Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרדת חלון אחורי מהדלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי דלת אחורית שאני מעוניין להוריד לה את החלון ולשמור אותו.

(הדלת רקובה ולא ניתנת להצלה) בגלל שמדובר בחלון נדיר וקשה להשגה אני רוצה לשמור אותו למקרה הצורך.

האם אפשר לפרק אותו באמצעים בייתים ללא ניסיון קודם?

20150112_150919.jpg

פורסם

בדרך כלל הגומיה היא H שבצד אחד שלו יש פאה של החלון ובצד השני קאנט של הדלת. תחתוך את הגומיה באמצע והחלון בחוץ.

שווה שיהיה עוד מישהו שיעזור להחזיק את החלון שלא יפול.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני בדיוק פירקתי חלון אחורי לאחרונה עצמאית פעם ראשונה.

אל תחתוך את הגומיה . יתכן שכבר לא תשיג אחרת ולרוב היא ניתנת לחידוש.

הנח את החלון על גבי מצע רך על גבו , צידו האחורי.

קח קליפסים של עץ או אטבי כביסה ודחס את החלק הצר בין שולי הגומי הפנימי לבין המסילה. כל 10 סנטים בערך תתקע אטב ותוך כדי תן דחיפות של החלון כלפי מטה החוצה מהמסגרת.

אגב אם יש לך דלת אחרת מוטב לשמור את החלון בתוך אותה המסגרת שגם היא ניתנת לשיפוץ.

פורסם

יהיה יותר קל (ונכון) לשמור עם הדלת...

סביר להניח שהסיכוי שהשימשה תישרוד שלמה כאשר היא במצב הזה...

בעתיד אם תזדקק קח לזגג שיפרק וירכיב על הרכב.

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

• תוכן חדש...