Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם יש דליפת דלק שתגרום לפיצוץ במהלך נסיון הכיבוי, זה לא מסוכן?

דלק מתלקח, לא מתפוצץ. יש הבדל בין שני הדברים.

מכוניות מתפוצצות בשני מקומות: בסרטים הוליוודיים ובפיגועי טרור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי צריך להחזיק מטף כיבוי בכל רכב. החכמה להשתמש בו כשהאש עוד קטנה. בשלב שנראה בסרטון באמת אין טעם להתקרב עם מטף קטן.

המכונית בצילום אינה דגם security, הג'נטים לא נכונים וחוץ מזה מכוניות ממוגנות מצוידות במערכות כיבוי אש אוטומטיות מיצרן הרכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
דלק מתלקח, לא מתפוצץ. יש הבדל בין שני הדברים.

מכוניות מתפוצצות בשני מקומות: בסרטים הוליוודיים ובפיגועי טרור.

ממש לא נכון !!

ליד הבית שלי נשרפה שנה שעברה אופל אינסיגניה .

כל 3 דקות התפוצץ שם משהוא שהעיף חלקים למרחק , לדעתי כל מיני נוזלים דליקים (מכל דלק , מכלי שמן שונים , צמיגים וכו.. )

אני ממש לא מבין את השוטרים שלא עצרו את התנועה !!

כל רגע יכול להיות פיצוץ , והרכבים עוברים מטר שניים לייד הרכב המתלקח .

פורסם

למה שמכונית תתפוצץ? שכחת שמלבד הדלק (שגם הוא דליק ולא נפיץ) יש במכונית גם מים, נוזל קירור, שמן, גומי והרבה פלסטיק (גם בתא המנוע) שהם לא כל כך דליקים? רכבים אפילו לא ממהרים להתלקח הודות למערכות קירור ובידוד, חישובי קריסה של המנוע (בהתנגשות), הגנה על מכל הדלק, ניתוק הדלק והחשמל בזמן התנגשות ועוד. לרוב לנהגים נדמה שהרכב בוער בגלל שעולה עשן מתחת לרכב ומדובר בפועל בשמן או נוזל קירור שנשפכים על המנוע ומדכאים את הבערה.

במקרה של בערה ברור שאם יש לנהג מטף (ואני ממש לא רואה סיבה שבכל רכב פרטי יהיה כזה) הוא יכול להיעזר בו. אבל תזכור שאי אפשר לפתוח את מכסה המנוע כי הוא לוהט וכי זה רק יזין את האש במלא אוויר, והכי חשוב - תזכור שבכביש הפתוח (במקרה הזה אפילו כביש מהיר!) העדיפות הראשונה שלך היא לקחת את עצמך מעבר לגדר הבטיחות!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה ראית ניסיון חיסול, מכונית יכולה להישרף אבל להתפוצץ? רק אם ג'ייסון סתאת'הם יורה לה בגריל עם אקדח, או בGTA.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לך תדע מה היה ברכב המסחרי הזה. אולי בלוני גז.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ייתכן. אכן ככלל רכבים נבנים ע"מ לא להתפוצץ בשום שלב.

הבטתי לי בכיף על הרכב דולק עד 2:30 לערך,

בדרך מתפוצצים צמיגים ואולי הסאן רוף, כלומר יש כל מיני "פיצוצים",

אז מגיעים הכבאים וכבאי אחד במיוחד

The first one to get angry loses

פורסם
במונית הנהג יכול לכבות את השריפה שהיא עוד יחסית קטנה,עד שיגיע שוטר זה כבר חסר טעם.

אין מצב לכבות עם מטף את השריפה שקרתה ברכב הנ"ל כמו שמוצג בסרטון, וגם אם כן תנסה זה סיכון מיותר, צמיג שמתפוצץ יכול להרוג.

ובניידת לא יכולה להיות שריפה?

או שאם זה ניידת אז זה סבבה שהיא תשרף ומונית לא?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ייתכן. אכן ככלל רכבים נבנים ע"מ לא להתפוצץ בשום שלב.

הבטתי לי בכיף על הרכב דולק עד 2:30 לערך,

בדרך מתפוצצים צמיגים ואולי הסאן רוף, כלומר יש כל מיני "פיצוצים",

אז מגיעים הכבאים וכבאי אחד במיוחד

גדול! בהתחלה הייתי :shock: אבל סחתיין עליו!

פורסם

בתור מישהו שנשרף לו רכב בעבר (פיאט), אני יכול להגיד שהשריפה כובתה ע"י מטף אבל היא היתה קטנה מזו של האוודי הזאת.

אצלי הדליקה נגרמה בגלל נזילת דלק בתא המנוע בגלל מסנן דלק לא סגור עד הסוף (הצינור שנכנס אליו). הנזק היה צביעת מכסה מנוע, מכסה פילטר, מצבר, חוטי חשמל וחוטי הצתה.

מה שכן, כנראה שלא הפנמתי כי לא קניתי מטף לרכב הנוכחי... למישהו יש המלצות?

פורסם
בתור מישהו שנשרף לו רכב בעבר (פיאט), אני יכול להגיד שהשריפה כובתה ע"י מטף אבל היא היתה קטנה מזו של האוודי הזאת.

אצלי הדליקה נגרמה בגלל נזילת דלק בתא המנוע בגלל מסנן דלק לא סגור עד הסוף (הצינור שנכנס אליו). הנזק היה צביעת מכסה מנוע, מכסה פילטר, מצבר, חוטי חשמל וחוטי הצתה.

מה שכן, כנראה שלא הפנמתי כי לא קניתי מטף לרכב הנוכחי... למישהו יש המלצות?

מטפים יש כמה סוגים, את אלו מהמתכת הכבדים שנמצאים ברכבים מסחריים (לא זולים כל כך) ויש את אלו החד פעמיים שעולים 30 עד 50 שקל של להבות, עושים את העבודה מצויין. לי יש אחד באותו לכל צרה שלי (חס וחלילה) או של מישהו שאני אתקל בכביש (חס וחלילה גם כן)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...