Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני היום פתחתי ומדדתי את הרמקולים שלי והופתעתי לדעת שהמידות לא כל כך הגיונית.

בפאנל היו לי 2 טוויטרים רגילים (לא מפתיע).

בדלתןת קדמיות 14 ס"מ

ומאחורה אין בדלתות, הרמקולים ממוקמים בפלסטיקים ליד המגש האחורי ויש שם רמקול 11 ס"מ וטוויטר בכל צד.

זה לא נשמע לי הגיוני כל כך המידות וגם לא מצאתי את המידות האלה באינטרנט.

מה אתם אומרים?

פורסם

זה נשמע קרוב למידות של "5.25 ו-"4 בהתאמה.

צריך לבדוק את קוטר הפתחים ועומק ההתקנה בהשוואה לרמקולים תחליפיים פוטנציאלים שגם במידות הסטנדרטיות בעלי נתונים שונים במעט.

ובכל מקרה, יתכן וניתן להתאים רמקולים גדולים יותר תוך ביצוע התאמות נדרשות.

פורסם

ראה המלצות כאן למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?559982-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91&p=4668095&viewfull=1#post4668095

ולחפש את המקבילה הקטנה יותר שלהן, או לברר מול מתקין עלות התאמה.

מה הדרישות שלך מהר"ד? יש מספר מכשירים בסיסים בטווח שבין 300-600 ש"ח. ואפשר לבדוק גם ציוד יד שניה אם אתה פתוח לענין.

פורסם

אני צריך מערכת שמע מינימאלית, בשביל לשמוע טוב ובכיף בלי כל הבאסים המוגברים וכו'

מהרדיו דיסק אני רוצה שיהיה USB, AUX ורצוי מאוד BT.

הכי חשוב 1דין ולא 2דין כי אין לי מקום בפאנל ,תודה!

פורסם

אתה יכול ללכת למשל על הפיוניר DEH-X4750BT שהומלץ בפורום כבר מספר פעמים ועלותו החל מכ-580 ש"ח.

מציע לבדוק אם יש משהו לספונסרים בשרשורים הדביקים להציע כמו גם להעיף מבט בפורום יד שניה.

לגבי הרמקולים, יכול להיות שתצטרך להתפשר על סדרות נמוכות יותר מאלו שעלו בלינק שנתתי קודם.

זה לא רע בהכרח, אבל מאחר ומעורב כאן טעם אישי, מומלץ לנסות לשמוע אותם קודם.

ואז קומפוננט 5.25 מקדימה (או לבדוק כאמור עלות התאמה והתקנה ל-6.5) ואם ממש חייב אז רמקולים רגילים "4 מאחור.

שים לב שיש מפגש מרכז בסוף השבוע (בדביקים), וזו הזדמנות טובה לשמוע קצת אפשרויות ולהתייעץ עם חברים.

• תוכן חדש...