Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10,000 ק"מ על אבארט 500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני שבועיים עם האבארט' שלי ודי מתחבר לרוב מה שרשמת.

לדעתי איכות הנסיעה לא נוראית בתוך העיר, מחוץ לעיר המצב יותר בעייתי.

העיקר שנמצאה הכלה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
שאלה כללית, איך בנאדם גבוה, 1.90++, מסתדר בתא הנהג שלה? ואיך תנוחת הנהיגה לנהגים גבוהים?

סה"כ הגג די גבוה, ויש אפשרות לכוון את הכיסא די הרבה למטה, שווה לנסות מרחק מדוושות והגה

מקווה שיום אחד אהיה מספיק עשיר כדי שזה יהיה הרכב לסופי שבוע שלי.

כי רכב ליום יום , זה ממש לא לטעמי , יותר מידי קירקושים , מתגים מתקלפים ופלסטיקים מחוספסים.

כמו שענו לך מעליי, אפס קירקושים, למרות המתלים הקשים, שלי 2012 עם 60,000 ק"מ ואין שום ציוץ ושום קירקוש, הפתעה דרמטית לטובה !!!

לכל מי ששאל על תחושות וכאלו, העליתי סקירת נהיגה לפני כחודש

** 50 ימים – אבארט 500 – 5000 ק"מ **

מאז הספקתי להיות גם בטיול ארוך לכבישי רמת הגולן, וגם ביום מסלול, ראה תמונות בתחילת הפוסט, ולהכפיל את כמות הקילומטראז', החיוך עדיין מתרחב :-)

ליאור

עריכה אחרונה על ידי 4Runner

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
מקווה שיום אחד אהיה מספיק עשיר כדי שזה יהיה הרכב לסופי שבוע שלי.

כי רכב ליום יום , זה ממש לא לטעמי , יותר מידי קירקושים , מתגים מתקלפים ופלסטיקים מחוספסים.

wat-if-i-told-you-wat.jpg

אני לא נתקלתי עדיין באברת' עם בעיות כאלה, מה שכן שפתחי המיזוג אוויר עדינים במיוחד התריס הפנימי שלפעמים משתחרר מהמכוונן שלו

פותח שרשור - אני מקנא בך :)

Opel Adam S 2017

פורסם

לא מוכרח להיות פרי דמיון, יכולה בהחלט להיות התרשמות מאוטו ספציפי שבצרוף המוניטין העלוב של המותג, מובילה למסקנה שאין פיאט שנמלט מהענין הזה. אני למשל מכיר מקרוב פיאט אחר שקרוי בראבו כבר קרוב לחמש שנים ומתפלא כל פעם מחדש על המוצקות של ההרכבה באזור הנהג שאינה מאפשרת לשום ציוץ להגיע לאוזן, ללא קשר למצב הכביש, כמו גם על איכות הפלסטיק שאולי לא מרגיש יוקרתי במיוחד בכל מקום , אבל לא מתקלף ושומר על מירקם וצבע כביומו הראשון אצלי. יחד עם בכלל לא בטוח שאין מכוניות כאלו שדווקא תואמות את דעתך על פיאט, ענין של מזל, הרכבה מקומית מחורבנת, מכוניות של יום שני, תבחר.

פורסם

ליאור, תתחדש ותמשיך להנות מהרכב. בעשרות אלפי הקילומטרים הבאים .

כנראה שהרכבים רגישים לטיפול "לא אוהב" ושימוש בחומרי ניקוי אגרסיביים מדי.

מעניין העליהום על תמיר , כי אם היה אומר שבVAG מתקלף לו מתג, אף אחד לא היה מתווכח או סותר אותו -ההפך היו קוטלים את המותג.

infinity - מעבר לנוחות , איך אתה מתמודד עם צניחה מ200 ל135 כ"ס ? אמנם היא יותר קלה אבל לא עד כדי כך .

אולי הוא מתכוון לבעיית הדשבורדים המתנפחים:

אני חושב שגם הפיאט 500 הרגילות תמיד כוונו לקהל יעד של רווקים צעירים.

זן!

אתה מתכוון - רווקות צעירות שאבא קנה להן רכב לרגל הוצאת הרישיון. :lol:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אדון אמיגר , אתה יכול לשאול את גלברט שהתייעצתי איתו לגבי הכפתורים המתקלפים אם אפשר להשיג מדבקות או כפתורים חדשים.

לא מבטיח לך שהוא זוכר.

מה שבטוח , RS אוראל , זוכר שדיברתי איתו על זה.

פורסם

תמיר, אני זוכר היטב שאמרתי לי. גם זכור לי שפנית ושוחחת עם גלברט בנושא הזה.

בכל מקרה, לכמה מחבריי הקרובים יש עקרבים (במקרה הזה, כוונתי ל-500 כמובן) ולא נתקלתי בבעיות של התקלפויות כאלו ואחרות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא ברור לי למה אתה ממציא את זה ואתה ממציא את זה נקודה.

איזו קביעה נחרצת. בשל הגנה על המולדת שכחת שבצד השני יש בנאדם. מעבר לכך, סה"כ מדובר בחבר פורום ותיק שהצביע על משהו שהוא ראה בעיניו.

הפטריוטיות שלך ראויה להערצה, אבל אנא ממך, אל תדרדר אותנו לרמה של טוקבט בטמקא.

"אתה ממציא את זה נקודה"? באמת? זה הטיעון שלך?

כאילו שהוא אמר שגילה תרופה לסרטן. כולה נתקל בכמה רכבים מקרקשים. ביג דיל. קורה לכולם. ראיתי פעם מרצדס עם קרקושים. לא בושה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עשית דבר מסוכן! לכתוב לבעלי רכבים איטלקים שיש חשש מאיכות או אמינות זה כאילו להגיד לסיציליאני שכלתו לא בתולה! עוד יצאת בזול!

גם בעלי רכבים צרפתים מאוד רגישים לנושא ומגיבים בחריפות.

כי אלה מכוניות לאנשים מיוחדים, רגישים, בעלי נפש עדינה. הם גם יודעים לחיות בלי לנשום. או ההפך, אני כבר לא זוכר.

פורסם

להרגע ומיד לפני שיעופו פה התראות.

עריכה: הסבלנות שלי לא היתה במקום.

בכל מקרה אנא המשיכו את הדיון, בצורה מכבדת ותורמת.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...