Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפעם שעברה שאמרתי שהמערכת לא נשמעת טוב (יחסית ) עכשיו קלטתי שאין לי בכלל שליטה על hpf מהרדיו בנוסף גם לא על הsub.c .יש את האופציה אבל ששיחקתי עם זה אין שום תגובה . האם יכול להיות שהמתקין חיבר את המערכת לא נכון ?

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם

השאלה היא האם הפונקציות הללו לא אמורות לעבוד ברדיו דיסק אם הכל מחובר נכון . ? בנוסף קשה לשלוט מהמגבר כי יש שם חוגה שבקצה אחד רשום 60 ובקצה השני 1200h ואין לי מושג איך אני יחתוך ב80 הרץ . וחוץ מזה נראה כאילו הקומפוננט מוציא צלילים נמוכים . בגלל זה שאלתי האם יכול להיות שהמערכת לא מחוברת נכון .

פורסם

אי אפשר לענות לך על השאלה הזו ללא מעשית להיות ברכב ולראות איך הדברים מכוונים.

ראה ברדיודסיק היכן החיתוך בקומפוננט ,אם אתה לא יודע לעשות זאת ראה עמוד 11

http://www.pioneer-latin.com/downloads/deh-x6650bt%20%20%20%20%20deh-x4650bt%20%20%20operating%20manual%20(eng-por-esp).pdf

פורסם

ברדיו דיסק hpf החיתוך הוא על 80 וליד זה יש מספר 24 שאני יכול לשנות אות ל12 שאין לי מושג מה זה. בסאב זה גם חתוך על 80 .אבל שאני משנה אך מספרים הללו בhpf וגם בסאב אין שום שינוי ואפילו לא בקצת ובגלל זה חשבתי שאולי המתקין לא חיבר נכון ועשה איזה קומבינה כי הוא ראה שאני לא מתמצה יותר מידי בעניין

פורסם

שניהם לא נימצאים על full אחד נמצא על hpf והשני על lpf .האם להעביר ל full ? .פעם ניסיתי לעשות את זה והרגשתי שהקדמיים שלי הולכים להתפוצץ .

פורסם

כרגע חזרתי מהרכב כששמתי את שניהם על פול במגבר וברדיו חתחתי על 80 את שניהם הסאב התחיל להשמיע ווקאלי .אני לא מבין יותר מידי אבל מובן לי שהסאב לא אמור להשמיע את הזמרת .

פורסם

זה אומר אחד משני דברים

או שיש לך רק זוג RCA אחד בפועל והוא מחובר ע"י מפצלים דאז המגבר מקבל פולריינג מיציאות ה FRONT

ברדיודיסק ולכן בוצע החיתוך ע"י המגבר ,או שיש לך 2 זוגות RCA אבל זוג הערוצים הנוסף ברדיודסיק

מוגדר כ REAR ולא כ SUB על מנת להגדיר אותו כ SUB ראה הוראות בעמוד 14.

פורסם
פעם ניסיתי לעשות את זה והרגשתי שהקדמיים שלי הולכים להתפוצץ .

כבר בשרשור הקודם שלך (ולא זוכר אם התכתבנו גם בפרטי), עלה בי החשד שהגיינים שלך פתוחים יותר מדי וכבר אז ייעצתי לעשות כיוון מחדש. זה נשמע מתאים לתיאור שלך.

בכל אופן, אם בכוונתך להתחיל כיוון מאפס, אני ממליץ שוב, להוריד גיינים למינימום, בטח עם כל הנסיונות של שינוי נקודות חיתוך וכשאתה לא בטוח שהדברים מחוברים נכון.

טפל בזה קודם ואז כוון מחדש גיינים כראוי.

כרגע חזרתי מהרכב כששמתי את שניהם על פול במגבר וברדיו חתחתי על 80 את שניהם הסאב התחיל להשמיע ווקאלי .אני לא מבין יותר מידי אבל מובן לי שהסאב לא אמור להשמיע את הזמרת .

כפתרון ראשוני, נסה להחליף את ה-RCAים שמתחברים למגבר (ערוצים "אחורים" עם "קדמיים"). עשה את ההחלפה כשהמערכת כבויה!

כמו כן, וודא שבהגדרות הראשוניות (סוף עמ' 13 ותחילת 14 בחוברת ההפעלה), הר"ד מכוון ל-Rear/Sub.W.

מעבר לכך כבר פירטתי בשרשור הקודם שלך לדעתי.

אגב, לטובת הכלל, אם תצוץ עוד פעם בעתיד בעיה במערכת, יהיה נחמד אם תתזכר אותנו ברכיביה - אם משהו השתנה נא עדכן:

ר"ד פיוניר DEH-X6650BT

קומפוננט קדמי MB Quart osc216 45rms

מגבר 4 ערוצים Focal R4280 70×4rms

סאב pioneer tsw309 400rms

אודיו קינג - אתה שועל אתה, איך אתה יודע להגיב תמיד יחד איתי :lol:

פורסם (נערך)

צודק לא רשמתי את הרכיבים טעות שלי אילו אותם רכיבים . וכמו שאמרת אני הולך להחליף את rcaים הקדמיים ואחוריים ביניהם . אני רק מקווה שאני לא יעשה איזה נזק . ברדיו דיסק זה כבר מכוון על rear\sub.

עריכה אחרונה על ידי ofervars

פורסם

כל עוד המערכת כבויה כאשר אתה עושה את ההחלפה, ואתה לא מושך בברוטליות את הכבלים מהשקעים שלהם, אין סיבה לנזק.

בנוסף, אני ממליץ להוריד למינימום את הגיינים (סיבוב נגד כיוון השעון) כבר עכשיו, גם בהקשר זה.

פורסם

תודה . אני יעשה את מה שאמרת ויחזור עם תגובה לגבי השינוי אם יהיה .

פורסם

החלפתי את הכבלים בין הקדמיים לאחריים אך לא המהלך לא הניב תוצאות . אבל משום מה כשהחלפתי בערוצים האחוריים בין ימין לשמאול הסאב התחזק (קצת יותר ) אבל עדיין התוצאה הכללית לא משהו. ועדיין אין לי שליטה מהרדיו על החיתוכים

• תוכן חדש...