Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לחבר יש טויוטה קורולה, לטענתו שנת 2008 ועתה, המראה הימנית נשברה.

לאחר בירור במאגר, אחים יזדי, ויצמן ואלוף החלפים, מראה חלופית עולה כ-600 שקל בארץ.

ביררתי באינטרנט וראיתי בחו"ל, באיביי למשל, כי מראה חלופית עולה 250-300 שקל, כולל משלוח.

עד כאן, הכל טוב, ופה מתחילה לי הבעיה.

לטענת החבר, הרכב הוא שנת 2008 אבל לפי מה שאני רואה באינטרנט, מראה של 2003-2008 לא מתאימה, כי אם 2009 ומעלה.

בתמונה שאני מצרף, במראה של הרכב, ניתן לראות כי בצידה השמאלה התחתון של המראה, ישנו קימור בפלסטיק, וזהו דבר שלא ראיתי במראות 2008.

2015-01-20 22.00.58.jpg

לא צריך להיות גאון הדור, בשביל להבין שהמראה הבאה, לא מתאימה מבחינת העיצוב שלה, וזאת של שנים 2003-2008:

$_12.jpg

מצד שני, במראה של שנים 2009-2012 מוצגת מראה, אשר תואמת דמיונה לעיצוב הקיים.

87910-12D60.jpg

מה שאני יודע, מדובר בטויוטה קורולה, הדגם עם הגיר הרובוטי.

אשמח למי שיכול לעשות לי סדר בבלאגן ובעיקר...להעלות לי את הביטחון העצמי בזה, כי איבדתי אותו :)

תודה רבה על העזרה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

שים לב בקנייה באיביי, רכבי טויוטה קורולה המשווקים בארץ ובארה''ב בחלק מהשנים הם שונים. מראה לקורולה אמריקאית לא בהכרח תתאים לקורולה האירופאית. אישית הייתי מחפש ממוכר מאירופה בשביל להיות בטוח לגמרי שזה יתאים לרכב.

• תוכן חדש...