Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בס''ד

אני די נעול על ה6 בגירסת 5 דלתות, נוח להוציא ולהכניס את העגלה של התינוקת וכשאישתי תצטרך לעשות קניות הסף טעינה נמוך ונוח .

אמינות ? יש לדוד שלי כזו מ2003 מהחברה איך שהם שווקו רק בדגם ה4 דלתות לא החליף כלום חוץ מטיפולים שוטפים ומצבר שסיים את תפקידו .

הפורד מפחיד אותי הגיר שהוא בעייתי ולא אמין כל השאר כולל החשמל לא משהו בעייתי ככל הידוע לי

מי שיכול לשפוך אור על נושא הגיר אני אשמח, ולגביי תא המטען איך הוא והאם נוח להכניס ולהוציא ממנו דברים .

בנוסף חשבתי על ניסאן פרימרה שחבר קנה בעצתי לפניי שנתיים ונמכרות הרבה מתחת למחירון והאוטו מדהים .

רק החשש מכיוון שאני מתכוון להחזיק ברכב אם ירצה השם לפחות 4 שנים אני אפסיד על הפרימרה יותר ממה שאני אוריד במעמד קנייה .

וגם האחרונה יוצרה ב2007 אז שלא תהיה לפתע בעיית חלפים גם מרתיע קצת ...

בלי קשר בשתי היפניות קיים שרשרת טיימינג שזה חשוב לי מאד רציתי לדעת אם זה קיים גם בפורד ואם כן האם הוא מצריך החלפה ?

מבחינת "צריחת" הדלק ידוע שלא חסכוניות אבל הפורד תאכל קצת יותר לא משהו קריטי

עד 25 אלף יש משהו שיכול לענות על הדרישות ?

אני כמעט סגור על המאזדה ב20 אלף יש לי מוכר שמחכה שאקח את הרכב אבל הציעו לי פורד 2007 ב17 אלף במצב טוב ...

אז אני מתלבט . מאזדה 6 5 דלתות 2003 155 אלף קילומטר

פורד מונדאו 2007 180 אלף קילומטר

תודה לעונים מראש

עריכה אחרונה על ידי shimon 1987
פורסם

לא הייתי מוטרד מהבעיית חלפים בפרימירה, גם אני מחזיק באחת, האוטו הה מרווח יותר מה 2 שציינת מצד שני בכל הקשור להנאה מנהיגה המאזדה לוקחת אותו, הצירכת דלק עומדת על 1-10, אני גם רציתי מאזדה 6 5 דלתות לפני ,אוטו מעולה!

אני במקומך הייתי הולך על המאזדה, למונדיאו אין שוק, הדגם של 2007 כיום נראה מיושן יותר, או שפשוט תלך על האקזמפלר השמור ביותר שתמצא

פורסם
לא הייתי מוטרד מהבעיית חלפים בפרימירה, גם אני מחזיק באחת, האוטו הה מרווח יותר מה 2 שציינת מצד שני בכל הקשור להנאה מנהיגה המאזדה לוקחת אותו, הצירכת דלק עומדת על 1-10, אני גם רציתי מאזדה 6 5 דלתות לפני ,אוטו מעולה!

אני במקומך הייתי הולך על המאזדה, למונדיאו אין שוק, הדגם של 2007 כיום נראה מיושן יותר, או שפשוט תלך על האקזמפלר השמור ביותר שתמצא

תודה !

פורסם

דעתי האישית המזדה , כמו כן בניסאן פרימרה הייתי בודק טוב את הגיר.

זה גיר cvt של ניסאן. בכל אופן הייתי ממליץ על המזדה.

אין כמו אלפא :)

פורסם

מה אתם רציניים , איך מאזדה 6 ,

המונדאו 3 שנים קדימה (הדגם המפואר אחרי מתיחת פנים), ו3 אלף שקל פחות,

המאזדה כנראה יד חמישית והפורד לא יותר משלישית ,

הפורד רכב מאסיבי בטיחות חזק גדול טנק על הכביש, רכב מפואר,

המנוע זהה למנוע שבמאזדה, למיטב ידיעתי גם הגיר ,

בקיצור איך אפשר להשוואת בכלל , ויש לי מונדאו 2007 ותתפלא גם 2002 ,

שניהם אמינות מאוד (ב2002 הלך עד עכשיו גיר ואלטרנטור אבל זה רכב בן 14 אל תשכח)

ב-2007 שום תקלה עד עכשיו

גם אם היה עולה עשיריה יותר מהמאזדה 6 לא היתי בכלל מסתכל עליה

• תוכן חדש...