Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר לרכב FOCAL R4280

סאב rockford P1

קומפוננטים קדמיים Hertz DSK165.3

הרכב שלי הוא פיאט פונטו איבו 2011 מייסטייל עם הפאנל המקורי

פורסם

קודם כל חסר לי סאונד מאחורה ובכלל יש חוסר בצלילים

מעבר לכך מרגיש שהסאונד טיפה FLAT ויש מעט חרחורים בוויליום גבוה

פורסם
הדיון הזה עקר מבלי שתציין מה חסר לך בסאונד ומבלי לציין תקציב לשידרוג המבוקש.

:roll:

חסר סאונד מאחורה - אז תוסיף רמקולים.

חוסר בצלילים - איזה? גבוהים, מיד, נמוכים?

חרחורים - אולי כיוון לא נכון של המגבר ואולי עיוותים מצד הר"ד וההמלצה להחליף מכשיר ראש במקומה (גם לגבי יכולות כיוון לסאונד).

פורסם

לא מבין בזה כל כך בכללי נשמע פלאט flat שטוח חסר עומק

ואני חושב כרגע לשים רמקולים מאחורה מתלבט עם לקחת קומפוננט/קוקאסיאלים/6X9

פורסם

תקרא את חוקי הפורום. מה זה נראלי?

לא נועל את השרשור כי הנושא כבר מתגלגל וותיקי פורום כבר מכווינים אותך הלאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה אחי

לא רשמתי נראלי

רשמתי שאני לא מבין בזה כל כך והכוונה הייתה כששאלו אותי לגבי סוגי הצלילים מיד גבוהים נמוכים

מה שכן רשמתי שאני רוצה להוסיף רמקולים מאחורה ואני מתלבט מה לקחת או קומפוננטים כמו שיש לי כבר קדימה או קוקאסילים או לשים 6X9 שלגביהם יש לי התלבטות בגלל שכבר יש לי סאב ואני חושב איך יתפקדו ביחד

פורסם
לא רשמתי נראלי

נראלי 10 אינץ' וכן

:roll:

אלוהי הפורום האדירים - מה התקציב שלך?!

בסוף אני אהיה זה שיקבל התראה בגלל גודל הפונט. דאבל :roll:

אם כל מה שחסר לך זה קצת סאונד מאחור, עדיף במצבך לרכוש קואקסלים או קומפוננט, אם היד משגת, בגודל סטנדרטי (6.5/5.25).

אם אתה מרוצה מיכולות הרמקולים הקדמיים שלך (ונראה שאתה לא), רכוש סט בעל אופי צליל דומה. והכי פשוט מאותה חברה וסדרה.

פורסם

סביב ה600-800 ש"ח כרגע מותקנים לי מאחורה 6.5 מקוריים של הרכב

וכן האמת שלא כל כך מרוצה מההרץ הקדמיים לא יודע אם זה בגלל שכרגע יש לי HU מקורי באוטו והתקנת HU חדש יפתור את הבעיה או שזה הקומפוננטים הקדמיים עצמם שפשוט לא מספקים אותי

• תוכן חדש...