Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה הסופית היא להוציא את כל כסאות הרכב והספסל האחורי, כולל השטיח שמכסה את רצפת הרכב.

לפרוס את כולם מסודרים כמו "חיילים" בחצר ולבצע להם שטיפה מלאה/ שטיפה עם חומר בהמלצתכם, אשר יחדש אותם לחלוטין.

אין בעיה של שמש לייבוש המושבים והשטיח. מקום לא חסר.

השאלה היא עד כמה אסתבך בהוצאת הכיסאות והשטיח וכמובן בהחזרתם.

מישהו עשה את זה פה פעם? כי לא מצאתי זכר לפרויקט של פירוק מלא.

תודה!8)

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

אם לא פירקת אף פעם סביר להניח שתיסתבך ..... , ואם אין לך בכלל חומרים וזה פעם ראשוננ מאמין שסתסבך ממש.

ממליץ לך לפרק תכיסאות ופלסטיקה ואת השטיח של הרצפה לא לפרק...

פורסם (נערך)

כיסאות קדמיים והתחת של האחוריים אפשא לפרק בלי בעיה רק להיזהר כי בקלות תוכח לשרוט את פנים הרכב עם המסילות. את השטיח שמכסה את רצפת הרכב הייתי נמנע מלהוציא אפשר להגיע לתוצאות גבוהות עם מברשות ושואב

עריכה אחרונה על ידי yotams4

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אוקיי, אז אין לי בעיה לפרק רק את הכיסאות ואז לעבוד בנוחות על כל משטח הרכב.

ממליצים לשפוך על הכל APC של שופרסל לקרצף ואז לשאוב?

או המלצה לשיטה אחרת?

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

לדלל ביחס של 1:10 לתוך מיכל התזה, לרסס כמות נדיבה, להבריש עם מברשת לא גסה מדי ולא רכה מדי, ואז לשאוב עם שואב יבש-רטוב לאט לאט, בערך בקצב הזה:

לסיום, להשאיר את הרכב לייבוש ולהשאיר חלון טיפה פתוח כדי שלא יהיה ריח של עובש.

אם הלכלוך ממש עיקש, אני השתמשתי במים חמים, הם מפרקים את הלכלוך בצורה ממש טובה.

פורסם

במקרה ממש לפני יומיים ניקיתי כתמים ממש קשים מהכסאות ברכב שלי ומהדיפוני צד בדלתות, הייתי בשוק מהקלות של זה ומהעובדה שזה באמת ירד.

אני אפרט בשבילך אני מאמין שלכתוב את ההודעה הזאת יקח לי יותר זמן ממה שלקח לי הניקוי - פשוט ירדתי למטה 10 דקות וחזרתי לבית, כשהגעתי למחרת הרכב היה יבש ונקי.

מצרכים -

*APC שופרסל. (או אחד אחר, אני השתמשתי בשופרסל.)

*שפריצר כלשהו (אם יש לך כזה לניקוי חלונות שעומד להגמר זה אפשרי לנקות אותו ולהשתמש, אני פשוט קניתי אחד חדש מאיקאה לפני כמה חודשים והשתמשתי בו).

*מברשת חזקה לניקוי עם סיבי פלסטיק חזקים, לא סיבי ברזל ולא סיבים חלשים כמו של מטאטא.

כזאת-

http://www.barket.co.il/image.ashx?s=46755&sl=he&im=63809&st=p

*מים מהברז.

*מפית חלקה לניקוי - חולצה שכבר לא צריך או כל מפית אחרת שאין לך בעיה לזרוק לאחר מכן.

שלבים -

מדללים לתוך השפריצר את הAPC, אני דיללתי ביחס של 1 ל8, החומר היה מורגש ולא היה ריח יותר מידי רע, עם זאת הכתמים ירדו בלי יותר מידי בעיה, יש שיגידו שכדאי לדלל 1 ל6 ויש שיגידו שכדאי לדלל 1 ל10.

משפריצים על המושב את הAPC המדולל בצורה לא קמצנית מידי ולא יותר מידי, אני עשיתי שהשפריצר ישפריץ הכי דליל שאפשר ונתתי 2-4 שפריצים על כל מקום תלוי כמה הוא מלוכלך.

לאחר מכן לוקחים את המברשת הקשיחה, טובלים אותה במים מדלי ומשפשפים טוב טוב טוב את המושב, אתה תראה שנוצר קצת קצף לבן, משפשפים טוב טוב כי זה בעצם מה שמוריד את כל הלכלוך, אחרי השפשוף עוברים ומנגבים את המושב עם המטלית היבשה.

נותנים למושב להתייבש ולמחרת הוא צריך להיות נקי ב80 אחוז לפחות.

אני הייתי מאוד מרוצה מהתוצאה ביחס לעבודה הקשה ובהתחשב בזה שזה היה בלי שואב רטוב ומכונת קיטור וכל הדברים היותר מקצועיים שמתמשים בהם לניקוי מושבים.

אני מאוד אשמח אם תצלם תוצאות של לפני ואחרי.

אני צילמתי תמונה של לפני ואני אצלם תמונה של זה עכשיו ואשתדל לעדכן פה :)

• תוכן חדש...