Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאחרונה יש לי אפשרות לנקות את הרכב באופן עצמאי עם גרניק, שואב אבק חזק וכו'.

ברשותי הרבה חומרים, אך אני לא בדיוק מרוצה מהתוצאות שאני מקבל.

אני משתמש במגבת מיקרופייבר שקניתי מהרקולס, אבל עושה רושם שאחרי כמה ניגובים היא מפסיקה לספוג מים ומתחילה למרוח. האם זה תוצר של שימוש לא נכון או של מגבת לא נכונה?

את השטיפה אני מבצע כך:

מרטיב את הרכב בעזרת הגרניק,

יש לי את המרסס של הגננים, אני שם בו 4 פקקים של סבון וכל השאר מים, מרסס על הרכב, נותן לזה כדקה לעבוד ואז מנקה עם כפפת מיקרופייבר בדולר מהאיביי.

לאחר מכן שוטף את הרכב שוב ואז מתחיל לנגב ולייבש.

אני מרגיש כאילו הסבון לא עושה מספיק קצף על הרכב.

מה ניתן לעשות על מנת לקבל תוצאות טובות יותר עם השמפו הזה?

בנוסף האם ניתן לשטוף את הרכב עם ONR ירוק? (כלומר להשתמש בו כסבון)

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור תנסה אחרי הגרניק לקחת דלי,לשפוך לתוכו לרוב פקק של סבון+מים ותבדוק אם יש שיפור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
באיזה סבון אתה משתמש?

מגווירס אולטימייט ווקס. (בצבע צהוב)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הסבון הזה לא אמור לפרק ליכלוך בשיטה שאתה עובד עם המרסס.

שמפו טוב שמפרק ליכלוך, ממליץ לך על הסיטרוס של cg.

אני מכין onr מדולל בשפריצר, משפריץ על האוטו עוד לפני השטיפה עצמה.

פורסם

אז איך הוא אמור לפרק לכלוך?

פורסם

אני הייתי עושה אחרת.

קודם מרסס את המגוואיר על הרכב.

נותן לו דקה.

שוטף עם הגרניק.

ואז שוטף עם כפפה, דלי, ו-onr ירוק.

ואז ייבוש.

לגבי המגבת. היא מיועדת לייבוש בכלל?

מגבת ייבוש טובה תייבש רכב ממוצע בלי צורך לסחוט אותה.

פורסם

ליאב - התכוונתי איך ניתן להשתמש במגיוורס בצורה נכונה?

רון - מה זה ייתן לי? לגביי הייבוש, לפי דברי אבישי מהרקולס - כן. הרכב לא גדול (רנו קליאו), על איזו מגבת אתה ממליץ?

פורסם

התהליך הראשוני של סבון ישירות על הלכלוך ואז שטיפה עם הגרניק יהיה סוג של פרי וואש, ואז אתה עושה שטיפה מסורתית עם דלי מים + onr.

כי לי זה נשמע כאילו בשיטה שלך אתה קצת מורח את הלכלוך עם הכפפה על הפח.

אני מייבש עם האובר המפורסמת פה.

אחרי הייבוש המגבת לחה (פיקנטו) אבל לא צריכה סחיטה בכלל.

בדרך כלל עושה פיניש עם qd ומגבת מהקוריאני.

פורסם

דלי מים וONR? מה הקטע? למה לא לשטוף את הרכב שוב עם גרניק אם אפשר לשאול?\

אני שוטף את הכפפה אחרי שאני עובר על חלקים מלוכלכים ואז ממשי ךלעבוד.

מה כדאי לקנות בארץ באוטוסטור? חומרים יש לי בשפע, אבל מסתבר שהמגבות לא משהו כנראה, בשביל לנקות את הרכב מבפנים הן מצוינות. (בפנים אין לי בעיה מבחינת הניקיון אגב, אני מסתדר היטב)

פורסם

אתה משתמש ב-ONR על תקן שמפו לרכב. אם הבנתי נכון יש לך ONR ירוק?

אתה עדיין צריך לשים משהו על הרכב עם הכפפה - אתה לא יכול לשטוף את הרכב מההתחלה עד הסוף רק עם גרניק.

אז השלב הראשון אתה מרסס סבון על הלכלוך ושוטף אותו עם הגרניק = פרי וואש.

עכשיו יש לך רכב שרוב הלכלוך ירד ממנו אבל הוא לא ממש נקי - מנקה עם כפפה ודלי שבתוכו מים + ONR.

אחרי זה אתה עובר ישר לייבוש.

לצערי אין כרגע מגבת ייבוש טובה בשום מקום בארץ. האמת שלפני כמה חודשים הייתי צריך בעצמי אחת ובאוטוסטור לא היה כלום.

בקיצור או אובר או הקוריאני ועדיף שניהם.

תקדים להזמין, תקדים לקבל.

פורסם

יש לי ONR ירוק, עם ווקס.

זה לא אמור להיות הפוך? הONR זה לא חומר PRE WASH?

סורי על החפירות ועל השאלות אני מנסה להבין.

מה שאתה אומר זה שאחרי הONR בעצם ישר לייבש את הרכב?

מה זה אין כלום? המגבות של מגיוורס או CG נופלות מהאחרות באופן מהותי, או שהן פשוט פחות טובות מעט מהUBER/קוריאני?

פורסם

ה-ONR הוא חומר ורסטילי. יכול לשמש כשמפו, כQD, וכחומר סיכוך לפלסטלינה. בקיצור מתאים להכל.

וכן, אחרי שאתה מנקה איתו לא צריך שוב לשטוף עם מים, ישר לייבש. במקור הוא מיועד לשטיפה ללא מים זורמים (צינור או גרניק)

לגבי מגבות... CG - אין מלאי אז זה לא ממש משנה. אוטוסטור היחיד שמייבא והוא מקבל מלאי מוגבל פעם ב... לא יודע ולא הייתי מחכה.

לגבי מגוויאר לא ראיתי משהו שלהם שיתאים.

בקיצור ביום שתקנה אובר או את ה-1100 של הקוריאני תבין, בא לך לישון עליהן מרוב שהן רכות, וסופגות מעולה.

פורסם

אז עם מה לנגב בנתיים?

אגב באותו נושא, הבנתי שכדאי לבצע פלסטלינה לחלון, כיצד לבצע? כמו על פח או ששיטה אחרת?

• תוכן חדש...