Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אני צריך להעביר בין מחשבים ניידים תיקייהבגודל 2.73 גיגה ובה כ-2500 צילומים. התיקייה נמצאת בכונן NTFS במכונה דואל בוט (XP ואובונטו קארמיק). שמות הקבצים בתיקייה כוללים צ'ארים בעברית (????).

ניתן להזיז את התיקייה לפולדרים בתוך הכונן אך לא לבצע בה שום פעולה ולא להזיז אותה לכונן אחר (פנימי או נשלף). Renamer לא מצליח לשנות את הסטרינגים של שמות הקבצים.

הודעות השגיאה כלליות ומופיעות הן בעת הזזה בחלונות והן בלינוקס (cannot copy or move file).

הערב אנסה להעלות את התיקייה לדרופבוקס, אני לא מוצא פתרון אחר.

יש למישהו רעיון אחר? תודה רבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ניסית לשנות את ההרשאות של התיקיה ל"other"?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

שיחקתי עם ההרשאות, כבר לא זוכר מה עשיתי. אנסה הערב. לא זוכר שהודעות השגיאה כללו משהו לגבי הרשאות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא ניתן להכניס או לשלוח לזיפ. בלינוקס עבדתי בהרשאות רגילות דרך הgnome, לא נסיתי עם SU.

הדיסק לא עבר התקנה מחדש. תיקיות אחרות דומות בגודלן ובתוכנן עברו ללא בעיה.

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)
או שתכניס אותם לזיפ באפס דחיסה.

זה נראה לי הפיתרון הפשוט והמהיר ביותר.

אם אתה מכיר את TOTAL COMMANDER אפשר לעשות את זה בלחיצה אחת.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

אי אפשר לקרוא את הקבצים בחלונות, רק בלינוקס. הזזה והעברה לא ניתן בשניהם כאמור.

תודה חברים.

Winston S. Churchill -

פורסם

תיקון הדיסק לא תרם דבר.

כשאני מנסה למחוק קבצים יש לי access denied.

לא מוצא לשוניות סקיוריטי בתיקיות או בכונן, רק שיירינג.

לא ברור מה קורה כאן.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...