Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 95 הלך הגיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי רנו קליאו 95 בנסיעה של 100 שיחררתי את ההילוך לניוטרל ושבאתי להחזיר ל D הD כבר לא נסע וכל ההילוכים הם סרק חוץ מהפארקינג,מסמן לי נורת פיוז של "תיבת הילוכים אוטומטית" הלך הגיר או?.. האוטו מניע רגיל אבל כל ההילוכים לא נכנסים

פורסם
מתוך רצון לדעת, למה עשית את זה?

לא חייבת שהלך גיר יכול להיות גם הגנה של הרכב.

איך אני בודק אם זו הגנה של הרכב או שהלך הגיר? שאני בD אני יכול לדחוף את הרכב אחורה וקדימה,גם שאני ברוורס,ההילוכים פשוט לא מגיבים

פורסם

https://www.youtube.com/watch?v=kmp4qcFG65Q&feature=youtu.be

צילמתי את זה תגיד לי אם זה זה,אם כן זה מחובר,עכשיו עוד משהו,כל ההילוכים לא עובדים למעט הפארקינג,אבל שאני מעביר את ההילוך ל 1 זה נותן לי נורת פיוז "תיבת הילוכים אוטומטית" מה זה יכול להיות?

פורסם

למה שילך הגיר, זה אמור ליהיות טבעי שמעבירים לניוטרל באמצע נסיעה. (במקרה של גז שנתפס או מקרי חירום נוספים).

אם נדלקה נורה כנראה שזה בעיה חשמלית כלשהי.

תתחיל מלבדוק כבל גיר כמו שדן אמר, ותראה שהוא מזיז את הידית שעל הגיר בצורה יפה.

פורסם
למה שילך הגיר, זה אמור ליהיות טבעי שמעבירים לניוטרל באמצע נסיעה. (במקרה של גז שנתפס או מקרי חירום נוספים).

אם נדלקה נורה כנראה שזה בעיה חשמלית כלשהי.

תתחיל מלבדוק כבל גיר כמו שדן אמר, ותראה שהוא מזיז את הידית שעל הגיר בצורה יפה.

שמישהו באוטו יעביר הילוכים ואני אבדוק אם הכבל זז?

פורסם (נערך)
כן אבל הוא צריך להזיז את הידית שעל הגיר

זז....הכל זז..(עד שמצאתי בן אדם ביום שבת הזה...)

מה הלאה? מה נראה לכם שזה?

עריכה אחרונה על ידי rani_7
  • תוכן חדש...