Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

gator grip מישהו ניסה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט בטוח שהיה כאן שירשור על הבוקסה הזאת בעבר, אבל לא מצליח למצוא.

בכל מקרה, לא ניסית את המוצר אבל אחרי שראיתי את הסרטון - לדעתי זה עוד צעצוע אוניברסאלי שנראה מרשים בפירסומת אבל לא יעיל בעבודה אמיתית.

נקודות בעייתיות שאני רואה:

1. אי אפשר להפעיל כול רב.

2. לא חובק כמו שצריך את ראש הבורג - כלומר יכול להחליק או לשחוק את הראש.

3. לא נראה עמיד במיוחד, הפינים האלו עם הזמן יתפרקו לדעתי.

בגדול, כל כלי אוניברסאלי תמיד יהיה פחות טוב מכלי יעודי.

פורסם

בוקי , כמובן שהוא לא מהווה תחליף לרינג 10 אבל במקרה חרום אולי עדיף שיהיה כלי כזה .

אני מחזיק בארגז הכלים שלי שוודי, פלייר פטנט ומפתח קוקוריקו אבל אני בקושי זוכר מתי השתמשתי בהם .

פורסם

אולי. זה כמו לדרמן. אבל כנראה הרבה פחות איכותי ועמיד.

גם בפירסומות של לדרמן מראים לך איך הוא מבצע מיליון עבודות שונות, אבל מעשית המברג שלו לא שמיש, הפלייר הורס את הידיים, המספריים בדיחה וכדומה.

אם אתה מחזיק באוטו ארגז כלים עם סט בוקסות במידות נפוצות ומספר כלי עבודה בסיסיים, אני לא רואה צורך מיוחד בבוקסה אוניברסאלית.

פורסם

אני גם די זוכר שהיה שרשור כזה בנושא. אני חושב שהבוקסה מתאימה יותר לדברים פשוטים לבית (הכוונה לפעולות שלא מצריכות כח רב). מה גם שעובי הבוקסה החיצונית דק

מי ששם לב בסרטון, אפילו עורכי הסרטון נמאס להם מהקריין כך שעשו fade out ושמו 3 שניות של שקט :lol:...

• תוכן חדש...