Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש.

אטמים של 3M שהוזמנו מאיביי.

בגלל שאני מתעורר מכל רעש קטן וטרם הוצאתי לפועל את התוכנית לחיסול חלק מהשכנים:mad:

פורסם

הייתי ישן עם אטמים בקו, כשאנשים היו נכנסים ויוצאים מהמכולה כל היום וכל הלילה (כשתופסים משימות).

אטמי m3 מאיביי עשו את העבודה.

הבעיה, שהתרגלתי לזה ואח''כ היה קשה להיגמל, כל דבר היה מפריע להרדם.

פורסם (נערך)

ברגע שאתה חוסם את האויר מהאוזן ישנה עליה במספר החיידקים של סביבות ה-200%. לא משפיע על כולם אבל ישנם אנשים שדלקות אוזניים מופיעות אצלם בקלות.

עריכה אחרונה על ידי Uzi4u2
8)
פורסם

אטמים ואזניות in ear יצרו אצלי בעיות מהסוג שהוזכר.

אני משתמש באזניות over ear ומזרים משהו שנקרא Brownian noise. זה דבר שפשוט מציל.

סתם זורק פה מילה בנושא קרוב, אני ישן 20 שנה על כריות קליפות כוסמת, ומברך את היום היפה הזה שבו התפתתי והזמנתי אחת מערוץ הקניות. עד היום אני מחשיב אותה לקנייה הטובה ביותר שעשיתי בחיי.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
אטמים ואזניות in ear יצרו אצלי בעיות מהסוג שהוזכר.

אני משתמש באזניות over ear ומזרים משהו שנקרא Brownian noise. זה דבר שפשוט מציל.

סתם זורק פה מילה בנושא קרוב, אני ישן 20 שנה על כריות קליפות כוסמת, ומברך את היום היפה הזה שבו התפתתי והזמנתי אחת מערוץ הקניות. עד היום אני מחשיב אותה לקנייה הטובה ביותר שעשיתי בחיי.

Lol!

בהתחלה עשיתי חיפוש על brown noise במקום בראוניאן,

בהחלט לא משהו שהייתי רוצה לשמוע כשאני מנסה לישון :-)

פורסם (נערך)

בדיוק ראיתי סרטון על אמריקאי שחי בקראוון ממונע. הוא ישן עם פקקי אזניים כחולים ספוגיים כאלה. ואחרי השימוש היה משחק איתם עם החתול שלו עד שיום אחד החתול בלע אחד מהם ונגרם לו סתימת קיבה שנפתרה רק בניתוח. אם אני אמצא את הסרטון אני אצרף אותו

אני לא משתמש בפקקים אבל משתמש מידי פעם ברעש לבן של מאוורר מהאתר הזה :

Free white noise player so you can sleep or relax - WhiteNoisePlayer.com

עוזר מאד לסכך רעשים

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

הרעש הלבן בהחלט מעניין.

יש לי אחד כזה מעל הראש והוא עובד "ומרעיש" בקיץ-אביב-סתיו.

עם הגיל (36 :() הצורך שלי בשקט מוחלט כדי להרדם רק גובר.

אני כבר לא יכול להאשים את השכנים כי יש גבול כה פעמים אפשר להעיר להם (אפילו שהם בני 20 וחיים יותר בלילה).

זה יותר באשמת האקוסטיקה הדפוקה של הבניין, בכל זה בן 40+.

מעבר לאטמי ספוג הצהובים/כחולים יש משהו יותר נוח שיכול לשבת באוזן ולא במחיר של מאות שקלים?

אגב, עשיתי הלילה ניסיון עם אטמים צהובים שבמקרה יש לי, בשביל ההרדמות והספתח של השינה זה נתן

מענה לא רע. הבעיה היא שזה מרגיש לא יציב ומקובע מספיק באוזן.

דווקא בצבא/מילואים אף פעם לא היה אכפת לי. כשיש לך 5 שעות או פחות לישון

אתה לא מפספס דקה - ימות העולם.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

היתה לי כרית כוסמת כזו ואחרי פעם אחת שהנחתי את הראש עליה ושמעתי את הרעש שהיא מוציאה אז אמרתי כוסאמק והורשתי אותה לכלב.

אגב אינני זקוק לאטמים בשינה, אבל מי שלידי כן, לפעמים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לישון עם אטמים? לא נשמע בריא במיוחד

למזלי אין לי צורך בשום אמצעי,מה שנקרא שם ראש ו20שניות לאחר מכן - נרדם כמו מת

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רק אני בדיוק ההפך? לפני שנרדם מפעיל את הטלויזיה ושם אותה על ווליום נמוך על איזה ערוץ סרטים, מקשיב לדיבורים מהסרט ואחרי זמן קצר נרדם.

יש לי טלויזיה עם חיישן שמתכבה לבד עם אין מולה תנועה איזה 20 דקות אז זה טוב לי בזמן הזה אני כבר נרדם, לפעמים אני מתעורר משום מה באמצע הלילה אז אני מפעיל שוב את הטלויזיה על ערוץ סרטים והצלילים עוזרים לי להרדם מיד.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...