Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי יונדאי I25.

כשאני מכניס את ההילוך לרוורס, יש השהייה של שתיי שניות. ואז יש דחיפה של האוטו שהוא עובר לרווס.

מה הבעיה?

פורסם

איזו שנה הרכב ? כמה ק"מ עבר ? האם הוחלף שמן גיר ב 3 השנים האחרונות (ככל שזה רלוונטי לשנתון/ק"מ) ?

אם הבעיה רק ברוורס- אולי רק תושבת. אבל אם זה קורה במעברים אחרים של ההילוך גם בזמן הנסיעה,יש תקלה בגיר וצריך לפנות למכון גירים אוטומטיים לאבחון מסודר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
איזו שנה הרכב ? כמה ק"מ עבר ? האם הוחלף שמן גיר ב 3 השנים האחרונות (ככל שזה רלוונטי לשנתון/ק"מ) ?

אם הבעיה רק ברוורס- אולי רק תושבת. אבל אם זה קורה במעברים אחרים של ההילוך גם בזמן הנסיעה,יש תקלה בגיר וצריך לפנות למכון גירים אוטומטיים לאבחון מסודר.

יש 130 אלף

שנתון 2011

שמן הוחלף ב3 שנים האחרונות ולפני שבוע הוחלף חדש.

הבעיה עם ההשהייה רק ברוורס

בזמן נסיעה הוא נוסע חלק הכל תקין הכל בסדר זה רק בעמידה הוא בהשהייה כזאת של שניה שתיים רק במעבר לR ואז שהוא נכנס יש כאילו כמו מכה כזאת שהוא נדחף כאילו אחורה

פורסם (נערך)

אתה מגיע לעצירה מוחלטת וממתין איזה שניה לפני שאתה משלב לרוורס?

אגב, מדובר ב-1.4 עם גיר רציף או 1.6 אוטומטי?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

החלפת לשמן מקורי של יונדאי ? הגירים הללו רגישים לשמן לא מקורי ודורשים שימוש בשמן סינתטי SP-3 . אם כן,פנה למכון גירים לאבחון. נשמע כמו תחילה של תקלה. אם לא,החלף לשמן מקורי של יונדאי (בהנחה שמדובר באוטומטי רגיל ולא רציף) או פנה לחברת הליסינג למימוש אחריות (אם הרכב נקנה מליסינג/השכרה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הוחלף לשמן מקורי של יונדאי כן..

הרכב טופל במוסך מורשה מורשה של יונדאי.

ומהרגע שמחליפים הנושא אמור לעבור תוך כמה זמן בערך?

פורסם

באלמרה שהייתה לי הייתה לפעמים מכה בהעברה בין הילוך ראשון לשני והיא הדאיגה אז במסגרת ריקול שהרכב עבר ביקשתי שיבדקו את הנושא.

הבוחן אמר שכל עוד אין השהייה בכניסה לרוורס, אין מה לדאוג. ברגע שהיא מתחילה להופיע, יכול מאוד להיות שהגיר קרוב לסוף חייו.

כל מה שאני יכול להגיד לך זה ללכת לבדוק את זה במכון שמתמחה בתיבות הילוכים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש לי אחריות שנה על מנוע וגיר דרך החברה שקניתי ממנה את הרכב

דיברתי עם ספי בטלפון והוא אמר שאפשר לבוא לבדיקה בנושא וזה ללא עלות.

השאלה אם יש טעם ללכת לבדיקה ובמידה ואכן יש בעיה בגיר לפנות לחברה שקניתי ממנה להחלפת גיר.

• תוכן חדש...