Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יטי 4x4 במודל 2015

MikMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה. באותו סכום אפשר לרכוש s3 שתשאיר לq5 אבק. ואם לא מספיק, לעשות לה את אותו שיפור. אז מה? לא קונים ג׳יפון בשביל מהירות. יש כאלו שהם גם מהירים יחסית, אבל מי שקונה ג׳יפון מהיר יודע שהוא היה יכול להשיג משהו מהיר יותר באותו מחיר.

דרך אגב, גם בx6 של עורך הדין שלי מתקלף כל העור על הדלתות ונראה על הפנים. רכב חדש ואיכות לא משהו בכלל.

פורסם
אולי לא קשור לשירשור, אבל Q5 הוא רכב עם המון בעיות אמינות ועם תא נוסעים באיכות מאוד נמוכה שמתיישן מהר מאוד ומתבלה

הניסיון שלי הוא עם Q5 3.0TD עם מעל 200 אלף ק"מ על שעון שמרגישה כחדשה (הרכב לא בארץ).

פורסם

לחבר לעבודה יש Q5 בדגם 2.0TFSI, בת 4 וכמעט 100K ק״מ (הוא היד הראשונה), ולמעט תלונות על צריכת שמן מסויימת (הוא מוסיף כליטר בין טיפולים), הוא מאד מרוצה, והמכונית שלו נראית במצב חדש.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
כן, מעניין כמו העיתון שתצטרך לקרוא בשעות שתשב במוסך עד שיתקנו את הרכב (אם וכאשר).

חוץ מזה, מי שרוצה רכב מהיר לא קונה יטי וגם לא ג'יפון (בטווח המחירים הזה). יש אלטרנטיבות יותר טובות במחיר של ה1.8 TSI.

נו, אל תדבר שטויות, בחייך. הדבר האחרון שניתן להתלונן עליו הוא עמידות (ואמינות) הרכבים הללו (VAG - בכללי) לשדרוגים כבדים. דוגמאות לכך יש בכמויות, אני לא חושב שצריך להתחיל לתת בפניך דוגמאות. אבל אם בכל זאת תרצה, יש לי כמה דוגמאות קרובות - והן נוסעות באמינות גבוה מאוד.

יטי 1.8TSI היא בסיס משעשע מאוד לשדרוגים. באירופה זה אפילו מאוד נפוץ - קיטי של K04 (והאביזרים הנלווים) וקיטים של GTX2871 ומעלה.

הרי היטי יחסית זולה באירופה (בהשוואה לגולף וכמובן מול טיגואן / Q3), כך שזאת אופציה לא רעה לפרוייקט כזה, למרות שזה סוג של ג'יפון. הנמכה פותרת הכל...

ראיתי פרוייקט של K04 (של APR אם אני לא טועה), יחד עם כל החמוצים מסביב, קויילאוברים (עם הנמכה מטורפת - 65 / 70 מ"מ), סט חישוקים של רוטיפורם (סטייל למבו') - מעל 340 סוסים. לולא ההנמכה הפסיכית והסט חישוקים המאוד בולט, היא יכלה להיות סופר סליפרית - ולא פראיירית במיוחד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל ידידי, לקחת רכב ולשפר אותו זו לא החוכמה במה שאני אומר. אני אומר שבמחיר כזה ניתן לרכוש רכב שייתן יותר ביצועים עם או בלי שיפורים. (עם שיפורים פי אחת כמה וכמה).

ועמידות של dsg 7 לשיפורים לא הייתי בודק על בשרי.

אני טוען בכל אופן שג׳יפון אינו בסיס לשיפורים שיוציא את המקסימום מהירות. יש אנשים שיעדיפו להקריב חלק מהביצועים בשביל זה שזה ג׳יפ/ון.

פורסם

אוראל צודק 110%.ייטי היא הסליפרית אמיתית.זאת שלדה של גולף 5/6 כך שמבחר חלקים ןשיפורים עצום.ניתן לבנות את הרכב פשוט מטורף.ברוסיה יש לא מעט פרוייקטים עם K04.רכב כזה שעולה חדש 160 ותוספת של 40 אלף בשיפורים.אין שום רכב ב200 אלף שירד מ5 שניות ל 100.הנעה כפולה ו DSG6.המראה,נו,אן שלמות.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אתה לא תמצא בסיס שכזה עם הנעה כפולה וגיר dsg6 ב160 אלף.אני מדבר על רכב חדש ולא משומש.ב200 אלף עם כל השיפורים טצה מקבל כ 350 סוסים וסביב 46-47 קג״מ.תן לי דוגמא לפרייבט עם מספרים כאלה? אומנם יש פה איזה 150 קילו מעל גולף/לאון אבל עם הספק כזה זה יורגש ב 170-180 קמ״ש וצפונה.אף אחד מהם לא תצא מהפניה או מהמקום כמו הדבר הזה.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ה1.8 לא עולה 160 אלא לכיוון 180. ואם תיקח גם אוקטביה 1.8 ותשפר אתה תקבל ביצועים טובים יותר. אמנם בלי הנעה כפולה אבל משקל נמוך יותר.

פורסם

אוקטביה באה עם DSG7,היא תחפור עד שלישי,היא לא תצא מהפניה.לא משנה ,אנחנו משדרים דברים שונים.פעם גם אני חשבתי כמוך,היום עם הנעה קדמית חזקה אני כבר בטוח שזה לא מאני אוהב.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
יש כאלה שחושבים שזה בטוח יותר P:

בכל אופן, לייטי אפשרות מעבר במקומות יחסית לא פשוטים, בצורה מאוד נחמדה. ה4X4 עשוי לשפר את זה במעט, אם כי לא רואה סיבה להשקיע מעבר בשביל ה4X4. מה גם, המנועים לא יתנו איזה ביצועים מדהימים. (גם לא ה1.8)

איך אני יכול ליצור איתך קשר בפרטי?

האם תוכל ליצור איתי קשר בהודעות?

פורסם
אתה לא תמצא בסיס שכזה עם הנעה כפולה וגיר dsg6 ב160 אלף.אני מדבר על רכב חדש ולא משומש.ב200 אלף עם כל השיפורים טצה מקבל כ 350 סוסים וסביב 46-47 קג״מ.תן לי דוגמא לפרייבט עם מספרים כאלה? אומנם יש פה איזה 150 קילו מעל גולף/לאון אבל עם הספק כזה זה יורגש ב 170-180 קמ״ש וצפונה.אף אחד מהם לא תצא מהפניה או מהמקום כמו הדבר הזה.

לפחות במקרה של ה-1.2TSI הידנית, פער המשקל בינה לבין אוקטביה דומה היה כ-50 ק"ג.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כי הנעה היא קדמית בלבד ושבלול תינוק.זה כבר לא אטרקטיבי בכלל :wink:

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...