Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נירדם כבר שנים עם עזרת הכדור שינה

''סטילנוקס'' לא יודע מה הייתי עושה בלעדיו,

ערוץ ההיסטוריה,או נשיונל ג'אוגרפיק ברקע,ואז

נירדם בבום אחד,מוזר שלא עליתי במינון חצי כדור

5 מ''ג בלבד,לעניות דעתי כיום,אחרי שנים ארוכות,

האפקט שינה של הכדור הוא פסיכולוגי ולא כימי.

פורסם
אטמים ואזניות in ear יצרו אצלי בעיות מהסוג שהוזכר.

אני משתמש באזניות over ear ומזרים משהו שנקרא Brownian noise. זה דבר שפשוט מציל.

סתם זורק פה מילה בנושא קרוב, אני ישן 20 שנה על כריות קליפות כוסמת, ומברך את היום היפה הזה שבו התפתתי והזמנתי אחת מערוץ הקניות. עד היום אני מחשיב אותה לקנייה הטובה ביותר שעשיתי בחיי.

לפעמים כשיש שקט מוחלט, המוח שלי משדר "Brownian noise", (בדיוק למה שאתה מאזין באוזניות). להבנתי, מדובר בתקלה די נפוצה אצל אנשים. עוד מישהו חווה את זה לפעמים? למרבה המזל, הדבר לא מפריע להרדם.

פורסם
לעניות דעתי - הצורך באטמי אוזניים לשינה, מרמז על איזושהי בעייה בשינה.

האם התייעצת עם מומחה לנושא ?

מעבדת שינה אולי ?

לא זה לא.

מי שנרדם בלי בעיה כשאין רעש אבל מתקשה להירדם כשיש, הבעיה שלו היא רגישות לרעש, כמו שיש אנשים שרגישים לאור.

אדם שבא ומתאר מצב כזה (בלי דברים נוספים), מקבל המלצה לאטמים או וילונות (בהתאמה) מרופא משפחה. ברור שאם יש עוד סימפטמים כמו התעוררויות מרובות או תחושת דחק אז כבר אפשר להפנות הלאה.

מנסיוני האישי עדיף שלא לרוץ למומחים ומעבדות שינה. זה תהליך ארוך ודי מייגע שגם חבל לתלות בו תקוות.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אני משתמש באטמי אוזניים כשצריך.

אני גר ביחידת דיור ובעלת הדירה (שגרה בוילה צמודה) פשוט לא יודעת לדבר בטון נורמלי.

כל היום צועקת בטלפון או צועקת על הבת שלה, והיא צועקת עליה בכוונה.

זה אפילו לא בכעס אלא פשוט קולניות.

כשאני יודע שאני אקום בשעות לפני הצעקות שלהן אני לא משתמש באטמים.

פורסם
בגלל שאני מתעורר מכל רעש קטן

גם אני ככה, אבל אם יהיה לי משהו תקוע באוזן, לא אוכל להירדם כלל. אני לא מבין איך אנשים לא מפחדים שהם יירדמו על הצד הלא נכון של הראש, וזה ייגמר בזה שהם יצטרכו ללכת למיון כדי שיוציאו להם את האטמים (המהדרין זה זה שישן עם אוזניות PLUGS).

אני גר ביחידת דיור ובעלת הדירה (שגרה בוילה צמודה) פשוט לא יודעת לדבר בטון נורמלי.

כל היום צועקת בטלפון או צועקת על הבת שלה, והיא צועקת עליה בכוונה.

זה אפילו לא בכעס אלא פשוט קולניות.

חשבת לעבור דירה? כי זה נשמע כמו עילה לקרוע את החוזה ולברוח לאלף עזאזל, אלא אם נותנים לך לגור שם בחינם והחשבונות על בעל הבית.

בדיוק הסיבה שאני לא רוצה לגור ביחידת דיור, או יותר גרוע, עם שותפים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין לי בעיה "לישון צהריים" (עם 2 ילדים זה מושג בעייתי) גם עם מכסחת דשא על הראש.

הרעש הסביבתי מפריע בעיקר בלילה. תקופות לחוצות במשרד מחמירות אותו.

כרגע אני נמצא בעיצומו של הניסוי - 2 לילות נרדם עם אטמים. אחרי שעתיים-3 מוריד אותם וזהו.

"הבעיה" זה בעצם הספתח של השינה. (וצריך גם אטמים יותר נוחים בתוך חלל האוזן).

[CENTER] [/CENTER]

פורסם (נערך)
אני נירדם כבר שנים עם עזרת הכדור שינה

''סטילנוקס'' לא יודע מה הייתי עושה בלעדיו,

ערוץ ההיסטוריה,או נשיונל ג'אוגרפיק ברקע,ואז

נירדם בבום אחד,מוזר שלא עליתי במינון חצי כדור

5 מ''ג בלבד,לעניות דעתי כיום,אחרי שנים ארוכות,

האפקט שינה של הכדור הוא פסיכולוגי ולא כימי.

אתה מודע לתופעות של כדורי השינה שאתה לוקח כבר שנים ???

"שימוש ארוך טווח אינו מומלץ, ואסור שהטיפול יימשך יותר מארבעה שבועות.

תרופות לשינה צריכות בדרך כלל להיות מוגבלות ל7-10 ימי שימוש ומומלצת הערכה מחדש של המטופל אם הן ניתנות למשך יותר מ-2-3 שבועות.

בעקבות הפחתת מינון מהירה מידי או הפסקה פתאומית של אמביאן, סטילנוקס או זודורם צפויים תסמיני גמילה (ראה בהמשך תחת תלות).

התרופות הללו גורמות להשפעה מדכאת על מערכת העצבים המרכזית:

עקב ההשפעה המהירה יש לקחת את הכדור מיד לפני השינה ולהישמר מלעסוק בפעולות מסוכנות הדורשות ערנות מוחלטת או קואורדינציה כגון הפעלת מכונות או נהיגה לפני שנוטלים אותו ואף ביום שלמחרת הנטילה."

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

מרטינס, עלון תרופות מבייש את הכסתחים של מכוני בדיקה לפני קנייה.

מיליונים מטופלים בכדורים שהזכרת במשך שנים על גבי שנים. עושים מעקב אצל רופא וזהו.

אף אחד לא מתפנק פה על איזה סם. מי שהיה יכול בלי זה, היה כבר מפסיק.

לפחות סיימנו את התקופה של הבנזודיאזפינים. זה באמת יכל לדפוק לבנאדם את החיים בטווח הארוך.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אני כבר שנים משתמש באטמי אוזניים משעווה של חברה גרמנית בשם OHROPAX.

http://www.amazon.com/Ohropax-Wax-Ear-Plugs-plugs/dp/B0006NXBVQ

קונה בבית מרקחת בארץ קופסה עם 6 זוגות ב 32 שקלים. כל זוג משמש אותי כשבועיים+-

אוטמות טוב רעשים מהרחוב ומהבית. בכי של תינוק כן שומעים דרכן.

משתמש בהם כבר 3-4 שנים.

חיסרון באטמים שהם ממכרים. אם פעם השתמשתי בהם רק כדי לישון ביום (כשעבדתי לילות) אז כיום אני משתמש בהם תמיד. בלעדיהם לוקח יותר זמן להירדם.

[h=1][/h]

פורסם

מרטינס,

אתה בהחלט צודק לגבי מכורים שמעלים מינון,

אני כבר שנים נוטל 5 מ''ג וברור שלפני שינה.

לא מעלה מינונים,וכפי שכתבתי זה מינון אפסי

ויותר פסיכולוגי.

פורסם

יוסי שלום,

אפקט השינה של זולפידם הוא כימי, אחרת לא הייתה הגבלת מינון, ולא היה צורך במרשם רופא.

אני שמח לשמוע שזה עוזר לך. לפות"ש הייתי ממליץ להתייעץ עם רופא לפני נטילה [ובכל מקרה צריך מרשם].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין לי בעה לישון עם רעש יש לי קטע אחר. סדר התהפכות אחרת אני פשוט לא מצליח לישון. זה מתחיל בכמה דקות בודדות על הגב,על הבטן,ואז על הצד אחד כל הלילה. ובכלל,אני אוהב לישון על הבטן.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לא טוב בשביל האוזניים שלך, המון חיידקים מצטברים באוזן עלול לגרום לדלקות חריפות או דברים יותר גרועים, אול יש אטמים מיוחדים אנטיבקטריאלים.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...