Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתעקש על כלום, כמו שכבר אמרתי, עניין ה"פרמיום" זה כ"כ אינדבידואלי.

בא נשאל אותך ככה, זה פרמיום?

AUT-30-IZ1544-01P.JPG

כי חרף איכות החומרים המדהימה והאבזור המטורף, מבחינתי זאת איי-גו מצועצעת ואפיוני הנהיגה שלה הם הכל מכל בכל, חוץ מאשר כל דבר שאיכשהוא קשור למילה פרמיום.

aston_martin_cygnet_fr_0008-thumb-530x353-23946.jpeg

בעיני אחרים זה סופר דופר פרמיום כי זה בעצם, ירחם השם, אסטון מרטין!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל קביעה לשונית היא טענה סובייקטיבית. מסכים איתך שאייגו מפונפנת היא לא פרימיום, בדיוק כמו טווינגו עם כסאות מעור וגימורי דשבורד בעץ. פרימיום הוא שלם שגדול מסך חלקיו - ואני חושב שכן יש את זה במיני בגרסאת הבסיס וכן יש את זה באאודי A1 אוטומטית עם חבילת הסטייל (הידנית ו\או המחוסרת סטייל לא). בנוסף, אני לא חושב שחוץ משני רכבים אלו יש עוד פרימיום בקטן בארץ.

:idea:
פורסם

לנציה אפסילון :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

חייב לציין שיצא לי להיות בסוכנות של ב.מ.וו בחיפה ונכנסתי למיני החדשה ברמה המאובזרת(לא גרסת הS) והאוטו ממש לא הרגיש לי פרימיום. המושבים היו מבד כמובן, פשוטים, הדשבורד עם עיצוב בהחלט ייחודי, אבל ממש לא יוקרתי, והעובדה שאתה מקבל טאסות פשוטות(לפחות בגרסת הבסיס) זאת לדעתי בושה וחרפה, עם כל הכבוד.

יצא לי להיות גם בA1 החדשה, גם שם לא הרגשתי כמו בA8, גם לא כמו בA4, אבל לדעתי ההרגשה בפנים הייתה יותר סולידית ואיכותית, יותר מתקרב ל"פרימיום". לדעתי הA1 היא עסקה יותר משתלמת, במיוחד במבצע החדש עם הדגם האוטומטי שמאובזר בכל טוב ועולה 130 (במקום 160). אבל במשהו אחד בטוח המיני מנצחת, וזה כמובן העיצוב. פות"ש תתחדש, בהחלט קנית משהו יוצא דופן(במובן הטוב :))

עריכה אחרונה על ידי roeecohen01
פורסם (נערך)
לא, זה לא. מה לא מובן ב"אבזור שלא קיים במכוניות עממיות"? הבנת הנקרא של בית-ספר יסודי. כנראה שטקסטים ארוכים מתישים אותך, אם לא טרחת אפילו לקרוא את הפרשנות שלי לטענה הזו ולהעלות טיעונים ענייניים.

אתה מודע לזה שכל מה שציינת שם - חוץ מסאבים מתחת למושבים, ונוריות על הידיות החיצוניות - יש גם ברנו קליאו, כן? נשבע, אפילו מוזיקה שזורמת כמו יין והנעה בכפתור שמתבצעת בשקט מופתי (שזה מצחיק, כי אמרת אחרי זה שיש טרטור כשהמנוע קר, אבל נעשה כאילו לא שמנו לב לזה). אתה מבין גם שתאורה ברגליים של הנוסעים ממש לא הופכת רכב לפרימיום. באותה קליאו, אגב, יש גם אשכרה חישוקים קלים אמיתיים, תאורת יום LED (כי הרי כולם יודעים שרמת הפירמיום של מכונית נמדדת לפי מספר הלדים שמותקנים בה), ואפילו ציפוי עור וכפתורים על ההגה. אומאגאד!

שוב אני אגיד את זה. המיני היא אחלה מכונית. היא מהנה לנהיגה, היא נראית נהדר (קצת פחות בלבן לטעמי, אבל על טעם ועל ריח), במיוחד בגרסת קופר פיור לד (שאני מעדיף כי אין לה את שני הריבועים המוזרים האלה על הגריל שיש לקופר S), והיא באמת ובתמים אחת המכוניות הכי מהנות לנהיגה שאפשר לקנות באופן חוקי עם כסף.

א-ב-ל. הגרסה שלך, הוואן הידנית הבסיסית, לא נכנסת להגדרה של פרימיום גם לא אם תתאר את המוזיקה כמו נחל שמתנחלל לו בשעת בין ערביים. היא בדיוק כמו ה-A1 הבסיסית והסדרה 1 הבסיסית וה-A קלאס וה-CT של לקסוס וכו' וכו' וכו'. אלה מכוניות שנועדו להרשים אנשים שרגילים לנסוע על מכוניות זולות ומעפנות (ע"ע פנדה, או פונטו לצורך העניין). רושם, שאותן יצרניות מקוות שיגרום לאנשים "להיכנס למותג", אבל הן בהגדרה צריכות להיות מספיק לא איכותיות כדי לגרום לאותם אנשים לרצות להשתדרג מאוחר יותר לדגם בכיר יותר.

אני מבין שאתה מתלהב מהאוטו החדש שלך, וזה בסדר גמור, אתה פשוט נשבית בקסמיו קצת חזק מדי. ואני חושב שצריך מישהו שיתן פרשנות ממבט קצת יותר מפוכח.

בקיצור, איחלתי לחייל בהצלחה.

עריכה: השרשור הזה מתפתח הרבה יותר מדי מהר בשביל קצב הכתיבה שלי.

באגירה, אתה טועה ומטעה. ולטעות ולהטעות זה ממש לא פרימיום מצידך. זו לא אייגו, זאת IQ, קטנה יותר ועם שני מושבים ושתי דלתות.

פלוקסטר, אם אחרי שנהגת על פנדה אתה רואה את עצמך כ"בוגר אטמוספרי" אני חושב שהדיון איתך על דקויות הפרימיום נועד לכישלון. למה? כי זה כמו שאני אגיד לך שאני בוגר קורס דריפטים אחרי שזרתי תחת עם גדלות בסופרמרקט...

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

שוב, איכות ומרקם חומרים הם תנאי הכרחי אבל לא מספיק על מנת להיחשב לפרימיום. מסכים שבמפגש סטאטי המיני לא ממש מרשימה, בטח לא כמו ה-A1. אני התאכזבתי בפעם הראשונה שנכנסתי אליה וגיליתי שהאאודי A1 עדיין עדיפה עליה בהיבט זה. אבל, להגיד שהיא באותה רמה כמו הפולו? ממש לא מסכים. היא בפרוש מעל לפולו, שנחשבת לטובה מבין העממיות בהיבט זה: המשענות בדלתות עשויות חומר רך ונעים, הדיפונים העליונים בדלתות רכים (ב-A1 הם קשים כאבן אגב), כפתורי החלונות מצופים כרום וההיזון החוזר שלהם איכותי יותר ועוד. בנסיעת מבחן ובקריאה מעמיקה של ספר הרכב באנגלית הבנתי מה אני מקבל בנוסף לאיכות חומרים ומרקם גבוהים. כיום, לאחר שימוש יום-יומי והתוודעות לכל מיני טאצ'ים קטנים ותכונות שלא מצאו את דרכם למפרט, אני מרוצה מאד.

spirre, מכל הסופר-מיני שיש בשוק הבאת את הקליאו כדוגמא? זה הרכב שמרגיש הכי פשוט בקטגוריה, אנטי-תזה לפרימיום. מבחינתי, זה - לצד הנימה המזלזלת שלך - רק מראה שאתה כאן כדי לחרב שמחות ותו לאו וכמובן לנפנף מול עיני באמירה "עלי הרכב שלך לא עושה רושם". סע מכאן, טוב? תמשיך לנסוע בפונטו שלך ופטור אותנו מהרעל שאתה מנסה לפזר בתוך השרשור.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם

תסלח לי, אבל ההתעסקות המתמדת בזה שאתה נוסע ברכב פרימיום והניסיון שלך להוכיח שכך הדבר אינם מוסיפים לך.

השתדרגת וקנית רכב חדש העונה על הציפיות שלך, תהנה ממנו ואל תייחס כל כך הרבה חשיבות בלהוכיח לכולם שזה רכב פרימיום.

מה שבטוח, גם אם בלי כוונה תשכח שזה רכב פרימיום, בטיפול הראשון ידאגו להזכיר לך את זה ;-)

פורסם

זה עובד לשני הצדדים: ההתעקשות שלכם להורות לי מדוע אין לי רכב פרימיום לא מוסיפה לכם.. אבל מה חדש בכוכב החיות? ההנאה של האחד מגרה את האחר "לשים לו מקל בגלגלים", שכן "אם אני לא יכול להגיע לדרגת הנאתו של האחר, אמנע ממנו הנאה זו ע"י קילקולה ובכך אצמצם את פערי התענוג ביננו" - זו התענגות על הפחתת התענוג של האחר, כלומר על הגברת סבלו. מי כמוני שבקי ברזי הנפש יודע זאת היטב.

פורסם

על מה אתה מדבר, בן אדם? אף אחד לא בא לחרב או לחרבן לך שום דבר. אני סך הכל בחור נורא נחמד וסימפטי שמשתדל להיות בסדר עם כולם.

שים לב שגם אני לא בדיוק חסכתי מחמאות מהמיני, וזה כי היא אחלה מכונית. אתה פשוט (פעם שלישית שאני אומר את זה? רביעית) מציג אותה בצורה לא נכונה, זה הכל.

סתם כאנקדוטה, אין דבר כזה מכונית מושלמת (היא יכולה להיות "מושלמת" עבור מישהו, אבל לא עבור כולם), וככל שמישהו מתאר מכונית כזו או אחרת כמושלמת, כך התיאור הזה מאבד מהרצינות שלו. ברגע שאתה מתאר את המכונית שלך כמו שאתה עושה, זה סתם הופך את הסקירה שלך ללא אמינה, ויותר משאירה רושם של מישהו שמפאר את האוטו שלו כדי "לבנות לו שוק" לרגע המכירה (בדיוק כמו שחובבי הבארבו פה מואשמים. בצדק או לא, לא הנקודה).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כשאתה פותח שרשור על הרכב שלך בפורום עם אלפי חברים אתה צריך להיות מוכן לביקורות חיוביות וגם לביקורות שליליות.

אף אחד לא שם לך מקל בגלגלים ואף אחד לא מנסה לקלקל לך,פשוט אחרי שקוראים 8 עמודים מבינים שאתה נסחף בהערצה הזאת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
זה עובד לשני הצדדים: ההתעקשות שלכם להורות לי מדוע אין לי רכב פרימיום לא מוסיפה לכם.. אבל מה חדש בכוכב החיות? ההנאה של האחד מגרה את האחר "לשים לו מקל בגלגלים", שכן "אם אני לא יכול להגיע לדרגת הנאתו של האחר, אמנע ממנו הנאה זו ע"י קילקולה ובכך אצמצם את פערי התענוג ביננו" - זו התענגות על הפחתת התענוג של האחר, כלומר על הגברת סבלו. מי כמוני שבקי ברזי הנפש יודע זאת היטב.

הייתה לי תשובה ארוכה לענות לך, אך החלטתי לוותר.

לטענתך, אתה בקיא ברזי הנפש - אציע לך ככזה לקרוא את ההתעסקות המתמדת שלך בכך שמדובר ברכב פרימיום

וכמה חשוב לך להוכיח זאת לכל אחד שרק מנסה לכתוב אחרת.

אחלוק על טענתך כי מדובר בצרות עין של הכותבים פה, דווקא פירגנו לך כאן מאוד (וכך גם אני, אם תדפדף כמה עמודים

אחורה), לטעון זאת רק מצביע על... (אתן לך להיעזר בבקיאות שלך ברזי הנפש).

פורסם

אבל כן רשמתי חסרונות! כרגיל, אנשים חושבים את מה שהם רוצים לחשוב, היינו את מה שמענג אותם לחשוב.. אני מצטער שבכלל טרחתי לפתוח את השרשור זה, שכן לא בלב שלם ניגשתי לעניין. מנהלים, אתם מוזמנים לנעול - מכאן ואילך It's all downhill.

פורסם

פקלוסטר , נראה לי שעפת קצת יותר מדי על spire. כקורא מהצד ממש לא נראה שהוא בא "לשים לך מקל בגלגלים" וזה ממש לא לעניין/משנה אם הוא נוסע על פונטו או על פרארי. היה לו נסיון עם הרכב לטענתו וזו דעתו. להגיד לך את האמת, הוא גם לא כך טועה. מטרתו של השרשור היא פידבק של משתמשים כך שמי שמחר ירצה לקנות מיני , יגגל ויגיע לשרשור הזה יקבל את הפרספקטיבה שלך לרכב וגם דעות שונות כמו של spire .

גם אני חושב שהמיני שלך היא לא ממש פרימיום אבל מקבל לגמרי את הזכות שלך לחשוב שהיא פרימיום אמיתי. את ההרגשה שהרכב נותן לך אף אחד לא יכול לקחת.

קח סיפור לדוגמה : חבר שלי הביא S60 rdesign לבנה חדשה ממש לפני חודש. כולנו שמטנו לסתות נוכח ה"פאר" של תא הנוסעים בוולבו אבל אני נשבע לך בהן צדק שאם הייתה לי אפשרות להחליף את האודי שלי בוולבו - לא הייתי מחליף ( כמה חברים שאלו אותי את זה ולא האמינו לתשובה שלי) . ההרגשה שיש לי מהרכב זה הדבר הכי חשוב מבחינתי. אני מניח שאתה יודע על מה אני מדבר.

• תוכן חדש...