Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פריסת נק' חשמל בדירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע. נזכרתי במשהו חדוב, שלא קשור לחשמל. זה שבמרפסת יש גז למנגל זה על הכיפאק, אבל אפשר להסתדר יופי עם בלון. אבל נקודת גז ליד מרכזת מים דירתית יתן לך אפשרות להתקין חימום גז. זה, לדעתי, יותר חשוב מנקודת חשמל פה ושם. כדאי לדאוג שתהיה נקודת גז ליד מרכזת מים.

פורסם
רגע. נזכרתי במשהו חדוב, שלא קשור לחשמל. זה שבמרפסת יש גז למנגל זה על הכיפאק, אבל אפשר להסתדר יופי עם בלון. אבל נקודת גז ליד מרכזת מים דירתית יתן לך אפשרות להתקין חימום גז. זה, לדעתי, יותר חשוב מנקודת חשמל פה ושם. כדאי לדאוג שתהיה נקודת גז ליד מרכזת מים.

קיים בדירה,הקבלן נותן ליד הדוד.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
גם דוד שמש, גם חשמל, גם גז?

ראבאק, כמה אתם מתקלחים???????

:-)

הבניין בן16 קומות,אין בבניין דוד שמש עם קולטים אלה רק דוד חשמלי, זאת הסיבה לנקודת הגז, לאפשר אופצייה לחימום מים בגז

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לגבי כמות נקודות חשמל, במקרה שלי(דירת 4 חדרים) הקבלן נתן 80 נקודות חשמל כאשר הוא מאפשר לי לבחור באופן חופשי היכן למקם אותן. בגלל איזו טעות שהוא עשה, הצלחתי להוציא 10 נק' נוספות. בשורה התחתונה ניצלתי את כולן. אצלי גם סללתי הכנה לאזעקה מעבר לנק' הרשת.

יש לי קובץ אקסל שמאגד את כל נקודות החשמל שבחרתי, אם תרצה אשלח לך. בגדול בכל הבית יש 34 שקעים, 20 נק' מאור, 9נק' רשת, 4 נק' טלויזיה, מזגן תלת-פאזי(3 נק'), אזעקה 11 נק' ו4נק' לתריסים חשמליים. בנוסף יש את הדוד חשמל, אינטרקום, פעמון וגם מפסק של חדר תאורת חדר מדרגות מסתבר.

• תוכן חדש...