Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה] קניית NUC של Intel לשימוש כ-HTPC, עד 2500 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להרכיב מחשב HTPC להורים שלי.

טוב, לא ממש מדובר בהרכבת מחשב מאפס, אלא קניית "קיט" של NUC, שלו צריך להוסיף עוד כמה רכיבים.

המחשב מיועד לשימוש פשוט - צפייה בסרטים, youtube, פייסבוק ואתרים נוספים.

הצלחתי ליצור מפרט שלדעתי יהיה מעל ומעבר בפחות מ-2000 ש"ח ב-KSP באילת.

בחרתי בכוונה כונן של 128GB ולא יותר כי המטרה היא להזרים סרטים ברשת (wifi) ממחשב אחר ששימש למטרה זאת עבור הזרמת מדיה ל-Boxee box.

אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט שבחרתי, וגם על NUC בפרט.

מה הייתם משנים? משדרגים? משנמכים? השאיפה היא להשאר בתקציב הזה, אבל יש גמישות מסויימת.

בנוסף, האם לא שכחתי כלום? למשל, כבל mSata לכונן, מגיע איתו?

תודה מראש למגיבים :)

10688266_10152919915822682_3363369834826601407_o.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראית חבילה נחמדה.

mSata לא דורש כבל. הכונן מתחבר ישירות ללוח האם לתוך תושבת ומקובע ע"י בורג שמגיע עם המחשב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

שים לב שאתה צריך לקנות לבד את הדונגל לWIFI

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

תודה על התגובה הזריזה.

מצטער שאני קצת מסיט את הנושא המקורי, חבר הסב את תשומת ליבי לחברה בשם Zotac המייצרת גם מחשבי HTPC.

על הנייר נראה שאוכל לקבל מפרט טוב בהרבה במחיר נמוך יותר.

מישהו מכיר את החברה הזו ויכול לתת חוות דעת? האם יש משהו שצריך להזהר ממנו?

אולי הוא מרעיש מדי? או מתחמם יתר על המידה?

או שפשוט ההבדל במחיר נובע בגלל המיתוג?

פורסם

לא משתלם במחיר הזה . המחשב מגיע ללא כונן SSD\HD זיכרונות או כרטיס רשת אל חוטי.

אם תרצה אפשר להרכיב מחשב קומפלט במחיר דומה הרבה יותר מהדוגמה שיש כאן.

פורסם

שימו לב למפרט בהודעה הראשונה - המחיר כולל כבר את הדברים החסרים (דונגל wifi, SSD וכו'...) והם מופיעים במלבן בתחתית הרשימה.

Sergo,

ההורים שלי לא אנשי טכנולוגיה.

הם רגילים ל-win 7, וככה יהיה קל להם לעבוד גם בסלון.

אני מסכים שלצרכי streaming בלבד, סטרימר הוא הפיתרון המשתלם, אבל עבורם כנראה שעדיף לקחת מחשב שיריץ windows

פורסם

זה היה בדיוק המקרה עם ההורים שלי - גם חשבתי שהמעבר ממערכת ההפעלה חלונות לאנדרואיד תיהיה להם קשה.

הם התרגלו לאנדרואיד אחרי תרגול של כמה ימים.

בסופו של דבר שמתי להם את האפליקציות (יוטיוב, דפדפן וכו) שהם משתמשים בהן על ה"דסקטופ" ומשם זה עניין של לחיצה אחת על העכבר.

כמובן שאת ההגדרות אני סידרתי בהתחלה, כך שהם לא צריכים להתעסק עם זה. רק להעביר את הטלוויזיה לכניסת ה HDMI המתאימה וזהו.

פורסם

מה רע להמשיך להשתמש ב BOXEEBOX? קניתי כזה יד שניה מחבר, אחלה דבר וחזק לעומת כל האנדרוידים, לא הוצאה מיותרת? (אלא אם אתה משאיר אותו לעצמך)

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

Sergo,

לשניהם יש סמארטפונים עם אנדרואיד, ואני מניח שלא תהיה להם בעיה להבין איך לעבוד עם זה.

אבל עדיין יותר קל להם לעבוד עם Win מאשר עם אנדרואיד, ולכן ככה הם מעדיפים.

בנוסף, כאשר ירצו לשדרג בעוד כמה שנים, אני בטוח שעדיין נמצא לו שימוש, בעוד שעם Android TV box לא בטוח שיהיה שימושי (בהשוואה לאלטרנטיבות העתידיות).

הגישה שלי כעת היא שמכשירי אנדרואיד מתפתחים בקצב מהיר, ומשנה לשנה אתה מפגר בטכנולגיה בפער עצום.

בדומה למה שהיה בסוף שנות ה-90 עם ה-PC. אני זוכר שהיה לי פנטיום 166 הכי מהיר בזמנו, ותוך שנה הוא היה כבר גרוטאה. שנתיים לאחר מכן כבר נמכרו מחשבי 1GHZ. רק בשנים האחרונות הקצב הואט ומחשבים נשארים רלוונטים לאורך הרבה יותר זמן.

ליאב,

ה-Boxee מאוד מוגבל מבחינת היכולות, וגם לא חסרים לו באגים (אין כבר תמיכה ושדרוגים יותר לצערי).

רציתי פעם אחת להראות תמונות מהפייסבוק, וזה היה סיוט.

youtube יחסית עובד בסדר, אבל לפעמים האפליקציה פשוט נתקעת, או לחילופין לא ניתן להציג את הוידאו כי הוא מוגדר להצגה בדסקטופים בלבד.

הוא גם חלש יחסית - למשל, אם תלך לאתרי תוכן כמו hot או mako, הוא בקושי יסחוב את הוידאו, בגלל שהוא מריץ אותו דרך הדפדפן שממש מעמיס עליו.

ושלא נדבר על הסיוט בעבודה עם הדפדפן המובנה...

בקיצור, להזרמת סרטים מהמחשב, youtube ועוד כמה אפליקציות פנימיות זה אחלה. מעבר לזה, קשה לעשות איתו עוד דברים...

עריכה אחרונה על ידי liav.h
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קופסת אנדרויד קטנה וחביבה, Neo X7, מהירה, מלאה בכל אפליקציה שתרצה, באה עם XBMC (יותר קל להורים שלך מוינדוס, בדוק).

עם WIFI מצוין, קטנה לאחסון (עשירית מהNUC), יציאת HD, יציאה אופטית וכניסת USB

500-600 ש"ח מאיביי, כמעט חמישית מהמחיר שלך.

• תוכן חדש...