Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

מדובר בגולף SDI-דיזל וצריך את עזרתכם, אלה שמטפלים עצמאית ברכב.

ניסיתי מספר פעמים לבצע החלפת שמן ומסננים עצמאית - ולא הצלחתי לפתוח את בורג קרטר השמן.

השתמשתי במפתח ראצ'ט סנטדרטי, ופשוט הבורג לא הסכים להראות סימני כניעה :(

יש למישהו עצה כיצד להתמודד עם בעיה כזו/ יוכל לסייע רק בפתיחת בורג הקרטר?

סתם מבאס לשלם 150-250 ש"ח +מע"מ לעבודה במוסך כשהבעיה היחידה זה הבורג...

תודה מראש לעוזרים!

דור.

פורסם

תוכל לרכוש ידית כח בעלות של כ 120 שקל בעזרתה ניתן לפתוח את הבורג בקלות. ובנוסף במידה ואין לך בוקסה תואמת תאלץ לרכוש גם אותה בעלות של עוד 15 שקלים בערך.(תלוי במידה)

אם אתה מאזור רחובות תוכל להשיג את הכלים האלו אצנו. ניתן גם לשלוח לכל מקום בארץ בעלות של 40 שקל

פורסם

ערב טוב דור,

אבי צודק תרכוש ידית כח (ממליץ על 60 ס''מ) לא תרגיש וזה יפתח בקלות.

אם אתה מירושלים אשמח להלוות לך את שלי.

טיפ קטן אל תנסה בכח עם ראצ'ט זה יכול לקצר לה את החיים במיוחד אם היא לא איכותית.

רועי

פורסם

לא צריך ידית כח בשביל לפתוח בורג ניקוז שמן, אולי אתה מנסה לפתוח אותו בכיוון ההפוך. זה יכול לקרות כששוכבים מתחת לרכב.

פורסם

לא צריך שום ידית כח לפתיחת בורג ריקון השמן. במידה והבורג נסגר במומנט נכון כול מפתח פתוח או רינג במידה מתאימה מתאים למטרה.

לא פותחים פתיחה ראשונית שום בורג ברכב בעזרת רצ'ט !

איזה כייף לי :)

פורסם

גם מפתח רינג אמור לפתוח כזה בורג

באמת תוודא את כוון הפתיחה שם את הראצט טוב על הבורג ותן מכה על הידית לכוון פתיחה

זה כול הסוד ברגים פותחים במכה וסוגרים בסחיטה

פורסם

אבל לפעמיים אין מנוס מידית כח, לדוגמא:

באקסנט 99 שהייתה לי הייתי צריך להחליף נוזל גיר ידני אני לא יודע מי סגר בפעם האחרונה ועם מה אבל הבורג

לא נפתח, לא משנה עם מה ניסיתי לא נפתח.

בסוף ידית כח פתחה את זה.

רועי

פורסם

לא פותחים פתיחה ראשונית שום בורג ברכב בעזרת רצ'ט !

מרק,

אתה יכול להסביר למה?

יש היום רצ'טים שמדורגים למומנט גבוהה מאוד.

נדמה לי שהזכרת בעבר נוהל צבאי שלא לעבוד בפתיחה ראשונית עם רצ'ט, האם זה לשמור על הכלי?

פורסם
מרק,

נדמה לי שהזכרת בעבר נוהל צבאי שלא לעבוד בפתיחה ראשונית עם רצ'ט, האם זה לשמור על הכלי?

נכון מאוד.

איזה כייף לי :)

פורסם

בשביל לשמור על הבורג אני ממליץ לפתוח עם אימפקט חשמלי.

אם אתה באיזור רחובות אשמח לעזור.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה לעוזרים :)

אז ככה, ראש הבורג לא נהרס בוודאות. כשראיתי שלא מצליח לי - ויתרתי.

לגבי פתיחה באמצעות מפתח פתוח ולא ראצ'ט - מקבל, ניסיתי רק עם ראצ'ט.

רועי עוזרי - המלצת לידית באורך 60 ס"מ? לא בטוח שאצליח להגביה את הרכב בצורה בטוחה לגובה כזה שיאפשר לי קוטר סיבוב של יותר מחצי מטר מבורג הריקון. באמת נדרש כזה אורך? :(

יגאל - תודה על ההצעה! אני כעיקרון נוסע בקו מודיעין - ר"ג, אם לא אסתדר אני אשמח לעבור אצלך.

וסתם לידע כללי, זה תקין שמוסכים סוגרים כ"כ חזק?

פורסם

כשאני מחליף שמן לרכב שאינו הידרופניאומטי, לשם הנוחות אני מטפס על רמפות קטנות. אתה לא צריך לטפס לגובה 60 ס"מ מהרצפה, רק שהכלי יכנס בזווית כמעט מקבילה לקרקע.

משתמשים בידית הארוכה רק לפתיחה ראשונית כמובן.

• תוכן חדש...