Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת ביטוח מומלצת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב המדובר בלנו 98,

כרגע אני בשירביט עד סוף מאי,

פניתי לכמה חברות,

הם מוכנות לבטח רק חובה בלבד,

אין לי כח לבטח חצי פה וחצי פה,

עצות בבקשה

נ.ב.

אני לא מבין משהו,

בדקתי את שירביט ואת שאר המתחרות,

לכולם יש אוסף תלונות נחמד באתר תלונה.

למה יש המלצה גורפת להתרחק משירביט ?

הם הכי זולים - ובינתיים לא היה לי איתם קטע,

והם גם מוכנים לבטח צד ג.

עריכה אחרונה על ידי Maor Parizat
פורסם

תנסה את אתר וובי.

השירות בחברות הישירות הוא טוב, אצל סוכנים משתנה.

התיקונים עצמם באזור מוסכים בינוניים ומטה אצל כולם.

מסקנה שלי: במקרה כזה - לך על הזול יותר.

Kia Niro 2017

פורסם

אני יודע שבאתר הזה של החברה שאני מבוטח בה הם מציעים ביטוח לרכב דרך סוכנים- הנה כאן יש לך חיפוש סוכנים שעובדים עם החברה https://www.clalbit.co.il/insurance/carins/Pages/default.aspx

אני לא יודע לגבי ביטוח מקיף לאוטו כזה. זה לא אוטו שיותר משתלם לעשות לו רק חובה ולקחת את הסיכון? בכל מקרה תנסה לבדוק אצלם מה המחיר של ביטוח כזה ואז תוכל לעשות את החישוב שלך אם זה משתלם או לא וכדאי לקחת את הסיכון (או שלא:)

פורסם

אם אתה גר באזור רחובות יכול להמליץ לך על סוכן נהדר שאני 15 שנה איתו. גם מוצא לי מחירים טובים יותר מ wobi וגם בכל אירוע הגיע מהר לאזור הבעיה או המוסך. חפש אבי קופ אמינות.

פורסם
אני יודע שבאתר הזה של החברה שאני מבוטח בה הם מציעים ביטוח לרכב דרך סוכנים- הנה כאן יש לך חיפוש סוכנים שעובדים עם החברה https://www.clalbit.co.il/insurance/carins/Pages/default.aspx

אני לא יודע לגבי ביטוח מקיף לאוטו כזה. זה לא אוטו שיותר משתלם לעשות לו רק חובה ולקחת את הסיכון? בכל מקרה תנסה לבדוק אצלם מה המחיר של ביטוח כזה ואז תוכל לעשות את החישוב שלך אם זה משתלם או לא וכדאי לקחת את הסיכון (או שלא:)

איפה המנהלים שיסננו הודעות מטעות ומיותרות?

פות"ש, האם ברור לך סוגי הביטוח?

חובה הוא חובה! לך על הזול ביותר בהשוואה במחשבון של משרד האוצר.

מקיף - כנראה יקר לרכב כזה, שווי הרכב נמוך ולא תקבל הרבה יותר מהתוספת לפוליסה במקרה של אובדן מוחלט (כל תאונה) או גניבה (אם במקרה מישהו יחליט לגעת ברכב ללא שווי). רוב הסוכנים לא יציעו לך ביטוח כזה, ובצדק!

צד ג' - לא יקר, ומפצה את הצד השני במקרה של תאונה באשמתך, או בספק באשמתך ואתה מוצא את עצמך עומד מול תביעה נגדית של עשרות או מאות אלפי שקלים, וללא ניסיון.

האם סוכנים סרבו לבטח אותך בצד ג'?

מחירי צד ג' קשורים לנהג ולהסטוריה שלו, ופחות לסוג הרכב.

פורסם

אני כבר כמה שנים עושה חובה, צד ג', מקיף בביטוח ישיר. נראה שהם בסדר, אבל לא הייתי צריך אותם יותר מדי..

פורסם (נערך)

אין מקיף לרכב כמו שלי ...

רק חובה פלוס צד ג',

והם לא מוכנים לבטח אותי ללא עבר נקי של ג שנים,

אבל במשך הזמן הזה נסעתי על מכונית ליסינג,

מטעם העבודה של אבא שלי,

והם לא מוכנים לקבל את זה הסתומים.

אומרים לי - רק רכב שלך שנסעת עליו ?!

ואם אין לי רכב ?

ואם זה רכב של עבודה ?

ואם דודה השאילה לי את הרכב ?

חברות מפגרות.

עריכה אחרונה על ידי Maor Parizat
פורסם

מה הקשר לברכות ולכינוים?

אם הרכב ליסינג היה מוצמד מטעם העבודה אליך, היו מכירים בוותק הנ"ל. אם אתה נוהג על רכבים של אחרים אי אפשר להכיר בכך.

פורסם
מה הקשר לברכות ולכינוים?

אם הרכב ליסינג היה מוצמד מטעם העבודה אליך, היו מכירים בוותק הנ"ל. אם אתה נוהג על רכבים של אחרים אי אפשר להכיר בכך.

זה רכב שאפשר לנסוע עליו רק אבא שלי ומשפחה,

והם עדיין לא מוכנים לקבל את האישור,

שהרכב ללא תאונות וכו,

וגם צד ג' הם לא מוכנים לתת,

בכל מקרה מצאתי סוכן שטיפל לי בה כל,

לא צריך טובות שלהם ...

• תוכן חדש...