Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מארה"ב ולקראת נסיעות נוספות.

במקום היותי בארה"ב (יוסטון/טקסס) אין אפשרות להסתדר בלי GPS.

נזכרתי שקניתי בארץ לפני כמה שנים מכשיר של QUE דגם NQ503 ועליו תוכנת IGO עם מפות ישראל ואירופה.

אני רוצה להפעיל המכשיר כ-GPS עם מפות יוסטון/טקסס ארה"ב..

כשביררתי ב-IGO בארץ הבנתי מהם שמעבר לעובדה שמחירי המפות שלהם מאוד גבוהים, אין להם את מפות יוסטון/טקסס בארה"ב בין בקניית המפות (300 ש"ח) ובין בהשכרתם (100 ש"ח לחודש) .

איך ממשיכים בכל זאת ומגיעים למצב שיהיו לי את מפות ארה"ב (בדגש על יוסטון) על המכשיר? צריך לפרוץ את המכשיר ?(איך עושים את זה?)

להוריד מפות של ארה"ב ולהתקין אותם על המכשיר? (ומאיפה מורידים? ואיך מתקינים?)

כל עזרה תתקבל בברכה.

יוסי

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יותר קל להתקין על הסמארטפון אפליקצייה GOOGLE MAPS ולהוריד את המפות הרלוונטיות של האיזור שאתה הולך לשהוות בו?

או אם יש חיבור אינטרנט, להשתמש בGOOGLE MAPS און ליין.

כמו כן בתלות איזה מכשיר יש לך, יש תוכנות ניווט אלקרנטיביות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמובן שאתה יכול להוריד תוכנה פירטית עם מפות פרוצות של igo, אבל גם יש אפשרויות חוקיות בחינם כמו osmand שניתן להתקין על הסלולר.

פורסם
לא יותר קל להתקין על הסמארטפון אפליקצייה GOOGLE MAPS ולהוריד את המפות הרלוונטיות של האיזור שאתה הולך לשהוות בו?

או אם יש חיבור אינטרנט, להשתמש בGOOGLE MAPS און ליין.

כמו כן בתלות איזה מכשיר יש לך, יש תוכנות ניווט אלקרנטיביות.

מפות גוגל נפלאות כשיש חיבור אינטרנט.....מצאתי שביוסטון בחלקים נרחבים פשוט אין קליטה...

כשהתנסיתי בשימוש מקביל של מפות גוגל בסלולארי ו-GPS מקומי....אין בכלל מה להשוות. ה-GPS לוקח בהליכה. הרבה יותר מדוייק והרבה יותר מהיר.

פורסם
כמובן שאתה יכול להוריד תוכנה פירטית עם מפות פרוצות של igo, אבל גם יש אפשרויות חוקיות בחינם כמו osmand שניתן להתקין על הסלולר.

זאת בדיוק בקשתי. מאיפה מורידים תוכנה פירטית עם מפות פרוצות? האם לשם כך צריך לפרוץ קודם את המכשיר?

ולא. אני לא רוצה על הסלולרי... אני רוצה על המכשיר ניווט.

פורסם

אני מרגיש לא בסדר לתת קישור ספציפי לזה.

אבל אני רק יכול להגיד שזה נמצא ממש קרוב ושאם תריץ חיפוש מהיר תמצא את זה.

פורסם
מפות גוגל נפלאות כשיש חיבור אינטרנט.....

ובנוסף מפות גוגל נפלאות כאשר אין חיבור לאינטרנט, הרי כתבתי שאפשר להוריד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הפתרון נמצא בשרשור "התקנת תוכנת ניווט על מכשיר ייעודי".

בפוסט #117 יש שאלה לגבי מכשיר QUE, לא הדגם שלך, אבל אני לא חושב שיש שוני ביניהם.

בפוסט #118 כתבתי איך ניתן להתקין תוכנה חלופית על המכשיר. המשך התכתובת בפוסטים #120-#126.

בפוסט #127 יש גירסה של Igo 8.3.5 לצורך ההתקנה. הוראות התקנה בפוסט #1.

מפת טקסס תמצא בשרשור המפות. מעתיקים את המפה (fbl) למחיצה content/map (יש שם כבר מפת ישראל. ניתן למצוא מפה עדכנית בפוסט #448). קובץ נקודות עניין (poi) מעבירים למחיצה content/poi.

בהצלחה ונסיעה טובה.

פורסם (נערך)

האפליקציה לא בחנות האפליקציות....אנסה להשמיש את ה-ג'יפי אס בטרם אנסה להוריד את האפליקציה.

תודה בכל מקרה.

עריכה אחרונה על ידי יוסי ברצ בי
פורסם

בשנה שעברה נסעתי ליוסטון. קניתי כרטיס סים של t-mobile בחמישים דולר(תקף לחודש ימים) ועשיתי שימוש יעיל בהחלט בווייז.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
האפליקציה לא בחנות האפליקציות....אנסה להשמיש את ה-ג'יפי אס בטרם אנסה להוריד את האפליקציה.

תודה בכל מקרה.

האפליקציה לא בחנות.

אתה מוריד אותה מהאתר ומתקין ידנית בטלפון

אייל

פורסם

תרכוש חבילת גלישה ותשתמש בWAZE.

לגבי מה שרצית לעשות - אפשרי. הבנתי שנגשים לחברה בהרצליה והם מתקינים לך מפות במכשיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...