Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לך בעת החלפת צמיגים לעלות למידה המאושרת 185/60/14. ממליץ בחום מניסיון על קונטיננטל אקוקונטקט 5. זה שיפור יחסית משמעותי לרכב הזה.

נ.ב.: שאישתך תתקשר ותגיד לך שנורת התקלה האדומה של הגיר מהבהבת אז תגיד לה שבמצב עמידה תעביר חזרה ל-P ואז כל הדרך למטה ל-L וחזרה ל-P. זה יאפס הנורה. ובפעם הבאה להעביר ידית ההילוכים יותר בנחישות בין ההילוכים. אני חושב שאין בעל פונטו אוטומטית שלא נתקל בזה.

2: חצי או יותר מהבעיות שתיתקל ברכב הזה קשורות באיזשהו אופן למערכת החשמל. חשוב לזכור.

3: ממליץ על מדריך היינס לפונטו אם אתה אוהב לעשות מעט דברים בעצמך.

4: נורות הדרך העליונות מאחור הן 10W ולא 5 :-D

תתחדשו.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
אני יד שלישית. הידיים הראשונות עברו במשפחה מהאבא לבת( יש את הרישיונות המקוריים מכל השנים).

את המחיר לא אחשוף, הוא ביני לבין חבר הפורום.

תודה רבה לשניכם. ראית מה זה מאור, בסוף גם אני עברתי לפונטו :-D

אני מאוד שמח בשבילך על הבחירה אסף..

כל מה שתצטרך בנוגע לרכב אתה יודע לא להתבייש לפנות.

• תוכן חדש...