Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר טיפול של החלפת קלאץ בפיאט ושטיפה שמתי לב שהדלת שלי מלאה בשריטות שלא היו שם לפני הכניסה למוסך. המוסך טוען שזה לא הם אני טוען שכן אז לך תוכיח... אז החלטתי שלהשאיר ככה זה לא יילך וקפצתי היום בצהריים ליעקב שייתן לי הצעת מחיר על התיקון.

יעקב היה מאוד נחמד אמר שמקסימום שהוא יכול לעשות זה פוליש וגם זה לא בטוח יוריד את זה כי השריטות עמוקות מעבר ללקה.אבל הוא נתן הצעה שאי אפשר לסרב לה "אם יירד תשלם אם לא יירד לא תשלם" ביקש 300 ש"ח במידה וזה יורד.

התחיל בעבודה עשה את כל הדלת כולל שריטות מאחורי הידית כולל ווקס וכולל אוטום צבע. הרוב ירד נשארו רק כמה דברים שממש קשה לראות אז אני מרוצה. תמונות:

IMG_7615.jpgIMG_7620.jpgIMG_7616.jpgIMG_7622.jpgIMG_7613.jpgIMG_7623.jpg

8)
פורסם

שורה תחתונה התמונה באמצע. הוא המצב לפני, ליד הפס אם תסתכל תראה פסים שחורים קטנים.

התמונה לא מראה עד כמה רע זה היה אני אנסה למצוא תמונה יותר טובה.

8)
פורסם

יעקב באמת אדם משכמו ומעלה, תמיד מוכן לעזור ובהחלט אחד הטובים בתחום הדייטלינג בארץ אם לא הטוב ביותר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

התמונה באמת לא מראה כנראה את מה שהפריע לך בעיין.

לדעתי? בעלות הזו היית יכול להרוויח גם קיט נחמד של חומרים טובים וגם לעשות את זה בעצמך.

אולי המצב גרוע, מהתמונה שאני ראיתי זה לא נראה ככה.

פורסם

אף פעם לא ביצעתי פוליש לאוטו ואני לא חושב שזה משהו שאני רוצה ללמוד אותו על הרכב שלי מבלי שיש ייעוץ מקצועי לידי.

ווקס וניקיון אני יכול לעשות אבל כשזה מגיע לחומרים שעלולים להזיק לצבע אני מעדיף מקצוען.

8)
  • תוכן חדש...