Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A8 2.8 שנת 96'

audi A8
שימו לב! השרשור הזה בן 7277 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רציתי לדעת אם יש כאלה שיודעים כמה כאלה יש בארץ או ראו אחד אני מחפש את האוטו הזה בנרות כבר הרבה מאוד זמן למרות שיהיה כבד עליי קצת להחזיק אותו אבל ה"חלום" חזק ממני

כמו"כ האם אתם יודעים כמה יעלה לבטח את האוטו(מקיף) ל2 נהגים האחד בעל וותק של 25 שנה על הכביש(עבר ללא דופי)והשני נהג שלא מזמן סיים את תקופת "הנהג החדש"

כמו"כ אני יודע שהחלקים שלו מאוד יקרים והאחזקה בשמיים לכן יעזור לי מאוד אם יש לכם טיפים לבעיות אפשריות עם הרכב ועוד מידע נוסף שלא יזיק........

אני קצת לחוץ לרכב היות ומכרנו את האאודי 80'(הנפלאה) שלנו מפני שרצינו להתקדם לכן אשמח לדעת פרטים גם על אופל אומגה מהשנים 97-98 ,רובר 620(94' ומעלה) או פאסאט.......

כל המוצא יבורך.......

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש הרבה אנשים שמחפשים את הרכב הזה (ולמי שיש אחת ספק אם ימכור שכן רוב הסיכויים הם שהוא לא יוכל להשיג משהו טוב יותר במחירה) כך שהסיכוי קלוש. לעניין הביטוח תריץ חיפוש כאן:

http://b2bit.co.il/scripts/isb2b14.dll?page=ONEHTZPOTCLIENT&sender=B2bit

לעניין האומגה והרובר תריץ חיפוש בפורום צריך להיות מידע בנושא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רציתי לדעת אם יש כאלה שיודעים כמה כאלה יש בארץ או ראו אחד אני מחפש את האוטו הזה בנרות כבר הרבה מאוד זמן למרות שיהיה כבד עליי קצת להחזיק אותו אבל ה"חלום" חזק ממני

כמו"כ האם אתם יודעים כמה יעלה לבטח את האוטו(מקיף) ל2 נהגים האחד בעל וותק של 25 שנה על הכביש(עבר ללא דופי)והשני נהג שלא מזמן סיים את תקופת "הנהג החדש"

כמו"כ אני יודע שהחלקים שלו מאוד יקרים והאחזקה בשמיים לכן יעזור לי מאוד אם יש לכם טיפים לבעיות אפשריות עם הרכב ועוד מידע נוסף שלא יזיק........

אני קצת לחוץ לרכב היות ומכרנו את האאודי 80'(הנפלאה) שלנו מפני שרצינו להתקדם לכן אשמח לדעת פרטים גם על אופל אומגה מהשנים 97-98 ,רובר 620(94' ומעלה) או פאסאט.......

כל המוצא יבורך.......

סתם מעניין אותי לדעת איזה רכב יש לכם כיום ???

אני מקווה שיש לכם כיסים עמוקים כי להחזיק כאלה מכוניות זה ממש לא דומה לאחזקה של משפחתית.

הכל ברכבים האלה חשמלי, כל דבר קטן שהולך זה כמה אלפים טובים במקרה הטוב ובמקרה הרע מסתיים של לפחות 5 ספרות ...

כל המכוניות הנ"ל שהזכרת מצויינות, מפנקות וחזקות אבל בשנתונים האלה דברים מתחילים להתקלקל וכל חלק עולה לפחות פי 3 מרכב משפחתי !!!

לפי דעתי זה חלום מצויין אבל אם אין הרבה כסף מיותר הייתי יורד מהרעיון כי זה יפיל אתכם חזק (ואני מדבר מניסיון במשפחה, הייתה לנו משפחתית, עלינו לרכב יוקרה ולאחר שראינו שהאחזקה יקרה לפחות פי 2 ממשפחתית חזרנו למשפחתית).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואלה איזה יופי,

גם לי יש Audi A6 1998 V6 2400 :-)

A8 2800 96 כמו שנאמר הוא רכב מאוד נדיר, מקווה בשבילך למצוא אותה.

רק תידע לאן אתה נכנס, המון הוצאות, חלקים יקרים, ביטוח ואחזקה בשמיים כמו שאמרת בעצמך,

אבל תצפה להנאה מובטחת, A8 חביבי.

תודה.

do ya wanna check my ride skillz?

jah fag. :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם מעניין אותי לדעת איזה רכב יש לכם כיום ???

אני מקווה שיש לכם כיסים עמוקים כי להחזיק כאלה מכוניות זה ממש לא דומה לאחזקה של משפחתית.

הכל ברכבים האלה חשמלי, כל דבר קטן שהולך זה כמה אלפים טובים במקרה הטוב ובמקרה הרע מסתיים של לפחות 5 ספרות ...

כל המכוניות הנ"ל שהזכרת מצויינות, מפנקות וחזקות אבל בשנתונים האלה דברים מתחילים להתקלקל וכל חלק עולה לפחות פי 3 מרכב משפחתי !!!

לפי דעתי זה חלום מצויין אבל אם אין הרבה כסף מיותר הייתי יורד מהרעיון כי זה יפיל אתכם חזק (ואני מדבר מניסיון במשפחה, הייתה לנו משפחתית, עלינו לרכב יוקרה ולאחר שראינו שהאחזקה יקרה לפחות פי 2 ממשפחתית חזרנו למשפחתית).

הייתה לנו אאודי 80 94' שהייתה איתנו כמה שנים טובות ומכרנו אותה היות ואבא שלי קיבל רכב מהעבודה לכן בעניין הכדאיות של הדבר אני חושב שאתה צודק.......המכוניות שהזכרתי הם לא יקרות בכלל יחסית לתמורה שהן נותנות(חוץ מהפאסאט שהמחירון שלה די בסדר)אבל האחזקה זה עולם אחר לגמרי.....

האוטו נדיר מאוד ככה שאם תמצא אחד אל תצפה למחירון

אתה חולה אודי ?

אם כן גם אני חולה במחלה הזאת

לי יש אודי A6 2600 V6 1995

את האוטו הנ"ל לקח לי המון זמן למצוא

אבי

ראיתי אחת במודעה בעיתון מעריב לפני כמעט שנה באיזה סוכנות אבל איך שהתקשרתי אמרו לי שהיא נמכרה אין לך מושג איך התבאסתי מאז זו הייתה הפעם היחידה שנתקלתי באחת אני יודע שהם נדירות, רכב פאר במחיר כזה ועוד A8 זה דבר בלתי נתפס רק לשם השוואה ה528 של ב.מ.וו 96' עולה 30k יותר(וסידרה 7 אפילו יותר) שלא נאמר שהאאודי לוקחת ובגדול(לפי דעתי......)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל תצפה להנאה מובטחת, A8 חביבי.

תודה.

אל תצפה לשום הנאה ושום בטיח מדובר ברכב ענק, עם מנוע שללא ספק קטן עליו.

הרכב לא מציע שום תוספת שלא תמצא היום בכל משפחתית סטנדרטית (חוץ מהריפודי-עור, שעליהם הייתי מוותר בכל מקרה).

וההוצאות לעומת זאת הם בור ללא תחתית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תצפה לשום הנאה ושום בטיח מדובר ברכב ענק, עם מנוע שללא ספק קטן עליו.

הרכב לא מציע שום תוספת שלא תמצא היום בכל משפחתית סטנדרטית (חוץ מהריפודי-עור, שעליהם הייתי מוותר בכל מקרה).

וההוצאות לעומת זאת הם בור ללא תחתית.

אז תקשיב מתוק, מסתבר שאין לך באמת מושג מהו באמת AUDI A8, גם בשנתון 96.

אני נוהג על A6 משנת 98 צורה חדשה, 2400 עם מנוע 6 צלינדרים ואני נהנה מכל רגע. אם זה באיבזור, באיכות נסיעה ואיכות חומרים של גרמנייה!

אז לגבי A8 אני לא מתאר לעצמי מה אפשר למצוא שם, מבחינת איבזור וכיוצא בזה.

שלא נדבר על איכות נסיעה, ורמת גימור של מנוע, מתלים ועוד.

הרכב מרגיש קטן, כמו 206, למרות גודלו הענק תודות למתלים ולצמיגים רחבים שמגיעים עם הדגם הנ"ל,

האוטו כמובן לא צריך לפאר אותו יותר מדי במילים, תנהג עליו ואז תבוא לרשום לי שלא קיימת הנאה מובטחת באוטו.

כל אחד וההנאות שלו, אחרי הכל.

תודה.

do ya wanna check my ride skillz?

jah fag. :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז תקשיב מתוק, מסתבר שאין לך באמת מושג מהו באמת AUDI A8, גם בשנתון 96.

אני נוהג על A6 משנת 98 צורה חדשה, 2400 עם מנוע 6 צלינדרים ואני נהנה מכל רגע. אם זה באיבזור, באיכות נסיעה ואיכות חומרים של גרמנייה!

אז לגבי A8 אני לא מתאר לעצמי מה אפשר למצוא שם, מבחינת איבזור וכיוצא בזה.

שלא נדבר על איכות נסיעה, ורמת גימור של מנוע, מתלים ועוד.

הרכב מרגיש קטן, כמו 206, למרות גודלו הענק תודות למתלים ולצמיגים רחבים שמגיעים עם הדגם הנ"ל,

האוטו כמובן לא צריך לפאר אותו יותר מדי במילים, תנהג עליו ואז תבוא לרשום לי שלא קיימת הנאה מובטחת באוטו.

כל אחד וההנאות שלו, אחרי הכל.

תודה.

העם איתך!!!!!!! Nakamichi איך אתה יכול להכניס A8 ומשפחתית באותו משפט........תריץ חיפוש בגוגל ותראה איזה שבחים האוטו מקבל..........
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לנו אאודי 80 94' שהייתה איתנו כמה שנים טובות ומכרנו אותה היות ואבא שלי קיבל רכב מהעבודה לכן בעניין הכדאיות של הדבר אני חושב שאתה צודק.......המכוניות שהזכרתי הם לא יקרות בכלל יחסית לתמורה שהן נותנות(חוץ מהפאסאט שהמחירון שלה די בסדר)אבל האחזקה זה עולם אחר לגמרי.....

ממליץ לכם לרדת מהרעיון. האחזקה של אאודי 80 היא אגורות לעומת רכב יוקרה. אני אומר לך את זה לא בשביל לבאס אותך אלא כתור אחד שעבר את זה, רכב יוקרה זה לא צחוק !!! נכון זה רכב גדול מפנק והמחירון מצחיק ביחס לתמורה אבל כל כניסה למוסך בגלל בעיה קטנה במזגן יכול להסתיים בנזק של לפחות חצי משכורת ...

סתם דוגמא באומגה שהייתה לנו, צ'ינגר בקונסולה שעשה בעיות ובגללו החליפו את כל המנגנון (10K ש"ח), חימום לכסא נהג שהפסיק לעבוד (5K ש"ח כל כסא). נעזוב את העובדה שהכל הוחלף באחריות (הרכב היה בסך הכל בן שנתיים, מכרנו אותו אחרי שנה שהוא היה אצלנו, שזה חודש אחרי שנגמרה האחריות. בעיקר מכרנו מפחד שבקרוב ילך משהו יקר ולא נוכל לעמוד בהוצאות של התיקון).

לא משנה אם זה רכב גרמני, יפאני או צרפתי, כל רכב בן 7-8 שנים ומטה עמוס באלקטרוניקה יתחיל לעשות בעיות מכיוון שלכל רכיב חשמלי יש אורך חיים מוגדר והוא ילך במוקדם או במאוחר. אין לי בעיה עם זה שחלקים הולכים להם, אבל הבעיה היא שאין דבר כזה "תחליפי", וכל חלק כזה חייב להיות מקורי והמחירים ממש תלושים מהמציאות (אם בכלל ליבואן יש חלקים כאלה ולא תצטרך לייבא מחו"ל).

אז כפי שכבר אמר פה מישהו לפניי, אכן זה "בור ללא תחתית". כדאי לך ליצור קשר עם בעלים של רכבים כאלה ולברר אתם על עלויות אחזקה רק בשביל לתפוס את התמונה.

אני ממליץ ללכת על איזה 306 חמה (XSI או S16) אם אתם מחפשים הנאה מנהיגה וקצת כח, או איזה סיטרואן אם אתם פריקים של נוחות וטכנולוגיה. אני יודע שהרכבים האלה לא שיא האמינות אבל לפחות המחירים של התיקונים ברכבים האלה (משפחתיים) הרבה יותר שפויים מרכבי יוקרה (וגם יש מלאי דיי גדול של חלקים בארץ).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7277 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...