Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי ששונא את הבראבו זה כל מי שאין לו בראבו. כל מי שנהג ברכב יותר מכמה ימים - לא יפסיק לשבח אותו, שכן החסרונות של הרכב הם דברים שאפשר בקלות להתרגל אליהם - ואתה מקבל אחלה רכב בכלום כסף.

מחזק לכיוון הבראבו, שנתיים אצלי ונהנה מכל רגע.

פורסם
כל מי ששונא את הבראבו זה כל מי שאין לו בראבו. כל מי שנהג ברכב יותר מכמה ימים - לא יפסיק לשבח אותו, שכן החסרונות של הרכב הם דברים שאפשר בקלות להתרגל אליהם - ואתה מקבל אחלה רכב בכלום כסף.

מחזק לכיוון הבראבו, שנתיים אצלי ונהנה מכל רגע.

לא אמרתי שום דבר רע על הרכב, וקראתי עליו הרבה דברים טובים אבל

א. קשה למצוא את הרכב הזה בשוק היום, וגם הביקוש אליו גבוה, אז אני לא מתכוון לעשות ריפרש כל היום על יד2 ועוד אח"כ להתפשר על רכב עם קילומטרז' גבוה או שעבר תאונה כזו או אחרת.

ב. קצת מפחיד לרכוש רכב שהפסיקו לייצר. היום ועוד שנה זה אחלה, עוד 4-5 שנים אתה לא יודע מה יהיה מבחינת השוק, מבחינת חלקי חילוף (והמחיר שלהם) וכו'...

פורסם
וואו תודה רבה! סוף סוף תגובה עמוקה ועניינית!

בחצי שעה האחרונה ישבתי לקרוא ולהתעניין קצת ברכב, אבל כמו ששמתי לב, זה רכב שהופסק הייצור שלו בשנת 2011

ולמרות הביקוש הגבוה כרגע אל מול ההיצע, בעוד 3-5 שנים כשאחשוב על להחליף רכב, אני לא יודע אם אצליח למכור אותו (סחירות כפי שאמרת) אל מול הפורד פוקוס...

בכל אופן אני אתחיל בבדיקה, אולי באמת כדאי לי ללכת על מיני-משפחתיות בשנתון 2011-2012 מאשר ללכת על רכבי מיני בעלי ביצועים פחותים.

אם יש לך עוד רעיונות מלבד הבראבו - אשמח לשמוע :)

אני לא יודע כ"כ איך העובדה שהייצור של הרכב הפסיק, קשור אל סחירות עתידית. מה, בקטע של חלפים? הרי גם בין דגמים זהים יש הבדלי חלפים..

זה כמו שתגיד לי שלא כדאי לרכוש ג'ימיני כי לא מייצרים יותר ג'ימיניס... השוק לא ממש יסכים איתך לגבי זה ;)

אם היית אומר שאתה חושש מהגיר הרובוטי, או מהמוניטין של פיאט - הייתי אומר סבבה, זכותך. פשוט את הנימוק הספציפי הזה אני לא כל כך מבין מבחינה רציונלית.

ודבר אחרון - תחשוב שכשתגיע עוד 3-5 שנים לנקודה בה אתה צריך למכור את הרכב, יהיה לך ביד רכב חזק, מאובזר מאוד, יפה וכל שאר יתרונות הבראבו - אבל במחיר אבסורדי בהחלט.

אגב, אולי שווה לך להסתכל לכיוון האלפא מיטו? רכב סופר מיני, מהמם, לא פראייר בכלל על הכביש, ואולי ייכנס לך בתקציב המעודכן...

בהצלחה חבר!

(אם תרצה להתרשם מבראבו אמיתית 'על רטוב', אתה מוזמן אלי, רק אני מזהיר שזה ממכר - אחרי שחברת פורום הזמינה אותי להתרשמות נאלצתי לרכוש את שלי... ;))

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אני לא יודע כ"כ איך העובדה שהייצור של הרכב הפסיק, קשור אל סחירות עתידית. מה, בקטע של חלפים? הרי גם בין דגמים זהים יש הבדלי חלפים..

זה כמו שתגיד לי שלא כדאי לרכוש ג'ימיני כי לא מייצרים יותר ג'ימיניס... השוק לא ממש יסכים איתך לגבי זה ;)

אם היית אומר שאתה חושש מהגיר הרובוטי, או מהמוניטין של פיאט - הייתי אומר סבבה, זכותך. פשוט את הנימוק הספציפי הזה אני לא כל כך מבין מבחינה רציונלית.

ודבר אחרון - תחשוב שכשתגיע עוד 3-5 שנים לנקודה בה אתה צריך למכור את הרכב, יהיה לך ביד רכב חזק, מאובזר מאוד, יפה וכל שאר יתרונות הבראבו - אבל במחיר אבסורדי בהחלט.

אגב, אולי שווה לך להסתכל לכיוון האלפא מיטו? רכב סופר מיני, מהמם, לא פראייר בכלל על הכביש, ואולי ייכנס לך בתקציב המעודכן...

בהצלחה חבר!

(אם תרצה להתרשם מבראבו אמיתית 'על רטוב', אתה מוזמן אלי, רק אני מזהיר שזה ממכר - אחרי שחברת פורום הזמינה אותי להתרשמות נאלצתי לרכוש את שלי... ;))

מאיפה אתה בארץ?

ואשמח לקצת יותר פרטים טכניים..

מה המחיר בו נסחר היום הרכב עם המנוע 1.4 טורבו אוטומט. דגם 2010 ו2011? ראיתי ביד 2 מס' בודד של רכבים המוצעים למכירה ונעו בין 45 ל65.

ועל מה כדאי לשים לב כשבודקים רכב כזה?

מה לגבי עלות תחזוקה?

פורסם

רכב טוב ייסחר סביב המחירון, מה שכן המחירון עצמו מאוד זול: עבור גרסת סנסיישן המאובזרת, 2011 ממוצבת באזור ה55 (+- תלוי בידיים מטראז' וכו') ו2010 בערך עשיריה פחות.

לשים לב להיסטוריית טיפולים, היצרן מגדיר טיפול כל 30K אבל בפועל עדיף לבצע כל 15K, בדגש על החלפת שמנים.

צריך לשים לב מה מצב הצמיגים (כמו בכל רכב, פשוט אם אתה מסתכל על דגמי 10-11 אז קרוב לוודאי שהצמיגים ידרשו החלפה), בהתאם לק"מטראז' יש לשים לב האם בוצעה כבר החלפת רצועת טיימינג. אין איזה משהו אקוטי אחר שאני מכיר.

ישנם הרבה רכבי אלבר שמסתובבים בשוק, הייתי נמנע מהם לחלוטין. הבראבו מעודדת אותך מאוד 'ללחוץ אותה', ואם היה לי רכב חברה שכזה הייתי קורע לו את הצורה... ואני נהג 'שמרן' יחסית.

מצד שני היות וזו פיאט והיות והמחיר שלה היה לא זול כשהיא נמכרה כחדשה, יש לא מעט אקזמפלרים של אנשים מבוגרים, אני ראיתי מספר אקזמפלרים שראו עליהם עד כמה הרכב לא נסע... כאלו אני הכי אוהב מן הסתם ;)

עלות תחזוקה סטנדרטית לחלוטין, שום דבר מיוחד.

אני מאזור עמק יזרעאל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מאיפה בעמק יזרעאל? אני מהקריות :)

ומלבד להתחיל לשבת על יד2 וללכת לראות אינסוף רכבים המוצעים למכירה עד שאפגע באחת, יש לך שיטה יותר טובה למציאת האחת?

• תוכן חדש...