Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברלינגו 00' דיזל לא טורבו. קניתי תושבות של בילשטיין תוצרת גרמנייה, כי נמאס לי מהתושבות התחליפיות שמתפרקות לי שוב בגומי. אלו עלו לי בערך 150 לשתיהם כולל המשלוח. יחד עם חלקים אחרים.

התמונה הפחות ברורה צילמתי את החלק על האוטו. התמונה הברורה היא של החלק שאותו מחליפים.

יש לי ספייר של חלק המתכת שמקשר. בחלק הזה יש תושבת קטנה מאחורה שאותה גזרתי, והצלחתי להכניס את החדשה.

מקדימה (צד שמאל בתמונה) החלק מתחבר אל תושבת שנכנסת את מסגרת בתחתית המנוע. המכונאי שדיברתי איתו אמר שזה קל אם המסגרת של הגומי החדש הוא מפלסטיק, אבל של בילשטיין זה כמו המקורי, ממתכת, והוא אומר שבלי ליפט יהיה קשה לעבוד עם פטיש חזק מספיק בשביל להרכיב את זה.

איך אתם ממליצים לעשות את זה, חוץ מהאפשרות של ליסוע אל מוסך שיש לו ליפט. להוציא זה לא בעיה כי אפשר לגזור אותו עם מסורית, כמו שעשיתי לתושבת הקטנה.

Engine mounting.JPG

of gengine mounting.JPG

פורסם

מניסיון, לא לעשות עם פטיש!!

יש לפרק צירייה, להוציא את כל התושבת ועם שולחן "PRESS" להחליף.

שעה עבודה (אצלי בפיגו למשל)

פורסם

פיג'ו וסיטרואן זה תאומים סיאמיים..

תודה, רק לא הבנתי מה זה "כל התושבות", ומה זה שלחן PRESS, כי אם זה כדבר הזה שלוחצים בו דברים להחזיקם על שלחן עבודה, אז יש לי כזה שאני יכול להביא מהשלחן וללחוץ אותו במקום שלו על המנוע. אבל אני מניח שזה לא מה שמדובר. האם מדובר בPRESS הידראולי??

פורסם

press במקרה הזה יכול להיות הדראולי או מכאני (הברגה). העיקר שיהיו מתאמים במידות הנכונות על מנת לשים את התושבת במקומה מבלי לגרום נזק.

אני גם ממליץ לא לתת למר ישראלי לעבוד פה עם פטיש.

אם התושבת תקבל עיוות בזמן ההתקנה לא תשיג את התוצאה הרצויה מההחלפה.

ניתן לזרוק את התושבת לפריזר לכמה שעות, זה יקל על ההתקנה משמעותית.

אם בנוסף ניתן לפרק את המסגרת ולחמם בתנור אז לדעתי התושבת תחליק למקומה ללא שום כלים.

יום טוב גם לך

פורסם

נסה את השיטה של חימום וקירור חלקים נגדיים. בתעופה זה עובד מעולה.

אגב, תושבת מעולה קנית! רכשתי סט של תושבות של אותה החברה לפיג'ו 106.

אפשר להגיד שאחרי הרכבה אין רעידות כלל וההרגשה היא כמו מקורי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הרעיון של חימום וקירור נשמע כל כך טוב,

בפרט שיש לי מכשיר ייעודי של אוויר חם למטרות כאלה, שבו אוכל להשתמש. את התושבת אני שם במקפיא לבינתיים, בתיבת קלקר קטנה יחד עם דברים שיעזרו לו להישאר קר, כך שיהיה מוכן לביצוע הפיתרון הזה!

ותודה רבה על התגובות שנכתבו.

• תוכן חדש...