Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה מוצאים חשפנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

חברים של מי, יוליאן? כל אדם נע במסלולים שונים בחיים ומוצא שם את חבריו לאורך הדרך. עם כל אחד מהם יש לו היסטוריה משותפת ומשהו שמאחד ביניהם. נסה לשים את כולם בקלחת אחת ואיש לא מבטיח שהם יסתדרו זה עם זה.

במקרים כאלה אלכוהול מאד עוזר.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שיוליאן כתב מעליי, דברים כאלה עושים אך ורק עם החברים הקרובים ובטח שלו עם האח או הבן דוד או הידיד הגיי של הכלה. אם כל החבורה נהנית מהערב אז אין סיבה שלא לעשות ערב שכזה. לפעמים אנשים לא אוהבים דברים או סיטואציות א' כי הם לא חוו ב' כי הם חוו לא עם האנשים הנכונים. אני מבטיח לך שאם היית חוו ערב כזה בחבורה שהיא מגובשת היטב היית נהנה מכל רגע.

אני וחברים שלי למשל לא נהנה ממועדון קריאה. :|

פורסם

~

יש אנשים שחוו בחייהם דברים קצת יותר מרגשים מזוג ציצים עם תג מחיר. בשבילם ערב כזה פשוט יהיה משעמם, ולא משנה באיזו חבורה.

פורסם

נכון שיש חברים מהעבודה, מהצבא אבל יש גם את החברים הקבועים, חברי ילדות עם מי שאתה מסתובב, אתם באותו הראש ועם כאלה אתה עושה מסיבות.

חשפניות לא נועדו לרגש, אלא לעשות שמח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

~

אני שמח שאצלך זה המצב. אצלי למשל יש קומץ חברים קבועים כהגדרתך - שניים מהם מהתיכון ולא מדברים זה עם זה כבר קרוב לעשור (אבל כל אחד בנפרד הוא חבר שלי), עוד שלושה מהעבודה בגילאים שבין 29-54, ועוד כמה שבכלל לא מדברים עברית אז נשאיר אותם כרגע מחוץ לתמונה. לו היית במקומי, את מי מהם היית מזמין למסיבת הרווקים שלך כך שאיש לא יעלב?

אולי גם זו דרך להבדיל בין אנשים פשוטים ל"מסובכים" - המקומות שבהם גרת/למדת/עבדת והמעגלים החברתיים בהם מצאת את חבריך כתוצאה מכך.

פורסם

כל הקדמה של האנושות! כל דבר שכל גבר (סטרייט) עושה הוא לרוב במישרין או בעקיפין במטרה להשיג את אותם ציצים! אתה יכול להגיד שאתה מעל זה אבל אני מבטיח לך שלא. נשאים וקיסרים נפלו בגלל אותה תאוות נשים למרות שהם כבשו עמים וחצו יבשות. ניצבים הודחו מהמשטרה אחרי קריירות שהם טיפחו רק בגלל חתיכת ציץ. כנראה שהם גם פשוטים.

יש גברים שהם לא זכרי אלפא ואני די בטוח שאתה גם לא זכר אלפא ואולי גם אני לא, אבל אני די מתקרב לשם. לא כל אחד יכול לצאת עם הפנטזיה שלו לא כל אחד יכול להתחיל עם כל בחורה שהוא רואה ולא כל אחד הוא דן בלזריאן זה לא הופך את אותם אנשים לפשוטים. מעבר לזה אני אוסיף ואומר שיש לי חבר קרוב שמזיין כל מה שזז לידו ומעמיד כוסיות ברמה בכל שבוע ותאמין לי למרות שהוא מרוויח עשרות אלפי שקלים ומזיין בערמות גם הוא נהנה לבוא עם החברים ופשוט להשתטות.

פורסם

~

דן בילזריאן הוא ילד תפנוקים עם אבא עשיר וכשרון מסויים לפוקר, לא ממש דמות ראויה להערצה.

ואני לא מעל ציצים, פשוט לא שוכח שמחובר אליהם בן אדם בצד השני. מסיבה זו אני מעדיף שהאינטראקציה איתם תהיה במסגרות אחרות, שם אוכל להעניק להם את מלוא הכבוד ותשומת הלב הראויים במקום להעביר אותם בין חבריי כמו צלחת חומוס באבט"ש.

פורסם

חשפנית היא לא זונה בטח ובטח לא איזה רכוש של בעל המועדון הן יודעות טוב טוב מה הן עושות ולרוב מקבלות מזה תועלת מעולה. תתפלא אבל פעם יצאתי עם אחת וכמה שזה יישמע קלישאתי ונדוש היא למדה אז משפטים והיום היא עורכת דין האמן לי שלא היו לה תלונות אז וגם אני חייתי כמו מלך איתה. לידיעתך דן בלזריאן עשה את הונו בעצמו. אם היה ילד תפנוקים הוא ממש לא היה מתגייס לצבא ומשרת בעירק לתקופה. ובקיצור לדעתי וכפי שאתה כותב פה זה הכל עניין של נקודת מוצא, כרגע אתה במצב שאתה לא רואה סביבך מספיק חברים להינות איתם בסיטואציה כזאת.

פורסם

~

הון כזה לא עושים ממשחקי פוקר אלא מסכום התחלתי שמושקע בחוכמה, כנראה ע"י יועץ ההשקעות של אבא. ועל כך ששירת בעירק כל הכבוד לו, אבל מה הוא עשה בחיים מאז חוץ מלפרסם סלפיז בטוויטר עם כל מיני פרחות? בחיאת.

מצב החברים שלי הוא לא מה שמונע ממני להנות בסיטואציה האמורה, וגם לא רגשותיה של הסטונדטית העומדת (רוקדת,קופצת) מולי. זה עניין של חינוך, הרגלים ותפיסה, לא של נתונים אמפיריים. לא כולם חייבים "לזרום" ולהנות מאותן פעילויות, כל אחד והכיף שלו.

פורסם

הוא הקים חברה שעשתה משהו בתחום הפוקר (לא זוכר במדויק) ומכר אותה באקזיט די גדול (מעל 50 מיליון אם אני זוכר נכון) ובלי קשר לזה הוא שחקן פוקר מעולה. הוא עשה בערב אחד קופה של 20 מיליון. חוץ מזה יש לו חברת הפקות ובין היתר הוא היה מהמפיקים של הסרט המעולה "השורד האחרון". שוב, לפעמים הילד אמנם ניראה כאילו קיבל הכל מההורים אך ממש לא במקרה הזה.

פורסם

הרשו לי לרשום משהו כמו פקאצה: איזה כ-ב-ד-י-ם !!!!!!!!!

הבחור ביקש המלצה לחשפנית לא לשיעור בחינוך, פמיניזם ופוסט מודרניזם חופר.

פותח השרשור, אני ממליץ לשמור מקום באחד המועדונים. יצא יותר כלכלי, וכל אחד יוכל להינות מהטעם שלו.

נ.ב. - יש לעתים גם חשפניות "מדעניות טילים". אל תהיו מונעים דעות קדומות. זה לא חכם [בלשון המעטה].

נ.ב. 2 - מי שהואשם בהיותו אדם "פשוט", אל תתבאסו. זו המחמאה הכי טובה שיכולתם לקבל. הכי כיף להצליח למצוא הנאה בסיטואציות פשוטות. להינות כמעט מכל דבר שאתה עושה. אני פשוט ולא הייתי מחליף את זה בשום דבר. אדרבה, הייתי מאחל לכמה "מתוחכמים" להפוך לפשוטים. החיים הרבה יותר נחמדים ושמחים כך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שכל אחד יעשה מה שטוב לו, כולל החשפניות.

למרות שלאחרונה ראיתי איזו עבודה של מישהי שהחליטה לתעד את חברה שלה ועוד כמה בחורות שעבדו בזה, מה עושים שם ואיזה סוגי אנשים מתעסקים בתחום הזה.

אני בכלל נגד כל העניין הזה של מסיבות ובילויים. אנשים צריכים לשבת לבד בבית בשקט ולא לדבר אחד עם השני. מקסימום לשלוח מיילים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מציע כזה דבר, כל אחד פה שמציע לחגוג עם חשפניות צריך לקבל את העובדה שהבת שלו (אם תהיה) תהיה חשפנית, וחברה שרוצים לחגוג יזמינו אותה בתשלום בשביל לתפוס לה בציץ ״ולעשות שמח״ כי הם לא מצאו דבר יותר טוב לעשות. תמיד יהיה הצדיק התורן שיטען שיש דוקטורית שמימנה ככה לימודים. אבל יש 99 אחרות שלא, שהדרדרו לזנות כי מה לעשות שזה מקובל ומצאו עצמן עם סרסור וכו׳.

לטעון שזה טבוע בזכרים זה בדיחה. פעם הייתי בספארי ברמת גן וראיתי זכר אלפא באיזור של הקופים משלם לקופה כדי שתרקוד עליו.

אם אין לכם משהו מעניין יותר לעשות בתור חבורה של חברים טובים אני מציע דבר הרבה יותר יעיל. שבו יחד ותחשבו טוב למה אין לכם משהו מעניין ומהנה יותר לעשות מאשר לשלם בשביל איזה מגע חצי מיני.

אם בכל זאת לא הצלחתם למצוא רעיון, סעו לטייל בארץ, קחו כמה אוהלים, אלכוהול, קטורת ואוכל ותבלו קצת.

פורסם
אני בכלל נגד כל העניין הזה של מסיבות ובילויים. אנשים צריכים לשבת לבד בבית בשקט ולא לדבר אחד עם השני. מקסימום לשלוח מיילים.

אתה תסתדר מצויין באנגליה. [emoji6]

וניקו - בורות וחוסר נסיון בחיים זה אולי לא משהו שחייבים להתבייש בו, אבל גם לא משהו שהייתי מתגאה בו במיוחד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...