Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה פנסי ערפל יש בסניק 2?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מדליק אורות ערפל אחוריים (אל דאגה - רק לבדיקה, אני לא נוסע ככה) נדלקת מנורה בצד שמאל (כשעומדים מאחורי הרכב ומסתכלים עליו), המנורה התחתונה ביותר ב cluster, אבל בצד ימין לא נדלק כלום. הנורות בשני הצדדים נבדקו, והוחלפו למרות שנראו תקינות, והמצב זהה. אני תוהה אם יש לי נתק איפשהו בצד ימין, או שאמור להיות רק אור ערפל אחד והימני הוא רק "הכנה" לרכבים עם הגה בצד השני, או משהו דומה.

מי רץ לסניק שלו ובודק?

:-)

פורסם

בצד השני, סביר להניח, יש אור רברס.

* לפי התקינה המותרת, אם יש אור ערפל אחורי אחד יהיה בצד הנהג. אם היחיד דולק בצד השני, כנראה בכל זאת שיש עוד אחד שרוף... לפעמים אפשר לזהות לפי חיפוי הפלסטיק (אדום בצד אחד לבן בצד שני) לפעמים הם זהים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
בצד השני, סביר להניח, יש אור רברס.

Give me some credit... בסניק אור הרוורס הוא נפרד.

יש בכל יחידה (ימין ושמאל) אור דרך/ברקס, אור רוורס, איתות, ואור ערפל - או לפחות מקום לנורה כזו. אם אכן יתברר שגם בסניקים אחרים עובד רק האור השמאלי, המסקנה ההגיונית היחידה תהיה שיחידות התאורה זהות ברכבים אירופאיים ואנגלים, ושרק החיווט לפנסים שונה.

צד שמאל - פנס ערפל עובד:

L.jpg

צד ימין - פנס ערפל לא עובד:

R.jpg

פורסם

תשמע, לא מכיר סניק ולא אותך ויש מכוניות שבהן אכן צד אחד ערפל צד רברס.. אז אכן התקמצנתי על קרדיט, מצטער.

בכל מקרה אכן מקובל שיש הכנה לערפל בשני הצדדים כי למשל באנגליה, נורת הערפל תהיה בצד ימין - אאל"ט התקינה שאור ערפל בצד נהג היא עניין בינלאומי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
צד אחד זה מחזיר אור פשוט.

אתה אומר את זה כי יש לך סניק ובדקת? איכשהו יש לי תחושה שהתשובה לשתי השאלות היא שלילית... בשני הצדדים הפנסים זהים, לא מחזיר אור ולא נעליים.

איפה חברי בעלי הסניק נעלמו?

פורסם
אתה אומר את זה כי יש לך סניק ובדקת? איכשהו יש לי תחושה שהתשובה לשתי השאלות היא שלילית... בשני הצדדים הפנסים זהים, לא מחזיר אור ולא נעליים.

איפה חברי בעלי הסניק נעלמו?

אכן אין לי, אבל בדיקה קצרה והיית מוצא את זה לבד.

ללא שם.jpg

שים לב לכתוב- "פנס הערפל נמצא בצד הנהג".

עמוד 76 בלינק- http://www.renaultservice.co.il/img/uploads/drivers_books/s.pdf

פורסם

היי, ערב טוב.

ברנו סניק: מקדימה יש 2 נורות ערפל.

מאחורה, יש נורת ערפל אחת ובודדה.

מר' Fazer

אני מקנא בך כל כך, יש לך אוטו פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!!, אני מ-ק-נ-א.

איזה שנה הרכב שלך?, אני רואה שהוא אמור לפני 2006, לפי תצורת האורות האחוריים.

מנוע 2.0 או 1.6?, עם קונסולה מרכזית או בלי?, מזגן בקרת אקלים או ברז?.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

סניק 2005, מנוע 2000, עם כל המשחקים אבל עם משענת יד מתרוממת ולא עם הקונסולה הזזה

ב 2006, אגב, לא שינו כלום באורות האחוריים - השינוי היה בדגמי 2008 החל ממתיחת הפנים של הסניק 2.

פורסם

מ-2006 שינו המראה של האורות מאחורה וגם מקדימה.

ב-2006 ומטה, האורות הם כמו שתי ריבועים, עם קו באמצע, בין האור הגבוה לאור הדרך.

מ-2006 ומעלה, התצורה החיצונית אותה דבר, אבל בצד ימין של הפנס, יש עיגול.

ב-2006 ומטה, האור מאחורה הוא בצורה של אדום, לבן ואדום, כל הפנס לרוחב.

ד"א, יש תצורה של פנס לבן ופנס ורוד.

מ-2006 ומעלה, הצבע האדום שולט ופנסי הרוורס צומצם גודלים לריבוע קטן.

מעבר לכך, אין הבדל בתצורה החיצונים של הרכבים, בין העדכונים.

בתוך הרכב עצמו, לא זכור לי אם יש שינוי קוסמטי כלשהו, אם בכלל.

ההבדל הנוסף, הוא בשוני של הג'אנטים.

וכמובן שבתוספת של ESP.

ואם אני לא טועה, יש הבדל בגודל של הכרטיס להתנעה - על זה לא סגור.

אוטו מקסים, פשוט מקסים, מקסים, מקסים.

אני לא סגור, אם זו הרנו הכי טובה שהיתה לי.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אתה צודק מבחינת שנות ייצור, אבל שים לב שלפחות בארץ רכבים שיוצרו ב 2006 (מתיחת הפנים הוצגה במחצית 2006) נמכרו כשנת 2007. מתיחת הפנים כללה, מלבד פנסים בעיצוב חדש, גם גריל מעט שונה, וככה"נ גם פגוש קדמי מעוצב טיפה אחרת.

מעבר לזה, כמו שכתבתי מזמן, גם בדגמים הראשונים (לפני מתיחת הפנים), יש למעשה שני "דורות" שנבדלים אחד מהשני בפרטים קטנים - 2003-2004, ו 2005-2006, וישרים שונים, בדגמים המוקדמים ESP היה אופציונאלי, במאוחרים הוא (לפחות לפי התחקיר שעשיתי) כבר הגיע - לפחות בארץ - כסטאנדרט (וכמובן גם בדגמים המתוחים), שטויות.

פורסם

אם זכרוני אינו מטעני, את החידוש הקוסמטי הגיע לארץ בדגמי 2007 ומעלה.

בנוגע ל-ESP, בדגמי 2005 הוא הוצע כתוספת, אני למשל בחרתי דגם ללא תוספת ESP.

ב-2006 (אם לא טועה כרגיל), ה-ESP נהפך תוספת בטיחותית בכל הרכבים בארץ, דרישה של משרד התחבורה.

איזה הבדל יש לך בוישרים בין 2003 ול-2005?.

מעבר לכך, ברור שיש את ההבדל הרגיל בין 1.6 ל-2.0 ול-2 רמות גימור במנוע ה-2 ליטר.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

כל הסניק 2007 שאני מכיר הם מהדגם שלפני מתיחת הפנים, אבל אני מודה שאני לא יודע מתי בדיוק הגיעה מתיחת הפנים לארץ.

בין דגמי 2003 לדגמי 2005 יש הבדל בחיבור הזרוע למגב, במוקדמים יותר יש חיבור עגול, ובמאוחרים יותר יש חיבור ישר.

אני לא מכיר שתי רמות גימור ב 2.0, כל הרכבים שראיתי לפני שקניתי את שלי היו זהים - מלבד הקונסולה המרכזית - וכללו בקרת אקלים, בקרת שיוט ושאר פיצ'פקס. חלק (כמו אצלי) הגיעו בלי הרדיו המקורי והשליטה מההגה, שאני הוספתי מאוחר יותר, וחלק הגיעו עם. מעבר לזה אני לא מכיר שתי רמות גימור.

• תוכן חדש...