Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בקטע כביש שאני נוסע דרכו 4 שנים כל יום ובתנאי מזג אוויר שונים. היום שמתי לב שהכביש קצת רטוב אז לחצתי גז בעדינות (אפילו קצת פחות מיום גשם סוער) ופתאום הרגשתי היסחפות כנראה של החלק האחורי, זה היה ממש לא צפוי כי בכל אותו קטע אני בדיוק חושב לעצמי שאפשר להחליק פה ואין מצב שזה יקרה לי כי אני בדיוק חושב על זה ורוצה להימנע מזה. איכשהו הצלחתי ליישר את עצמי ולהמשיך בנסיעה אבל עדיין לא הבנתי מה גרם להיסחפות הזו.

המחשבה הראשונה שעולה לי לראש - צמיגים אחוריים Goodyear מתחילת 2011, קצת יבשים אך מלאים בשר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זאת הג'יפה השחורה על הכביש לפני הרמזור?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נראה כמו שמן על הכביש לפני הפניה.

צמיגים מתחילת 2011 כבר מועדים לפורענות, כדאי לתכנן החלפה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני לא רואה שום שמן. אני רואה קצת מים וגם צריך לקחת בחשבון שרק הוא החליק והיו רכבים שלא החליקו.

תבדוק צמיגים.

פורסם
אני לא רואה שום שמן. אני רואה קצת מים וגם צריך לקחת בחשבון שרק הוא החליק והיו רכבים שלא החליקו.

תבדוק צמיגים.

שמן ומים נראים די דומה על הכביש, דווקא מצורת הפיזור והמריחה של החומר על האספלט (שובל מוגדר כאשר כל הכביש יבש לגמרי) מרמז על שמן ולא מים. מעבר לכך, במהירות כזו קשה לי לחשוב על סיבה אחרת שתגרום להחלקה כזו אם לא שמן. גם צמיגים גמורים+ מים לא גורמים להחלקה כזו במהירות כזו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הצמיגים שלך נראים קצת סדוקים עצה שלי תחליף!

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

בקרת היציבות דלקה? עשתה לך תקתוקים ובלמה לך את הרכב?

נסה להיזכר - יכול להיות שבאמצע הפנייה עזבת גז והידקת הגה?

יכול להיות שמדובר בשמן על הכביש, אבל אני מעריך שזה שילוב הנ"ל וצמיגים קצת רטובים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי הרגשה שSRONIS צודק, ככל הנראה האצת עד לרמזור ובתחילת הירידה עזבת את הגז עם הגה בפניה, האוטו נכנס להחלקה.(בגלל המים שהיו לפני)

אני אחד שנוסע בכביש הזה כל יום וזהו הסבר היחיד שעולה לי.

פורסם (נערך)

אני לא בטוח שיש בקרת יציבות במודל שלי, לא הרגשתי שום בלימה או תקתוקים אלא רק היסחפות אחורית מתגברת במהירות עד שהצלחתי להתיישר. את ההגה בטוח הידקתי כי זו פניה רחבה שסופה חד (בסרטון הפרונט מתחיל להתבונן שמאלה מהנתיב כבר אחרי שההגה היה מיושר קדימה), את הגז לא עזבתי (לחיצה קבועה גם אחרי שהתחלתי להיסחף). אגב, לא רואים בסרטון אבל אם אני לא טועה אחרי שהתיישרתי בפעם הראשונה נסחפתי חצי שנייה לצד השני והתיישרתי שוב.

JaIgor - אני בולם לפני כניסה לפניה וכשההגה מתחיל להתיישר אני מאיץ.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

2007? נשמע הגיוני שיהיה. אבל לפי מה שאתה מתאר - אין. גם לפי ההחלקה נראה שאין, אלא רק אם הבקרה עבדה מאוד מאוד מאוחר.

יכול מאוד להיות שהורדת קצת לחץ מדוושת הגז וגם זה "עזר" להחלקה.

לצד השני לא נסחפת אלא פשוט תיקנת מאוחר את ההחלקה ולא יישרת את ההגה בזמן, כך שהרכב פשוט פנה לצד השני עד שיישרת את ההגה. מזלך שזה קרה במהירות איטית כי אחרת היית סובל מאפקט המטוטלת ומאבד לגמרי את הזנב. מומלץ קורס נהיגה מתקדמת (-;

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

SRONIS- תגיד מה בנוגע לפנייה רחבה מידי?

אני כל יום נוסע בכביש הזה, לרוב במהירויות גבוהות יותר, כאשר אני נכנס לפנייה אני מנסה להיצמד כמה שיותר למדרכה מצד שמאל,( אני מתכוון ל2 המדרכות הראשונה איפה שהרמזור וגם למדרכה שאחרי הרמזור) מה שאני מנסה לומר שאני מבצע את הפנייה מוקדם יותר.

פורסם

לא מבין איך זה משנה. ברדיוסים האלה ההבדל הוא לא ברוחב הפנייה אלא בפעולה שאתה מבצע תוך כדי הפנייה. אם אתה מוריד רגל מהגז באמצע הפנייה או אפילו נוגע קלות בבלם (במהירות מספיק גבוהה), אז המשקל עובר קדימה והחלק האחורי נעשה קל. בחלק מהמכוניות, אם באותו הרגע אתה מהדק את הפנייה (נותן יותר הגה פנימה כדי להיצמד לשמאל), אז החלק האחורי, אם הוא מספיק קל, פשוט יחליק החוצה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...