Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני פשוט לא יודעת לחפש אבל לא מצליחה למצא שירשורים העוסקי בהמלצות על סדנאות דיטיילינג.

הרכש החדש אמור להגיע בקרוב ואני רוצה לקחת לאיטום מיד. כיוון שאין לי נסיון אני לא מעוניינת לעשות את העבודה לבד.

אשמח להמלצות!

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

לרוב ממליצים כאן בעקרון על סדנאות כמו של אלטר ALT מפתח תקווה / נס דיטייל מנס ציונה, ו VIX, הבנתי שהם מומחים ביותר.

בתכנון שלי ללכת לאחד מהם בקרוב, כולם ברמה גבוהה ביותר

Opel Adam S 2017

פורסם

אני דווקא יכול להמליץ לך על משהו שונה. ללכת לכוון PPF. סדרה 1 תעלה לך בסביבות 8-10K מול ציפוי ננו שיעלה לך 2-3K, אבל בהתחשב בעובדה שזה פעם אחת ולתמיד - זה יכול להיות משתלם.

אני גם אמור לקבל את הרכש החדש ובטוח שלפחות בדלתות אני אעשה PPF, כדי למנוע דפיקות של פתיחת דלתות.

אם את פוחדת מפעולה אברזיבית של מלח ים, נראה לי שזה הכיוון.

פורסם

רעיון מעניין. האמת שחשבתי על זה אבל הבנתי שהציפוי מצהיב אחרי תקופה מסויימת.

יש המלצות למקום שמבצע באיכות מעולה?

מדובר על שני רכבים. סדרה אחת ורודסטר.

פורסם

אם יורשה לי לשאול,

באיזה גרסה בחרת בסוף? (סדרה 1?).

המקומות שאוזכרו לעיל - מצויינים. במי תבחרי? תלוי בהתרשמות שלך. כך או כך, המחשבה שלך נכונה - להגן על הרכב מהרגע הראשון (ואפילו לבקש שלא ישטפו טרם המסירה, שישאירו את הניילונים על הפאנלים)

M-TECH E46

פורסם

אויי לא! זה עבר לי בראש אבל הרגעתי את עצמי שלא להיות פנאטית... עכשיו צריכה להתקשר לסוכנות לאיים שלא ישטפו!

איפה עושים ppf?

פורסם

PPF עושים אצל פיליפ בסאנפילם (יקר, אבל הוא היה הראשון בארץ)

אצל רומן מסאנטק ( גם לא זול, אבל הוא הציג עבודות מטריפות באוטומוטור)

אצל דימה מאמנות הציפוי (יקר, אבל הוא עושה עבודה מעולה)

באודיבה ארט (לא מכיר אותם)

וגם במקומות אחרים.

אני עשיתי חלק הקדמי וציפוי פנימי שקוף נגד חום אצל דימה ואני מרוצה. מצד שני אני מכיר אותו הרבה שנים עוד מתקופה שהיה צעיר ורזה וחילטר אצל לקוחות בבתים. יש לי סנטימנט.

• תוכן חדש...