Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר המאזדה 3 הפכה לרכב מיני, הרכב מפורק לחלוטין.

המיני קופה כלפי חוץ לפחות, נראה שניתן לשקם אותה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המיני הזאת (אחת ויחידה בארצנו) שייכת לחבר - הוא יצא בשלום וטוב שכך. אני רק לא מבין את הטעם בלפרסם את התמונות הללו - מיותר לחלוטין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
זאת המיני קופה היחידה בארץ? אתה בטוח?

אין מצב , יש באיזור שאני גר בו לפחות 2 שאני רואה על בסיס קבוע. אולי מבחינת צבע או ביצועים היא היחידה בארץ.

פורסם
המיני הזאת (אחת ויחידה בארצנו) שייכת לחבר - הוא יצא בשלום וטוב שכך. אני רק לא מבין את הטעם בלפרסם את התמונות הללו - מיותר לחלוטין.

תמיד יש טעם בלפרסם ממצאים של התנגשויות בדרכים, והיה טוב אם התנגשויות קשות (שזוכות לסיקור תקשורתי) היו זוכות להתייחסות לא רק בהיבט תיעוד הנזק (שמשרת רק הרתעה) או האבדן האנושי, אלא דווקא בהיבט התעבורתי והמניעתי: מה קרה, ואיך כל אחד מהנהגים (או כל נהג אחר שעשוי למצוא את עצמו בנעליהם) היה יכול למנוע זאת.

כאן די ברור שהתרחשה פגיעה די חזקה מאחור, מה שאומר שרכב אחד לא שמר רווח ו/או לא שם לב, ורכב שני לא שמר על הזנב שלו. אם התמונות בצירוף ההסברים המתאימים יגרמו לעוד נהג אחד להתייחס למרכיבים אלו - בעיני זה שווה את זה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ממש לא ברור שמדובר בתאונת חזית-אחור רגילה. דווקא נראה שמישהו נכנס בצומת (אדום?ירוק?) ומישהו ניסה לגנוב רמזור והיה בצומת כשהוא לא היה צריך.

פורסם

אני מקווה שלנוסעים בשני הרכבים שלום.

אפשר לראות בקלות מהנזק איפה היתה נקודת ההתנגשות, החלק הקדמי-ימני של המיני והחלק האחורי-שמאלי של המאזדה התנגשו, השאלה היא כמובן איזו טעות של איזה נהג גרמה לכך.

חבל שהמשטרה לא מפרסמת סרטוני הסברה על תאונות כמו בצבא, ככה אנשים יכולים להחשף לטעויות של נהגים אחרים על הכביש ובכך להמנע מהם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

במבט שני נראה לי שאתה צודק: הפגיעה היא חזית-צד אך מאחר והיא התרחשה בחלקה האחורי של המזדה התוצאות מזכירות במשהו פגיעת חזית-אחור.

אגב, גם התנגשויות חזית-צד קל יחסית למנוע גם מהצד שעבר בירוק. בסך הכל להביט לצדדים פעם-פעמיים לפני הצומת (רחוק ככל הניתן מראש) ולראות שהכל בסדר בתנועה החוצה. בצומת כזה אפשר גם להאט מאט ורצוי תמיד להרפות קצת מהמצערת לפני הכניסה לשטח הצומת עצמו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם המיני לא היתה שייכת לחבר אז כן היה טעם לפרסם?

שיתפו לינק לתאונה של רכב שהוא יחודי בארץ וזו אכן המיני היחידה בארץ מהדגם הזה ואותו חבר מוכר לאחרים פה ברמה זו אחרת בין אם יודעים ובין אם לא, לא צריך לעשות מכל דבר יותר מדי גשש בלש.

העיקר שאין פציעות רציניות מהתאונה ושיצאו לשתות איזה דרינק כדי לחגוג שרק הרכב הלך בתאונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מן הסתם כשזה רכב של מכר \ חבר, אז פתאום השרשורים האלו מקבלים גוון אישי יותר.

אכן העיקר שכולם יצאו מזה בשלום.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

למה לא? חשוב לראות ולהשכיל.

ניתוח של התמונות יכול ללמד אותנו זהירות לעתיד.

למשל, לא לעבור באדום וגם אם הרמזור ירוק- לבדוק שהצומת פנוי.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מאור היקר, אל תדאג - מבטיח לך שנהג המיני לא אשם, בטח לא עבר באדום.

ולגבי הרכב עצמו, אכן כן, אחד ויחיד - זאת המיני קופה Works היחידה בארצנו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא נכון אוראל :shock: ראיתי את התמונות וזו התגובה הראשונה שהייתה לי. ישר הבחנתי שהיא שייכת למי שאתה מדבר. כואב הלב, אבל הכי חשוב שיצא בשלום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...