Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לפני קצת יותר משבוע עשיתי ווקס לרכב (אחרי ניקוי יסודי ופלסטלינה), השתמשתי ב-meguiar's cleaner wax (נוזל).

היום רציתי לבצע ניקוי קל עם סבון על מנת להוריד את האבק שהצטבר מהטפטופים שהיו ביומיים האחרונים. כששמתי מים על הרכב, לפני הסבון, שמתי לב שבקושי יש בידינג על הרכב, למרות שלפני קצת יותר משבוע ביצעתי ווקס לרכב.

האם לפי דעתכם "אי נוכחות" של בידינג על הרכב בסיטואציה הנ"ל מראה שהווקס שיישמתי לפני קצת יותר משבוע כבר איננו?

אם כן, אז זה מאוד מבאס :?, אני זוכר שבעבר הרחוק, כשהשתמשתי בווקסים של חברות עם שם פחות מרשים ממגווירס, הווקס היה עמיד יותר.

או האם יכול להיות שאני בחרתי בווקס לא נכון של מגווירס? כי יש להם המון מוצרים.

מה דעתכם?

בנוסף, אשמח להמלצה על ווקס שיהיה כמה שיותר עמיד.

עריכה אחרונה על ידי LowNSlow
פורסם

יש מקרים שבהם הווקסים לא משאירים "בידינג" יפה ומסודר. במקרה שלך הווקס עצמו מאוד פשוט וזול וגם ההגנה שלו לא שווה יותר משבוע בקושי. הייתי ממליץ לך ללכת על ווקסים טובים שלא דורשים יישום בתכיפות קצרה, או לחילופין אוטם צבע שזה בעצם ווקס יותר עמיד כי הוא סינטטי לדוגמה פוסו. ככה לא תצטרך ליישם כל הזמן וההגנה תהיה טובה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יש לי את הווקס הזה גם בנוסף לעוד אחד של מגווירס וקולנייט והוא באמת לא משהו. השתמשתי בו רק פעם אחת בשביל לנקות כמה כתמים על הצבע שהפוליש הרגיש לי קצת גס מדי.

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

לנקות כמה כתמים על צבע עקב פוליש גס? :roll:

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לנקות כמה כתמים על צבע עקב פוליש גס? :roll:

הפוליש שיש לי הוא autoglym paint renovator. והדבר הזה משאיר אחרי swirl marks מטורפים

אז העדפתי את הMeguiar's cleaner wax liquid כי זה ווקס עם יכולות ניקוי עדינות(מכיל פוליש) והוא עשה את העבודה עם קצת מאמץ.

פורסם
יש מקרים שבהם הווקסים לא משאירים "בידינג" יפה ומסודר. במקרה שלך הווקס עצמו מאוד פשוט וזול וגם ההגנה שלו לא שווה יותר משבוע בקושי. הייתי ממליץ לך ללכת על ווקסים טובים שלא דורשים יישום בתכיפות קצרה, או לחילופין אוטם צבע שזה בעצם ווקס יותר עמיד כי הוא סינטטי לדוגמה פוסו. ככה לא תצטרך ליישם כל הזמן וההגנה תהיה טובה.

בקשר לאוטם צבע:

-כל כמה זמן מיישמים אוטם צבע? (עד כמה הוא עמיד)

-האם אוטם צבע מעניק ברק לרכב כמו ווקסים?

- האם משלווים בין ווקסים ואוטמי צבע? או שזה או אוטם צבע בלבד או ווקס בלבד?

בקשר לווקסים:

איזה ווקסים נחשבים לטובים שלא דורשים יישום בתכיפות קצרה?

פורסם

1. תלוי באוטם - אופטיסיל, כל חודשיים.

פאוור לוק של מנזרנה, כל ארבעה.

2. כן הברק מתגבר, יש כאלה שאוהבים לחלק לברק "חם" וברק "קר", הגדרות קצת מפגרות לדעתי, מה שכן, אוטמים נותנים ברק יותר "מראתי", ההשתקפות מתגברת בהרבה, לעומת ווקסים שיש להם יכולת להעניק יותר עומק.

אני כרגע עם carpro hydro 2 (אוטם), ונכון לעכשיו קיבלתי את הברק הכי מרשים שהיה לי, בלי שימוש בגלייז.

3. ניתן לשלב בין אוטמים ווקסים, לטעמי מיותר לחלוטין ופוגם בתכונות הטבעיות של החומר המייושם ובעמידות לרוב, בנוסף צריך להכיר את ה"שידך" לעומק כי יש חומרים שלא פועלים טוב ביחד.

כלל אצבע קטן, אוטם מיישמים תמיד מתחת לווקס, ולא להפך.

"יאללה בירי".

פורסם

אני לא יכול להמליץ לצערי על המוצר, הוא יקר מאוד ביחס לכמות השימושים וכשלוקחים את זה בחשבון זה פשוט לא משתלם בשיט.

בגדול הייתי ממליץ לך על menzerna power lock.

אוטם מדהים, קל מאוד לעבוד איתו והוא סלחן מאוד, הגנה ארוכה ומראה מעולה, בקבוק אחד יספיק לשנים אז אולי תשקול לרכוש מעט מחבר פורום.

אם אתה מחשיב את עצמך ל"עצלן", לך על optimum optiseal, עשר דקות יישום והרכב מוגן לחודשיים וקצת (כמובן אם ביצעת הכנה טובה לפני).

"יאללה בירי".

פורסם

וכמובן אוטם צבע פוסו קאוט שאני מאוד ממליץ עליו.

פורסם
אני לא יכול להמליץ לצערי על המוצר, הוא יקר מאוד ביחס לכמות השימושים וכשלוקחים את זה בחשבון זה פשוט לא משתלם בשיט.

בגדול הייתי ממליץ לך על menzerna power lock.

אוטם מדהים, קל מאוד לעבוד איתו והוא סלחן מאוד, הגנה ארוכה ומראה מעולה, בקבוק אחד יספיק לשנים אז אולי תשקול לרכוש מעט מחבר פורום.

אם אתה מחשיב את עצמך ל"עצלן", לך על optimum optiseal, עשר דקות יישום והרכב מוגן לחודשיים וקצת (כמובן אם ביצעת הכנה טובה לפני).

מה לגבי הcollinite 845? לפי מה שקריתי הוא גם מחזיק כ4 חודשים. לא עדיף כבר ללכת עליו במקום אוטם של מנזרנה?

• תוכן חדש...