Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה שברולט ספארק שנת 2011 עם 17K על מד האוץ.

המצמבר והצמיגים ברכב הם מקוריים. יש לי טסט בחודש אפריל.

רציתי להתייעץ עימכם באם כדאי לי כבר עכשיו להחליף את המצבר והצמיגים (היות שהם כבר בני 4)

או להמתין עד שיישחקו והמצבר ימות?

אני נוטה להחליף כבר עכשיו מאחר ואין ברצוני להתקע עם הרכב כשהמצבר לא מניע, והצמיגים למרות שנראים

בסדר וללא סימני שחיקה כבר בני 4.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

עם המצבר תקין אין סיבה להחליף, המצבר האחרון שהיה לי ברכב החזיק 7 ומשהו שנים לפני שמת, אין עומדן למצבר וכשהוא יראה סימני עייפות או יפסיק לתפקד אז תחליף אותו.

לגבי הצמיגים, מה המצב שלהם? אם הם שחוקים מאוד וסדוקים אז רצוי להחליף, אם הם לא סדוקים ויש להם עוד הרבה בשר אפשר לסחוב איתם עוד קצת, סה"כ 17K זה כלום ואם הם לא עמדו כל היום בשמש חמה אני מאמין שהם עדיין בסדר.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

תודה על התגובות.

אעלה תמונות בהמשך היום. הצמיגים עצמם לא שחוקים ונראים במצב סביר ומעלה. הרכב עמד בחנייה מקורה מתחת לעמודים

כל השנים כך שהוא נשמר טוב. בעלת הרכב נסעה איתו כל יום כ-9 ק"מ בסך הכל.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

זה לא משנה.

ברגע שהצמיגים נמצאים בשימוש הם מזדקנים. צמיג משומש בן 4 איבד נתח ניכר מהתכונות החיוניות שלו ורמת האחיזה שלו פחותה משמעותית מצמיג חדש.

אני יכול להעיד מניסיוני עם כמה מותגי צמיגים (טויו, פירלי, גודייר, פלקן, דנלופ וברידג'סטון) שצמיג ישן פשוט לא אוחז, גם אם יש עליו הרבה בשר, לא נסעו עליו הרבה והוא חנה בחניון תת קרקעי רוב הזמן.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...