Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי - ימי מכירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מישהו שיודע מה המבצע שם?

אני כבר רכשתי לפני שבוע ואם אני אלך ואשאל אותם מה המבצעים במקום שבו קניתי לדעתי קצת ינסו לחרטט אותי.

מישהו מה המבצעים?

פורסם

למה אתה תמכור את המיקרה ותקנה ספייס?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא רכשתי מיקרה, רכשתי ספייס.

אבל עבר שבוע מהרגע שחתמתי על החוזה, יש חוק ביטול עסקה שניתן לבטל עסקת רכב תוך 14 ימי עסקים.

פורסם

אם הרכב רשום על שמך במשרד הרישוי אתה לא יכול להחזיר אותו,החוק עובד רק על חתימת עיסקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם המבצע זול יותר ממה שרשום אצלך בהזמנה-אתה רשאי לבקש הסכם חדש.

אני בטוח ששבוע שעבר כבר ידעו את תנאי המבצע ונתנו לך אותם.

גש לאולם התצוגה ובקש לדעת מה כללים ימי המכירות, נתקלת ביחס שלילי, איים לבטל (בתנאי שהרכב עדיין לא התחיל תהליך רישוי).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מתי הרכב מתחיל תהליך רישוי? הוא עדיין לא הגיע... הזמנתי וחתמתי לפני שבוע

בכלל יש פה מישהו שקנה לפני שבועיים בערך ספייס סטאר וקיבל תנאים הרבה יותר טובים ממני באותה סוכנות. אין יותר מעצבן ומאכזב מזה. אני ממש שוקלת לבטל רק בשביל ההרגשה הזו.

שילמתי 81 כולל רישוי ללא חיישני רוורס למרות שאמרתי לו כמהההה זה חשוב לי. ופתאום אני רואה שהבחור לא רק שקיבל את הרכב ב 1500 שקלים פחות, הוא גם קיבל את חיישני הרוורס.

אני כבר מחר מתכוונת לבטל אם לא אקבל לפחות את זה. שלא ישנה את המחיר, זה כבר לא קריטי, אבל לפחות שיתן את מה שביקשתי שהוא בסיסי לחלוטין.

פורסם

תקווי שהרכב כבר לא על שמך.

• תוכן חדש...