Jump to content

rani_7

  • הודעות

    23
  • כאן מאז:

הנקודות של rani_7

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. יכול להיות שאם חסר בגלל זה לא נכנסים ההילוכים?
  2. עוד מישהו?
  3. זז....הכל זז..(עד שמצאתי בן אדם ביום שבת הזה...) מה הלאה? מה נראה לכם שזה?
  4. זז,זה טוב?
  5. שמישהו באוטו יעביר הילוכים ואני אבדוק אם הכבל זז?
  6. https://www.youtube.com/watch?v=kmp4qcFG65Q&feature=youtu.be צילמתי את זה תגיד לי אם זה זה,אם כן זה מחובר,עכשיו עוד משהו,כל ההילוכים לא עובדים למעט הפארקינג,אבל שאני מעביר את ההילוך ל 1 זה נותן לי נורת פיוז "תיבת הילוכים אוטומטית" מה זה יכול להיות?
  7. איך אני בודק את זה? (תודה)
  8. איך אני בודק אם זו הגנה של הרכב או שהלך הגיר? שאני בD אני יכול לדחוף את הרכב אחורה וקדימה,גם שאני ברוורס,ההילוכים פשוט לא מגיבים
  9. ציריות,לחץ אוויר,פרונט.
  10. שטות,רציתי לדעת איך הרכב תופס בסיבוב בניוטרל..הגנה של רכב? מה זה?
  11. היי יש לי רנו קליאו 95 בנסיעה של 100 שיחררתי את ההילוך לניוטרל ושבאתי להחזיר ל D הD כבר לא נסע וכל ההילוכים הם סרק חוץ מהפארקינג,מסמן לי נורת פיוז של "תיבת הילוכים אוטומטית" הלך הגיר או?.. האוטו מניע רגיל אבל כל ההילוכים לא נכנסים
  12. כן שוב..רנו קליאו 95 מנוע 1400 עושה רעש של טרקטור הבנתי לפי 4 מוסכים באזור עפולה (חאפרים רציניים כולם פה) "אטם סעפת הלך" ניסיתי להצמיד עם ראצ'ט ובוקסות את הסעפת לאגזוז עם שני ברגים זה לא הולך ממש חזקים הברגים שם יש למישהו מושג איך קרה מצב שהאטם נעלם נשבר השד יודע מה? נ.ב אין איפה להשיג אותו רק בנסיעה של 40 ק"מ (חיפה) אם מישהו מכיר מישהו קרוב אשמח.
  13. יכול להיות שמרוב שהתחמם המנוע נוצא לי חור באגזוז?
  14. היי מדובר ברנו קליאו 95 מנוע 1400 קניתי לפני שבועיים וחצי שלוש עשה עליי רושם של "שרייד חמודה" מאז התחילו בעיות קצר במערכת חשמל ריח של דלק ברכב מפוח מזגן תקוע חור באגזוז משומקום (איך זה הגיע בכלל) נקודות לבנות בתוך האגזוז חום מנוע מטפס מעל החצי וכו'.. לזרוק לברזל או להשקיע? ואיך לעזאזל האגזוז וויסף לעצמו חור??
  15. צודק. וגם משם הגיע קצר ובגלל זה פיוז נשרף כל הזמן,פתחתי 3 שאלות סגרת את כולן בתשובה ברורה,תודה.
×
×
  • תוכן חדש...