Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , מבקש סיוע באיתור דגם הנורות (לא נורות לד) ומקום לקניית הנורות. הנורות הם עם בסיס פלסטי שמתברג ברבע סיבוב ומחוברת אליו נורה רגילה עם קונדום ירוק בקוטר 5 מ"מ . תודה חברים.

פורסם

אם זו נורת 5 מ"מ רגילה אז תמצא כזו בכל חנות חלפים. אם זו נורת אורז אז תאלץ לגשת לחנויות אלקטרוניקה או להזמין מאי-ביי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר . הנורה נראית כמו נורת ליבון ביתית ישנה עם סליל רגיל בתוכה, גם לא הבנתי מהי נורת אורז? .תודה

פורסם
אם זו נורת אורז אז תאלץ לגשת לחנויות אלקטרוניקה או להזמין מאי-ביי.

איתמר

בתמונה ניתן לראות מנורה בצורת אורז.

נורת אורז.

קח את הנורה לחנות חלפי רכב או אלקטרוניקה ובקש שיתאימו נורה זהה, יש כמה גדלים לנורות אורז.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

במידה ואתה מאזור השרון, יש לי 2 נורות ספייר כאלה בשבילך, קוטר 5 מ"מ, אורך 12 מ"מ.

מפרידים את הנורה הישנה מבית הפלסטיק, ומלבישים את החדשה ע"י ליפוף הרגליים שלה.

את הקונדום הירוק מעבירים לנורה החדשה.

0778d964e362378ea233b7dc822adbfb.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
מרק 10. נורה כזו אני צריך , היכן ניתן לקנות ואיך היא נקראת ?

1. תמדוד את קוטר המנורה והאורך.

2. נתון נעלם הספק המנורה או צריכת הזרם. התאמה של מנורה בעלת הספק שונה תגרום לעוצמת תאורה חזקה מידי או חלשה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה למגיבים ותודה לאסף על ההצעה(אני מאילת) אעשה חיפוש בחנות אלקטרוניקה עם הנורה השרופה.

פורסם
תודה רבה אסף במידה ולא אמצא אצור אתך קשר.

תנסה אצל א-ב חלפים. פעם קניתי כאלה לרכב של חבר. אם לא כנס אצל אילן דמארי החשמלאי. הוא נמצא ליד מוטורולה.הוא גם יודע מי בדיוק מחזיק כאלה.

• תוכן חדש...