Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

אני מחפש כרגע שני צמיגים קדמיים ל 206XS 195/55/r15 כמובן שאני מבין את היתרונות של ה T1R אבל יצא לי לראות גם צמיגים של MAXSIS ZE912/MAZ3 והם נראים מאוד דומים ל T1R. האם יש למישהו ניסיון איתם? הם זולים בצורה משמעותית מה TOYO...

או לחילופין יש המלצות לצמיגים אוחזים בתקציב 300-400 ? כמובן עדיף בכמה שפחות...

תודה,

דניאל

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

שלום,

אין שום דמיון בין פאלקן 912 לטויו t1r.

פאלקן צמיגים לנהיגה רגילה. אם אתה מחפש צמיגים ספורטיביים, תקנה טויו T1 sport. הם לא נשחקים מהר כמו t1r.

אם אתה נוהג רגיל, תקנה פאלקן 914 דגם חדש ומשופר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שם עין על על TOYO CF2. יש עליו ביקורות טובות. TOYO T1R מתייבשים יחסית מהר, והם קורסים בסיבובים חדים (האקסלרא אלפא שיש לי מרגישה יותר בטוחה מהם).

פורסם

גם אני הייתי באותו הסיפור לפני כחודשיים, להלן המסקנות שלי:

T1Sport לא מיוצרים במידה הנ"ל, מבדיקה באתר היצרן.

יש לך את ה Yokohama S.drive, נכון לתחילת ינואר, אין כאלה במלאי בארץ במידה הנ"ל, לפחות מול הספקים שאני בדקתי.

יש לך את ה Nitto N830, לא התנסתי עם הצמיג אישית, מחירו עמד על סביבות ה 400 ש"ח עד כמה שאני זוכר.

בסופו של דבר הלכתי על ה Toyo DRB, הוא ממוצב בין ה T1Sport ל C1 , בינתיים אני מאוד מרוצה, עולה 380 ש"ח לצמיג.

ה Falken 912, Toyo CF2, אמורים להיות פחות "ספורטיבים" ויותר צמיגי תיור.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

בוקר טוב דניאל,

לצערי ה-Toyo CF2 לא מיובא לארץ למידה שלך.

לעומת זאת, גם הפאלקן ZE912, גם ה-Toyo DRB וגם ה-Toyo T1R זמינים לרכישה מיידית באתר טייר-קלאב.

במידה ותהיה מעוניין בפאלקן החדש יותר, ה-ZE914, הוא אמור בקרוב להגיע למלאי במידה שלך.

כל המחירים באתר כוללים כמובן הכל - מע"מ, איזון והתקנה ותקפים להזמנה דרך האתר או דרך המוקד הטלפוני.

בנוסף, על כל זוג צמיגים שתרכוש, תקבל Dream Card בשווי 100 ש"ח לקניות בחנויות מקבוצת FOX.

נשמח לעמוד לרשותך פה בפורום או במוקד הטלפוני.

פורסם

שלום דניאל,

אני יפתיע אותך,תוכל לרכוש און ליין אצלנו צמיגי גודייר בתקציב שציינת,

בדירוג גבוה ובתאריך ייצור חדש (פחות משנה)

בלעדי לחברי הפורום בעזרת קוד קופון שישלח לפרטי תזכה ל 5% הנחה על כל כמות!

אני זמין כאן לכל שאלה או בטלפון ישיר אליי ,

ירון

phone_yo.png

פורסם

מקסיס זו חברה סינית למיטב ידיעתי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

אז עדכון. הותקנו ה toyo drb. אני חייב לציין לטובה את נציג השירות בtireclub ואת הפנצ'ריה " חושי " בלב המפרץ.

לגבי הצמיגים, אציין כשקניתי את הרכב לפני שנה הוא הגיע עם צמיגים גבוליים של triangle או משהו סיני כזה. בהתחלה האחיזה הייתה סבירה, אבל בגשמים האחרונים הרגשתי את המחסור החמור באחיזה, במיוחד בסיבובים. עכשיו עם הצמיגים החדשים לא רק שהצרפתייה אוחזת בצורה אפילו מפליאה, אלא גם נוחות הנסיעה השתפרה פלאים ( כנראה זלזלתי בחשיבותו של הצמיג ). בכל מקרה יש תחושה שההגה יציב בהרבה, ואני מודע יותר לגבי מה שקורה על האספלט.

לסיכום : אז מתי טיול נהיגה?!

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

תתחדש!

לפי ההודעה האחרונה שלך אני מבין שהחלפת רק את הזוג הקדמי ועל הסרן האחורי השארת זוג סיני ישן?

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

• תוכן חדש...