Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במצבים כאלה פשוט לקום וללכת. ברור שלא מדובר באדם שלגמרי מבין מה הוא עושה ולכן לתקוף אותו חזרה זה לא הפיתרון.

מקווה מאוד שלא עצרו אותו כי בסופו של דבר הוא לא אשם, אך גם לא מצדיק את תגובתו.

בנוגע לבחורה: לדעתי מחלת נפש אך אין לי שום הכשרה בתחום.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני לא פסיכיאטר בהכשרתי (רק פרוקטולוג פשוט ) אבל לדעתי מדובר

בהזיות מאוחרות כתוצאה של שימוש בסם ממשפחת האקסטה.

קצת דפוק שמצלמים ומעלים לרשת חומרים מהסוג הזה.

Gn'f'R

פורסם
לפי דעתי מיותר לשתף דברים כאלה.

דיי ברור שהיא לא ממש אחראית למעשים שלה.

אם היא "לקחה משהו" לפני זה אז היא אחראית ב100%

זה כמו לשתות בלי סוף ואז לומר "זה לא הייתי אני, אני לא אחראי למה שקרה"

They are trying to ban me...

פורסם

פשוט הזויי איך היא דפקה לו בוקס לפנים אבל לדעתי הבחור עשה טוב כשהגן על עצמו ונכון שהוא תקף אותה באגרסיביות (בגלל שהיא אישה) אבל עדיין זו הייתה זכותו המלאה !

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לפני מספר חודשים נתקלתי בבחור עם אותן תגובות. התחיל לתקוף אנשים רנדומליים ברחוב. הבחור נדפק משימוש בלתי פוסק בנייס-גאי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...