא יודע כמה הלאון תהיה יותר מאובזרת אבל ההרגשה של האוטו תהיה יותר אוטו ופחות קופסת פח כמו שאני מרגיש באוריס.

האוריס מושלמת לאנשים שלא אוהבים מכוניות :)

פורסם
לא יודע כמה הלאון תהיה יותר מאובזרת אבל ההרגשה של האוטו תהיה יותר אוטו ופחות קופסת פח כמו שאני מרגיש באוריס.

האוריס מושלמת לאנשים שלא אוהבים מכוניות :)

 

:lol:

×
×
  • תוכן חדש...